![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BEŞİKTAŞ Aşığı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yüksek Sadakat - Döneceksin Diye Söz Ver Güneşin ufka deydiği yer, oraya git ama yine gel, Döneceksin diye söz ver. Böylesi hepsinden güzel, git özlet kendini yine gel, Döneceksin diye söz ver. Dinle uzaktan, çalan şarkı hicazdan, Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan, Dinle uzaktan, küllerin arasından, Madem herşey biter, yine başlar yeni baştan. Bana ne olur ellerini ver, gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver. Güneşin ufka deydiği yer, oraya git ama yine gel, Döneceksin diye söz ver. Böylesi hepsinden güzel, git özlet kendini yine gel, Döneceksin diye söz ver. Dinle uzaktan, çalan şarkı hicazdan, Yaktık seninle biz, bir yangını yeni baştan, Dinle uzaktan, küllerin arasından, Madem herşey biter, yine başlar yeni baştan. Bana ne olur ellerini ver, gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Başta başka bir hikayeden söz et canım sıkık, Duymak istemezsin inleyenlerin yüzü asık, Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık, İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık. 7&24 gözüm açık,kaçık evimden çık,kapı açık,açığa çık,çık açıkla açık açık,hikayelerim karanlık yoo yerine göredir hayranlık,haremlik ya da selamlık,tüm insanlar sofralık, Zinciri çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, Arsız güçlü olunca haklı haksız olur budur yazı, Dünlerini bildiğim bugünler gibidir,kes at yarınsızı, Kendini prens sanar (breh)100 yılın bakımsızı. Bak benim üstüme gelme diyaloglarmız hep fiyasko, Kendine gelmeli,kendini bilmeyen kendi cinsel amigo, Sensin o,başarım solo,ben yaptıysam o banko, Adım Sago ben tombala sen 1. çinko. O o o ağır bilanço kolera etti linç, Hatta Herkül nakavt yerde, Zeyna dinç, Mutlak cesaret direnç, havlar köpekler iğrenç, Özentiler kopya french,kalitem 5 üstünden penç. Nakarat: Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani, Yanılmaz şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani. Hapis oldu izni kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,kolpa adamı donuna işetir, Tir tir titretir,boynum bu yıl filtredir, Söyle neren diyettir,paçoz hayatım piyesdir. Suçsuz ben bucaksız uçsuz denize benzerim. Hissettiğim hissettiğin neden budur ki yazarım uyarı Somuttur elde tutulamasada umut sözüm uçarı Şeytan birgün elbet birkez yenecek seni yokki kaçarın, Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat, Kem gözleri çıkarıp sandık içine gizle denize at, Bak çaldığının çaresine bak,üzerimden sağlam haram, Seni gidi boku seyrek düşen at ilk virajda düştü jant, Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selebant, Çok kolay olan oldu olanı sindir iç bi kantkart, Yatıştırıcı fark bu,elimde mikro pankart, Psikopatron en az 1000 kişiyle oynar go-kart Batışlarında var şike,ifadelerin komplike, Kapalı yol bu turnike,çok bilenler çok keke, Yüzünde hayalet leke,bayram hatrı bilmez teke, Bağdat yakın ağlar Mekke,Mutlu olmak zor ya neyse... Nakarat: Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani, Yanılmaz şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani. Sagopa Kajmer: -2007 senesi,aklımıza gelenleri söylüyoruz,hepsi doğru hepsi gerçek,şüphen mi var ha?Bak yüzüme,neler söylüyorum,hepsi doğru,hepimiz faniyiz,hepimiz gidiciyiz.Belki yarın,belki daha yakın,burası dünya moruk,herşey zor,düşünmek bile,süphe yok... süper süper süper... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki lafımdan bir tanesi sensin, seviyorum seni aşkım, sen bilmezsin. sevmiyorsan beni git, gözüm görmesin. seni sevdiğimi unut, kimse bilmesin. yıkılsın dünya, koymaz ki bana. ölüm olsa da sonunda.. sensiz mi? asla! doymadım ki sana.. ölümse ölüm olsun, senin yolunda..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | git hadi git cigerim yanıyor son gece bu beni sevsende olur kim saracak beni kim sevecek dur dokunma yüregim acıyor seve beni sevdalardan vurgunlar yedim bana cok gördügün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk degil alısır gönlüm sevilmeden sevmek varya o daha beter sevilmeden sevmek varya o daha beter hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yanlızlıga hadi bana hepsi yalan de beni bırakma
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia adını hep gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama................. ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia adını hep gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama................. ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| daha küçücüktüm öldüm ama ben masalımıda gördüm baba anneme söyle öldüm... daha parlayabilirdim söndüm daha oynayabilirdim döndüm daha toplayabilirdim böldüm...masalımıda gördüm... istemem ben hiç adım unutulsun resmim tozlu raflara konsun arayan beni masallarda bulsun....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Köyün Delisi tarafından (03-05-2008 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ve gülümse şimdi ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bir fidan olsam toprakta suyum sen olsan, kurur kalırım gülüm senle açamam, varsa söylenecek bir söz sevgi adına bırak ben söylerim gülüm sen sadece sus görmedin mi vefasızlar vefa görmezler bilir misin son sözü aşk adamı söyler son demlere bakıp yüreğimi soğutma bu yürek ki vefasızı bir anda siler işte böyle gideceksin,salına salına ardına baka baka, kimi bekliyorsun da bakarsın ardında demezler mi adama, sen bir gurursuzu sevmedin ki gelsin ardından o asilce sevdi ve asilce gitti yaptığını çekeceğinden kuşkun mu vardı da şimdi elem içinde ağlarsın görünen köy misali varmıydı gerek kılavuza şimdi yerli yersiz ağlama vaktidir çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir, alacağın cvbı ben söyleyeyim bilmiyorum diyecekler kimin gücü yeterki zamanı geri çevirmeye öyleyse sen sadece susmayı dene ilk gittiğin gibi güçlü sansınlar seni bu beni daha mutlu eder bir çaresizi mi sevmişim dememem için sen öyle olmasanda ve ben bilsemde sen güçlüymüş gibi yap şimdi hoşçakal deme zamanı ama sen hoşçakalmayı haketmiyorssun sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o sana söylenecek tek bir sözüm var bu ömrü sevgiye hasret mecnun misali yaşaman dileğiyle, tel tel olsa yüreğim her tel sen olsan koparırım o yüreği yine aramam seni, varsa söylenecek bir söz sevgi adına bırak ben söylerim gülüm sen sadece git... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Dogruları yanlışları sezemiyorum Hep sonunda üzülüyorum Sevdim kazanmam lazımken yeniliyorum Ama bana borçlusun sen suçlusun Bu yollarda sonuncusun Kaybolur gidersin bir gün elbet dönersin ama… Üzerimde kalmadi sevgin beni bırakda git şimdi.. AFEDERSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |