![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Guest
| Deli Kızım Uyan - Şebnem Ferah Gece geçmez gündüz olmaz Can bu dünyaya dayanmaz Gülüm Haykırdım dağlara duymaz Bekledim günlerce Yok ki gelen Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış Yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan Yerde oldum gökte oldum Sormayın halim ah başım duman Gönül uslanmayı bilmez düşlerim Gerçek gerçeği yalan Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmışYanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalanDeli kızım uyanBir tek sensin duyan ![]() ![]() ![]() Konu Köyün Delisi tarafından (29-05-2008 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bahar çiçek çiçek gelince güzel hayat sevilince sevince güzel arılar bal petek verince güzel hayaattt sevilince sevinceee güzel dostluğun temeli ilk harcı sevgi her derdin çaresi ilacı sevgi gönüller sultanı baştacı sevgi hayat sevilince sevince güzel | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | s.özdemr bukadar sevmedm Kalbimin sesini dinledim Aşkına bir leke sürmedim Yar sana kaç kere söyledim Ben sana ihanet etmedim Görmedim görmedim Ömrümde böyle aşk görmedım O yüce rabbimden başka Hiç kimseye boynumu eymedım Sevmedım sevmedım Kimseyi bu kadar sevmedım Aşkımız bır heves değildi Sanmaki gönlümü eyledım Ömrümde ilk defa çok sevdim Sen şimdi dünyada tek derdım Can koydum bu aşkımın yoluna Kimseye canımı vermedım oFF ߀€€.. ![]()
__________________ ѕєωισяz ∂єℓι qιвι..! *******___****** ѕєη вυ qαℓвη ѕαнιвι..! ******____***** кαяαкαятαℓ..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kapansın yollarım sensiz gidersem Son gülüşüm olsun sensiz gülersem Kahrolayım senden başka seversem Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın Bugünüm yarınım derdim kahrımsın Değişmez kaderim alın yazımsın Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası Kör olsun gözlerim ele bakarsam Sensiz olan bir tek hayal kurarsam Ölümsüz aşkını hiçe sayarsam Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın Bugünüm yarınım derdim kahrımsın Değişmez kaderim alın yazımsın Ecel olsun bana senden başkası Haram olsun bana senden başkası
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia adını hep gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama................. ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama gitme lavinia üşüyorsun ceketimi al günün en güzel saatleri bunlar lavinia adını hep gizleyeceğim sende bilme bilme lavinia yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim incinirsin yinede sen bilirsin sana gitme demeyeceğim ama................. ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne var La dinledgm şarkıdaa mUhahahaha sen şmdi beNii aşağıladınmı yücelttin mii anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ѕєωισяz ∂єℓι qιвι..! *******___****** ѕєη вυ qαℓвη ѕαнιвι..! ******____***** кαяαкαятαℓ..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yok ne aşağılayacam bende dinliyorum seloyu bir kızın dinlemesi ilginç geldi bana ![]()
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstisnalar kaideyi bozmaz bu civan bu civarda fazla tozmaz élimi vérdim kolumu kaptın gözümü çéktim,aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım tabularımı kéndim yazdım.
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |