![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Gözlerin Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar,dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine,sığınmak bir akşamüstü Gözlerin bir çığlık,bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Bir orman bir gece kar altındayken Çocuksu,uçarı koşmak seninle Elini avcumda bulup yitirmek Sığınmak ellerine bir gece vakti Ellerin bir martı,telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken Bir kenti böylece bırakıp gitmek İçinde bin kaygı,binbir soruyla Bitmeyen bir şarkı,dudağında bir yarım ezgi Sığınmak şarkılara sığınmak bir ömür boyu Gözlerin bir çığlık,bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Ellerin bir martı,telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken . Zülfü Livaneli | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gitme diye mi kavgam Yasamayi mi sectim Askta gurur olmazmis Yalnizlik kötü bir secim Sensizlik aci bi bicim Aglarsa anam aglar Yalan olur gerisi beni anlamaz Hic olmazsa nasibim olur Beni de vur yaban ellere güven olmaz Bu kalbin hep sesi kesik sana ezik Boyu gayri civan durmaz Bir sey daha var düzeni bozuk Yarasi derin icinde de can durmaz Susarim sözünü tutarim Nefesinle hayat bulurum Söz buyur sana kul olur Bu can bin de bin kere ölür Git deme kurban olurum Senle yasadim son bulurum Yillarim zindanim olur Sensiz arar ziyan olurum
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kumrulalri dinledim susuverdiler Rüzgarlari bekledim sensiz estiler Seherleri özledim hic gelmediler Izlerini nerede bulurum senin Sarkilara sordum söylemediler Anilara yalvardim bilemediler Ufuklari aradim görünmediler Izlerini nerede bulurum senin Bulutlar benim gibi hep agladilar Dertlerin gönülleri hep dagladilar Özlemlerin sel olup hep cagladilar Izlerini nerede bulurum senin Sarkilara sordum söylemediler Anilara yalvardim bilemediler Ufuklari aradim görünmediler Izlerini nerede bulurum senin... Cengiz Kurtoğlu Elif dedim be dedim Gız ben sana ne dedim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Guş ganedi kalem olsa aman Ah yazılmaz benim derdim Elif'im noktalandı aman Az derdim çokçalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı Yetiş anam yetiş bubam aman Ah mezerim tahtalandı... Kurtlar Vadisi Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki başkaydım sen başka bir aşktaydın Bilmedin yar yağmur gibi inmedin yar Sen belki başkaydın başka bir aşka inanmadın Kanatlanıp uçsan o kuşu da tutsan Kafesini açsan da beni aldattın Bana gözün gibi baksan el üstünde tutsan Bana dost bile olsanda beni aldattın... Asya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni şimdi istiyorum yıllar sonra bulamam kıraç yıllar sonra şarkısından süperr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ruhum bu acıya dayan Çaresizim çok geç Bir günüm daha geçer mi Sensiz darmadağınım, yapayalnızım Sığındığım limandı bu aşk Ne olur kalbine bir bak Ahh ben oradayım Beklemekle diner mi sızı Sessizliğimin yokluğu acı Gün ve gün kanarken aşk acısı Savurur yıkar geçer zamanı Uyan sonsuz rüyalardan Çok geç artık çok geç Dayan ruhum bu acıya dayan çaresizim cok geç
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ebru gündeş - seni seviyorum Seni benden almaya senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni, dinlemesen de olur Başkasını sevemem saçmalama ne olur Anılar kilitlemiş sana Resimler delil gibi bana Allahım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana Seviyorum, seviyorum seni çok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son olsun artik, sensiz son gecem.... Dayanmaz ki kalbim, tükenmisim zaten.. Alismisim güzel yüzüne.. Kapilmisim askin seline.. Unutmusum kendimi, Kaybolmusum! Gel, gec olmadan, gün dogmadan gel! Dayanamam... Yanliz kalmak cok zormus, simdi anladim.. Bilemem sonum ne olur!!! Gel, gec olmadan, gün dogmadan gel! Yaraliyim... sensiz kaldim simdi, yanlizim!!! Bilemem sonum ne olacak!!!
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.. İsmin dilimdeki bin keder Bak yine uyku yok gözümde Zifiriyim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide.. İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim İçtiğim biraydı hayalin Yakar bir cigara biterim Dumanında yitip giderim İçime seni çekerim off Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağın biriyim Öksüz kaldım yetimim ben.. Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim ben.
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sometimes I need to remember just to breathe Bazen nefes almayı hatırlamaya ihtiyaç duyuyorum Sometimes I need you to stay away from me Bazen benden uzak durmana ihtiyaç duyuyorum Sometimes I'm in disbelief I didn't know Bazen bilmediğim bir inanmayış içindeyim Somehow I need you to go Hernasılsa gitmene ihtiyac duyuyorum Don't stay Kalma Forget our memories Unut hatıralarımızı Forget our possibilities Unut imkanlarımızı What you were changing me into Beni neye dönüştürdüğünü Just give me myself back and Beni kendime bırak tekrar ve Don't stay Kalma Forget our memories Unut hatıralarımızı Forget our possibilities Unut imkanlarımızı Take all your faithlessness with you Tüm inançsızlığını yanına al Just give me myself back and Beni kendime bırak tekrar ve Don't stay Kalma Sometimes I feel like I trusted you too well Bazen sana ço fazla güvendiğimi hissediyorum Sometimes I just feel like screaming at myself Bazen kendime bağırıyormuşum gibi hissediyorum Sometimes I'm in disbelief I didn't know Bazen bilmediğim bir inanmayış içindeyim Somehow I need to be alone Hernasılsa yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorum I don't need you anymore, I don't want to be ignored Sana daha fazla ihtiyacım yok, boş verilmiş olmak istemiyorum I don't need one more day of you wasting me away Birgün daha beni eritip bitirmene ihtiyacım yok I don't need you anymore, I don't want to be ignored Sana daha fazla ihtiyacım yok, boş verilmiş olmak istemiyorum I don't need one more day of you wasting me away Birgün daha beni eritip bitirmene ihtiyacım yok With no apologies Özürsüzce Linkin Park-Don't Stay..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |