![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | BEN BU YAZIYA İNANANLARA COCA COLADAKİ GİZLİ İSLAM DÜŞMANLIĞINI AÇIKÇA BELLİ EDEN YAZIYI GÖRMEMEZLİKTEN GELMEYN DİYORUM HERKES İSTEDİĞİ ŞEYİ İÇER YER KİMSE KİMSEYE KARIŞAMAZ VE HADDİME DE DÜŞMEZ ÖZÜR DİLERİM EĞER İÇMEYİN DEDİYSEM | ||
| | |
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | tamam ben ortam gerilemsin kimseye kısıtlama getirlimesin diye söyledim iyi forumlar bol sohbetler
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bunu sorunları biz değiliz adamlar kaliteli malları yapıyo cola turka coca cola gibi yapamıyo. | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | hm bişey daha sötlicem cola turkadaki cola yazısıda la mohammed anlamına gelmiyomu dikkatinizi çekerim | ||
| | |
| | #8 | |||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
Hayır Coca Cola ve Cola Turka nın şekil olarak yazılışları farklı.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben genellikle yerli malını kullanmaktan yanayım ve elimden geldiğince başta amerıkan ürünleri olmak üzere yabancı ürünleri kullanmamaya özen gösteriyorum.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ???? | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |