![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben aşık oldum arkadaşım. ama aşk bana bunları değil başka şeyleri anlattı ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Sayamayacagım kaç kişii oldugumuzu ![]() Wnkedisi , ayche , arzu , beyaz şeytan emre hepimiz aşık olunmasından tarafız bir handan'la hakan arkadaşımız aşktan korkuyorlar sanırım ![]() Korkmayın yahu sizde olun ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. birgün bir yerde karşınıza çıkacağını hayal ettiğiniz "o", aslında yine sizin hayal gücünüzüzün eseri olacaktır. "o"na yaklaştıkça, yakınlaştıkça, tükettikçe, "o"nun aslında "bu" veya "şu" olduğunu fark ettikçe, hayal kırıklıkları ve aşk acıları da peşi sıra gelecektir. Gelin en iyisi, mantık evliliği yapın, başınız rahat, hayatınız keyifli olsun. aşk neymiş? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |