![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hadi be ordan :D |
diz Özlem'cim :D:D serbest sana, bişey diyen beri gelsin :D:D |
bende helenayı istiorum iki saatten beri herkes birine aşık oluo benimde canım çekti dedim helenayı söliyim bari helenaaaaaaaaaa:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ya olurmu öyle şey ya :D İnsan geçmişini merak etmezmi be Markete gitmişim para ödeyeceğim x mi kullanıyorum y mi Karekökmü alıyorum yoksa permutasyon mu parabol mu :D Gereksiz konular:D Toplama çıkarma öğret tamamdır ya :D |
aşkın gözü kör bea senin röportaj güme gitti:D |
Alıntı:
|
Tamamdır Özlem'cim :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Onlar olmasaydı sen olmazdın o kadar basit :) |
Alıntı:
|
Saygım var onada ama sayıları görünce midem bulanmıyor en azından :D |
Alıntı:
|
Vazgeçtim sen anlamak istemiyorsun :D Ben benim gibi düşünenlerle devam ederim :D |
Ufuk rahat bırak Özlem'i Matematikle :D Al tarihini git :D |
Öncelikle Böccek tarihe dil uzatma...Okul müfredatına laf edebilirsin ,üniversite sınavı sistemine laf edebilirsin ama tarihine laf edemezsin...Sana burdan bir matematik sorusu sorarım,başlarsın tarihini ezberleyeme:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkamda sen varsan gözüm arkada değil :D:D matematiğinle döversin sen Ufuğu :D:D |
çağla deyince aklıma seri katiller geliyor o yüzden de onla bu şekilde takılmayı çok seviyorum kurtlar vadisini falan izlediğinden ama çok sevdiğim bir arkadaşım..Allah yolunu açık etsin ben ve seri katiller Allah senii:Dkız beni millete yanlış tanıtıyorsun herkes benden korkacak:tongue::D |
Benim tarih bilgim yanında onun matematik bilgisi obeb okek gibi kalır :D |
Valla bana pek öyle gelmiyor be Ufuk:D senin tarih bilgin kadar Özlemin'de matematik bilgisi var :D:D dediğim gibi al tarihini git ve rahat bırak Özlem'i :D:D |
Beni tanımıyorsunn :D |
Alıntı:
Bu arada şu matematik tarih konusu çok uzadı ben nokta koyayım:D:D Beden Forever:D:D:D |
Güzel röportaj olmuş.Her ikinizinde eline sağlık Benimde ikizim var:D Onlada çok mutluyum.Benim kadar olmasada koyu bir Beşiktaşlı inş. matematik öğretmeni olursun.Yolun açık olsun Ortak o işi unutma ha.Senle işimiz var:DBirinin ayağını kaydıracaktık:D |
BİTANEMMM:D:D:D gün boyu ilk defa glyorum valla seni de grdüm yha ölsemde gam yemem artık:p:D:D muhteşem olmuş gerçektenn ellerinize sağlık:Dfener haa??:D:D bittin kızımmm:D:D cnm benm yhaaa... mehmet sanada teşekkürler...(soruları çok beendim bu sefer;):D)tam bi görev adamısın:D:D |
saoL be Kübra :D Teşekkürler |
Alıntı:
|
ah canım benim saol ben senin kadar olamam ben sevgim çok başka çok büyük:D:Dmehlika için çok doğru demişssin:DDneyse holosko grubunda devam ederiz :D:D çok güzel röportaj olmuş :D harikasın cadıkız |
Burdan Kavga Cıkar ! :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben orda kendimi yırtıorum grup geliştiriim die bunlar kavga edio:D bna yardım edersen boboyada aynı şeyi yaparık sözzz:D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 18:43 . |