![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben değişik bir soru sorayım,ikizinin adı ne Özlem?:p Şaka bir yana sizler gibi başarılı pırıl pırıl gençlerle tanıştığım için çok mutluyum.:) Bu arada benim de bütün sülelem Fenerli:(Allah akıl fikir versin onlara:D Smile kullanmaya karşıyım..:D:D:D Bence bağımlılık yapıyor,bir an önce bırak,bak ablana...:D:D:D |
Alıntı:
|
Mehmet ellerine sağlık kardeşim güzel bir çalışma yine her zamanki gibi... Özlemcim benim canım kardeşimm sana 40 holo feda olsun bee bu yolda seni engellemek isteyenler karşılarında ilk beni bulacak :D:D:D |
Teşekkürler Ropartaj icin .... |
goruyorum evet :D bastir ozlem,kaydir sunun ayagini :D gerekirse bende yardim ederim :D |
ahahahah:D:Dbaştan sona okudum konuşmaları koptum yhaa:Dözlem beni biraz daa sinir edersen o grubu kafana geçircem hbrn olsun..bari bnm grubum diip durma o grup artık kamu malı:D:D:Ddinamit atarım grubuna haa:D:D |
yüreğinize sağlık güzel röportaj olmuş . |
İy bir ropörtaj olmuş. NOT : Gereğinden Fazla Smiley Kullandığımız için Tüm Smileyler Kaldırılmıştır :D :D:D:D |
reportaj güzel olmus ıkınızede tesekür ederım sen ıse espırılısın güzel laflar söyleyebılıyorsun helekı mızah anlamında resımlerınıde cok begenırım yenı bölüm ascaba nezaman cıkacak ınsan reklamını yapardı bomba gıbı yenı bölümle karsıya geleceksınız dıye :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sen bunu bilmezsin bu böyle işine geldiği gibi davarınır:D:Dkeserde biçerde mahkemeyede verir:D:D güvenme buna anne :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gvenrm yha meleim bnm o :D:D[/quote] benden uyarması kübra:D:D |
Alıntı:
|
:Dbaşıma gelmedi de başına gelenlerden duydum böyle cadıkızla yaşamak çok zormuş hergün evde keser biçermiş :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
duymam gerekirmi :D anlıyabiliyorum senle yaşamının ne ızdırap olduğunu :D ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN |
Çok güzel röportaj olmuş tebrik ederim... Kat sayının kalkmasına bende sevindim hayırlı olsun :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Seni yaşatan iyiliklerin unutma bunu Böccek:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok güzel bir röportaj olmuş, bu arada hç bu kadar yorum yazılan bi röportaj olmuşmuydu:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:39 . |