![]() |
beni her yerde kinayabilirsin sorun degil. :D ama ozlemin haklarini yedirmem :D |
hadi bakalımmm başldıkk:D yüreğini seviyorum mehlikaa:D |
Hahahahahha:DNe bu ya Tom'un hakkı,Özlem'in hakkı...Sen mazlum bir insan değilsin bırak bu numaraları:D Ben de senin yüreğini Kübra:D:D:D |
çağla deyince aklıma seri katiller geliyor o yüzden de onla bu şekilde takılmayı çok seviyorum kurtlar vadisini falan izlediğinden ama çok sevdiğim bir arkadaşım..Allah yolunu açık etsin ahahah katlll:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
kaybeden kaybetmiş zaten :D |
Bir defa sen ne hakla Mazlum'u davet ediyorsun Melike:DOnu bekleyen kim:D Şaşma yolundan Mazlum ama zavallı Böccek'imi de şaşırtma!:D |
Melike bak gör gör... ilk günden senden hesap soruyor.Sen ne hakla yaptın diyor:D Seni ezmesine izin verme:DGel benim yanım.Özgür düşünenler platformunda sana da yer var:D Onun oyunlarına kanma:D işi bitince sana kapıyı gösterecektir melike:D |
diktatörlük seziyorum buralarda...sarı kart çıkar valla:D melike dikkatli ol cnm:D |
Bu kadarına da göz yumamam.:D:DSenin sorunun ne?Bir onu bana belirt...:DAyrıca kimsenin senin o sinir bozucu fikirlerine ihtiyacı yok.:DBunu aklından çıkarma:DBöccek'imi de yoldan çıkarma:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizim yanımızda kimse kimsenin fikrini yargılayamaz:D Kimse benim fikirlerimi almak zorunda da değildir:D Sadece fikirler tartışılır, yargılanamaz!:D:D Melike düşüncesini söyledi diye onu yerden yere vurman çok acımasızca.Bu kadarını beklemiyordum senden:D:D Benim sorunum yok kimseye:D Aranızda ezmeye çalıştığınız bir kıza destek veriyorum sadece, Özlemi yedirmem size:D |
Alıntı:
Ahahaha...Bak melike gördünmü:D sana yol verdi.işi bitti senle.:D:D Ben dedim uzak dur diye yanımıza gel diye ama dinlemedin:D şimdi tekmeyi attı işte.çünkü almak istediğini aldı senden:D Hala bize gelebilirsin:DBunun hesabını sorarız ondan:D |
1-0:D |
Bana öyle artiz artiz cevaplar yazma:D:D Sorun Melike'nin düşüncesi değil sorun sensin anlıyor musun beni?:DBir an seninle aynı konumda olmayı düşünmek nasıl sinirlendirdi beni anlayamazsın:D:D Özlem'i kimse yemez çünkü o bir Böccek:D:D |
Alıntı:
|
Sesin yüksek çıkıyor Mehlika! Bu bir suçluluk psikolojisinin gereğidir:D Sen adam çiğnemeyi iyi bilirsin:D Onun için böcek - insan hiç farketmez sana ki demin de gördük melikeye neler neler dedin:D:D |
Diline pelesenk ettiğin Davos kaynaklı sözlerin artık kabak tadı vermeye başladı.:D:D Ayrıca tam olarak görememişsin :D |
Alıntı:
Ayrıca melikeyi yanıma çekmek gibi bir gayretim yok:D Onun da ezilmesine gönlüm razı olmadı:D:DYani ben bile üzüldüm artık:D Mutlu olabileceği bir yere davet ettim:D |
İnsanları değiştirmeye çalışma sen önce kendini değiştirmeye bak...:D:) Neyse düşmanım iyi geceler...:DAllah rahatlık versin...:) |
Alıntı:
Benim değişime ihtiyacım yok:D Olduğu zaman gerekli jenerasyonları yaparım:D Düşman kelimesini kabul etmiyorum ayrıca.Ben seni düşmanım olarak görmüyorum:D iyi geceler sana:D Rüyanda beni gör:D |
Allah muhabbetinizi arttırsın vallahi ya :Dmazlum çok sağol ya ortaklığı geliştirmeye çalışıyorsunn helal sana:partık rakiplerimiz panik halinde bunuda çok açık görüyoruz açıkçası öhöm öhöm yainii :D:D |
Çok şükür rüyamda seni görmedim zaten görseydim adı değişir kabus olurdu,onu da görmedim:D:DDemek beni düşman olarak bile görmüyorsun:DYazıklar olsun ve hatta alacağın olsun:D:D Kim panik halinde Böccek'im :DPanikle yazdın galiba bu mesajı:D:D |
ezeli rekabet ebedi dostluk anlaminda soylemistim :D:D rica ederim ortak:D her ne kadar onlar caktirmamaya calissada (pardon melikeye yol vermisti tek kalmisti) o caktirmamaya calissada biz onun panik icinde oldugunu biliyoruz :D:D ins. bir gece kaabusun olucam :D:D |
Bak bak baaaaaaaakkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne biçim insanın sen ya:D:DBen Melike'ye öyle demedim:DAnlayan anlar ne de olsa.Sonra sen de umarım susarsın:D Allah'ım sen koru kötü rüyalardan!!:D |
öhö öhö geldim:D baya kulağımı çınlatmıssınız :Dmehlika ;mazlumu severim bir kötülüğü dokunmadı bana bilemem senin ne kadar aranız olduğunu onu özlemin yanındagörmek şaşırttı bizim yanımızda olması daha çok anlamlı geldi o yüzden :D ama hiç gereiği yokmuş ..mehlika biraz tepkiyle karşılamış ama bu tepkinin daha az olmasını beklerdim bir ortal olarak :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ahaha:Dçok zevkli bea:D meleğim sen nerdesin yha:D |
Alıntı:
Mazlum konusuna gelince.....Her yerde, her zaman ve her şekilde tartışmaya girdiğim insandır.Aramızda ezeli rekabet ebedi dostluk var:D:D |
Allah muhabbetinizi artırsın o zaman :D:D özlemle olmaktansa senle olmayı tercih ederim yoluma devam ediyorum:D |
Alıntı:
Beni ben olduğum için kabul et Melike:DAlınıyorum ama :D |
:)) senin alınmaya hiç hakkın yok :D:D orti ..bak ben seni bütün laflara karşı bırakmadım kıymetimi bil :D:Dbu da seni bildiğimdendr:P:D |
Ama biliyorsun ben yapmacık olamıyorum.Ağzımdan çıkıveriyor.Bu da sana gösterdiğim samimiyettendir.Sen de bunu bil:D |
ama birbirimizi kollamalıyız karşı tarafa karşı:D bunuda unutmalayalım yolumuza bıraktığımız yerden deevam edelim:D:D böcekler ortadan kayboldu :D nerde bu böcekler |
vay vay vayy üzerimize hain planlar kuruluyor :Dçalışın çalışınnn :Dbizim boyumuzua gelmeniz için 40 fırın ekmek yemeniz lazım :D:D |
çok güzel olmuş röportaj iyi ki varsın:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaratıcıymış:DGüleyim bari:DHem beddua etmedim:D:D |
Türkiye`de Saat: 20:28 . |