![]() |
özlemide yakından tanımış olduk.... tebrikler güzel bir ropörtaj olmuş :):) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Bana cevap verdiğin ortağına baksana :D:DKomiksiniz siz, ikiniz:DBöccekler:D Hııı,demek ki benim ayağımı kaydırıyodunuz:DBana bir 4-5 yıl müsade edin sonra uğraşın benle:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
mehlika kaçamazsın benden:D:D Ünide de bulurum seni! Her yerde bulurum nihahaha:D 4-5 yıl kaçabilirsin:D ama o 4-5 yılın 3-4 ünde ensende olucam:D Bana güven gerisini merak etme sen ortak:D:D |
GüzeL oLmus, tesekkürLer:) |
Sen her yerde karşıma çıkmak zorunda mısın?:DSayende Böccek ile aramız açıldı:DNasıl insansın sen ya?:Dİnsan biraz adı gibi mazlum olur.:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
sende mi Mazlum senin gibi birinin Özlemle ortak olmasını hiç yakıştıramadım :D:D HEM BİR de MEHLİKAYA karşı yapılır mı bu Mazlum:Dtam tersi olsa neysede ...:) |
:banghead: mazu senide kaybettik:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
[quote=beşiktaşkımm;1075427]artık kendimi klonlayıp diğerininde yorumlarına cevap verilmesini sağlayacağım :Dyoksa bir ben yetişemiyorumm :D:DBir Allah'ın kulu yardım etsin ya bütün sevaplarım onun olsun valla :D sen baş koydun bu yola sen baş etcen:D:D hem gühanında sevabında senin olsun:D |
Alıntı:
|
neyseki:D öyle bir şeyi kabul edemem ben benim günahım bana yeter seninkinide alıp tavan yapmak istemiyorum:D:D |
Cevap nasıl veriliyormuş görün bakın:DHelal Melike,:DHemşirem benim:)Tabii bir de Kübra:D |
nLdu bna:D kaRışmışım bi yeRleRden gene:D |
Alıntı:
|
aLLaaahh tarf mı oldukk:D yok yok siz kavga etmeyin edersnz de ßeb hakem olym:D:Dahah:D |
Tamam kabul:DAma taraflı olacaksın :DBizim yanımızda:D |
düşünürüs:Dkm haklıysa (daa güzel laf koyarsa:D) onn tarafını tutarm:D |
Bizdensin:D:D:D |
bencede bizdensin:D bizden olan doğruluktan şaşmaz:D sende çok doğru bir insansın kübracığım:D:D |
ayy teşekkür eermm:marchmellow::Dkandırılıyorum özlemmm elini çbuk tutt:D |
onu biz yapmayız yardım istediğin kişi yapar uyarmak istedim:D:D bak biz herkesle konuşmayız konuştuğumuz kişilerin sayısı sınırlıdır bunların içinde sende varsın:D:Dama tercih senin;):D |
Kübra; Sen herkesin lafına kanar mısın öyle:D:D Melike; Kübra'dan bize ortak olmaz Böccek ekibi geldiğinde de onlar kandırır:DGerçekçi değil yani:DArada gelip gidiyor:DÇizgiyi koy kardeşim!!Yoksa seni almayız:DAma karşımızda da durma:DBöcceklerden önce seni ezeriz:D |
Güzel Halkımın Sohbet Merkezi Olmuş Burası :) iyi yorumlar :D |
Alıntı:
|
bir böcek daha yetişmemesi için kübrayı yanımıza almak istemiştim az da olsa sevmiştim ama ondan soğudum:D:Do da anlaşıldı böcek olmak istiyor Mehlikanın dediği gbi karşımızda durma ezilirsin:D:D |
:(:(:(:(:( |
Alıntı:
Sayemde aranız açıldı ne güzel:DDoğru yolu buldu:D |
Alıntı:
Melike yanlış yolda süraatle ilerliyorsun. Mehlikanın oyunlarına gelmeden bize gel:D Aslında tam mehlikaya karşı yapılır:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
istersen bir gurup kurarız.Gurubun denetimi sana ait olur:D Gurupta istediğini yapabilirsin.Seni maaşada bağlarız.Olur biter:D |
ahaha:D:Dhepiniz bnm cnımsınız..hiçbirinize laf koymam:Do yzden tarf falan deilim...ama kendimi hakem ilan ediyorum:D |
Seni kınıyorum Mazlum.Bundan önce de birçok defa kınadım :DBundan sonra da her yerde kınayacağım:D:DMelike'ye de kendince akıl vermeye kalkma:DKübracım tarafsızlığını koru:DEzilmeni istemem :D |
hahahaa:Dbeni ezmek yürek ister cnomm:D:D |
O yürek bizde mevcut:D |
Türkiye`de Saat: 20:28 . |