![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Güzel ve içli bir yazı.İnsanı dolduruyo gerçekten.Ama bende arkadaşın dediği gibi fıkralar bölümde ne işi var diycem.Ağzımız bir karış açık gülerken titre ve kendine gel gibi bişey oldu bu.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | vay bee ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ’Biliyorum sana doyamadan senı tadamadan hayatım sona erıcek ama allahıma and ıcıyorum kı son kez senın kucagında olecegım kartalım’’ beşiktaş aşkı budur işte başka söze gerek yok... KuNDaKTa BaŞLaDı GiDeR MeZaRa Bu SeVDa.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | offffffff neydi o yaaa bütün tüylerim diken diken oldu ![]() “Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki" haklıymış ![]()
__________________ ßiz Ne FB gibi Cumhuriyet, Ne de GS gibi Federasyonuz. ßiz ATAM gibi ADAM , ADAM gibi BEŞİKTAŞ'LIYIZ ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman Allah'ım....gerçekten harika...emeğine sağlık....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | way be | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |