![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | coca cola özütü kadar gizemli,bulvar gazetesi kadar açık-saçık,hiro nakamura gibi sempatik,filiz akın kadar naif,don kişot kadar kararlı,hatıra defterleri sahiplerinin kalbi kadar temiz,cemil ipekçi nin arkadası kadar çok özel,5.element filmi kadar eğlenceli,intel çok çekirdekli işlemci kadar modern,comic sans yazı tipi kadar kendine has,radyo eksen kadar şehirli,camel soft kadar karizmatik,TSK kadar güvenilir,evcil hayvan kadar sırdaş bir insan evladına denk gelirsem 'uzaylı mısın layn sen...azcık insan gibi ol...ne bu böyle mükemmel mükemmel geziniyorsun ortalarda' diyerek kovalarım.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ağlasam ken taç diz mısralarıma" şair burda bayrağa seslenmiş... okuduğumuzu anladık mı sorusuna cevap vermek için en az beş soruya daha cevap aramakla geçti çocukluğum...bayrağa seslenen bir adamı anlamayı öğrendim... dokunmaya çalıştım gözyaşlarına..gözlerimi kapatıp dinledim.. meydan dayağı yedim larousse sokaklarında..gördüm acının en lavaş ve yavaş halini...ama yılmadım sevdiceğim saçmalamaktan... ki o, en çoban salatada ufak bir domates parçasını gözüne kestirip tek bir çatal darbesiyle alma hüneridir benim nazarımda.. "mala" yardımı ile "sac" levhalar üzerinde sıva ustaları nakış gibi işler, el emeği göz nurudur... emekli çeyiz sandığıdır... ve bütün yaşanmışlıklar gibi ek****** bu cümleler de... sevdiceğim ; "herşeyi yaparak, sakın ola beni aldatmaya kalkma... yalan söyleyerek hem beni, hem kendini aşağılama, bir paçavraymışız gibi.. buseler küçük olur ama yaratırlar sevdayı... gözler, bakmaz ama saklayamaz yalanları..." derken gözümün önünden geçti film karesi gibi aşk hayatım.. dört köşesi olan herhangi bir dörtgenden farklıdır kare, eşit mesafedeki kenarlarıyla sosyal adaleti anlatır bu film... ve maalesef sen de herkes gibisin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İşte size vücudunuzu forma sokacak mucizevi elektrik süpürgesi.... Ünlü atlet ve tasarımcı MR Muscle ın en son buluşu olan bu makina....Eliptik çaydanlığı sayesinde karın kaslarınızı çalıştırırken aynı anda da halı yıkar....Evinizi maytlardan kurtarır...Tek yapmanız gereken arkasındaki saç kurutma makinasının fonksiyonel düğmesine basmanız.... İşte gördünüz mü bir taraftan karnınızı tırrrrrrtlatırken bir taraftan da halınız yıkanıyor....Tabiii bir süprizimiz daha var...Eğer saçlarınız ıslaksa arkasındaki kurutma makinasını da kullanabilirsiniz... "Yaaaaaa benim acaelem var hemen kilo vermek istiyorum!" Diyosanız o zaman şunu dinleyin "elektrik süpürgersinin hortumumun ucuna eklediğiniz aparatla liposuction da yapabilirsiniz... Tüm bu aksesuarlarla birlikte bu mucizevi alet saaaadece 99 Euro!.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | " açılın ben doktorum" diye bir ses yükseldi arka sıralardan... saplanan broş epidermisi geçmiş, rektuma dayanmıştı... tıp dünyasında "duodenum fortlaması" olarak bilinen bu duruma , halk arasında kısaca "oha" deniyordu... ciddi bir "oha" vakasıydı ve kendisini doktor olarak tanıtan kişi herkesin açılmasını istiyordu... hemen bir keser çıkardı pantolonunun arka cebinden... keserin ağzını broşun epidermise temas ettiği yere iyice yerleştirdi ve ani bir hareketle keserin sapını hızla kendisine doğru çekti... manzara ne natürmorttu, ne de perspektif elektrik direklerini içeriyordu... kurban bayramı öğesi "kan"dan başka ne olabilir ki, "cannes" olabilir diyenleri buradan duyar gibiyim... onların ben gündüz akıllarına, gece rüyalarına gireyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Periler şahitlik eder mi ki susamışlığıma?... En ücra bendeki umutsuz bekleyiş sebesiz değildir aslında... Taaki zirvenin tatlı sarhoşluğuna kapılanda sendeki ben... Kahreder o zirveden yuvarlanmak zifiri boşluğa.. İstesen de var olamazsın bazen.. Madem öyle satarım ben de bendeki seni bir çırpıda... BU yazdığım akroştiş midir nedir Petkim’ AŞ ye ithaf olunur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Akvaryum balıkları ne güzeldir... Japon, Lepistes, kılıç kuyruk.... En çok balık dövüşlerini severim ben.... Abii bi lepistesler var...aklın durur...çeneleri 2 ton basıyo...Pirannaa hallt etmiş yanında.. Saahabını bile parçalıyomuş...hergeleler... Ama tabi bunları anlatıyom diye balıklara korkuyla yaklaşmamak laazım...Aslında nasıl eğitirsen öööle davranıyo hayvancıklar.... Bak mesela köpek balığı dersin di mi... Abi yavruyken aldım koydum baçççeye bekçi diye... Hayvanı bi görsen..3 gündür klübesinde öööle yatıyo...Ne hırçınlık ne bişey... Aslında halsiz de biraz gaaliba... yoksa bu veteriner hastalıklı hayvanı mı kakaladı bana... Kanlı ishal mi bu len yoksa... Bak görüyo musun?...Mısır çarşısından almam bi daaa... Zaten 3 ay önce de ordan papatya aldıydım...eve getirdim.. 3 ay sonra eşşşek kadar Doberman oldu... Apartmandan attılar....Ben de naaapim gittim bizim ordaki özgürlük parkına diktim heyvanı... Arada gidip suluyorum....Ama bana da havlıyo heylaz... OOoooo papatya yüzümün haaaaline bak... Seninle kim koşacak.... Ulan BU balık öldü mü ne.... Karabaaaaaşşşş gel oğlum....gel bak sana çekirdek vericem..... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/serbest-kursu/56729-sacmalamalar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 03:46 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |