![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş bayrağındaki Türk bayrağının yerine Yunanistan bayrağı koydu. ![]() Beşiktaşlı bir grup taraftar maça “PAOK” yazan dövizlerle geldi. Fenerbahçeli taraftarların buna tepki olarak Kartal’ın armasındaki Türk bayrağını Yunanistan bayrağıyla değiştirmesi sinirleri gerdi. HTSPOR -------------------------------------------------------------------------- Bunlar yaratıcılık yapacağım diye, yaratıldığı yerin, toprağın, vatanının ismini değiştiren kendini bilmez ezikler... Bunlar ne yurttan anlar, ne cumhuriyetten... Bunlarki zamanında Türk bayraklı atkımızı yakan pislikler ve bunlarki cumhuriyet içinde cumhuriyet kurmaya çalışan eşkıyalar, hainler... Ben Yunanistan bayrağınıda küçümsemiyorum ve ben biliyorum ki devlet adı altında geçen hertürlü bayrağa saygı duyarım.. Nitekim bu eşkıyaların yaptığı bir takım değerleri (amblem-bayrak bağdaştırmasını) alaylı bir şekilde küçümsetmektir... Bunlar ne köyden anlar ne kasabadan (HELEKİ BAYRAK KANUNU'NU HİÇ BİLMEZLER) Bunlar herzaman eziledurmaya muhtaçtırlar.. Yaratıcılık istiyorlarsa biraz bizi örnek alsınlar (BQ7niz - Fener Guti zor kurtardı) gibi.....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2. PAOK'lu taraftarlardan (kendini bilmez) bir şrrssfz o bayrağı açmış.. (Gerçi bende hiç görmedim ama o bayrağı - resmen fake gibi duruyor gazetelerde) Paok resmi forumlarında bile adamlar sağa sola soruyor bu bayrak varmıydı tribünde diye.. Ayrıca PAOK'lu taraftarlar bizim BEŞİKTAŞ bayrağınıda açtı, o zaman hepsini genellemi yapıp yanyanamı koyacaksın??? Ve yine ayrıca önce kendi evimizin önündeki pislikleri temizleyelim. Bizim ülkemizde o şrrssfz pkk bayrağını açıyorlar, buna ne demeli?? Ve yine yine ayrıca amigomuz Alen'in röportajında PAOK ve Liverpool bayrakları, pankartları arasında ne gibi fark varda PAOK pankartı Şükrü Saraçoğlu stadına girmiyor diye çok güzel bir soru sormuş??? Hadi hepsini geçtim, o pkk bayrağını gözgöre göre nasıl sokturup, tribünde açabiliyorlar (çelişki yokmu, kolaymı o kadar)?? Hadi kolay diyelim, (Bu kim ve kimlerin ayıbı????
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (20-09-2010 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
2-bizimkiler chelsea forması giydiler biz bişey mi dedik olucak bunlar dedik ama paok bayrağı açmak apayrı bişey 3- o bayrağı nasıl soktular bilmiyorum orası ayrı hesabımı sorulsun kimsenin lafı yok. 4-liverpol ile paok arasında çok fark var beşiktaşlıyız ama biraz objektif olmak lazım. ya deplamana gitmişiz sırf rakibi kızdırmak için paok pankartı mı açılır başkası olsa anlarım ayrıca maçta millet bi haltmış gibi paok atkıs dolandırıp fotoğraf çekiliyorlar. 4- ya hadi pkk bayrağını yok sayalım adamların sitelerinde ayasofya için yaptıklarını nasıl sineye çekicez. ya beyler biraz aklımızı başımıza alalım bende paok fenere koysun diyorum ama trübünde paok pankartı açmak bizim kardeş takım olarak lanse edilmesini desteklercesine hareket etmek bu kulübe ihanettir
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ayasofya için yaptıklarını bende tasvip etmiyorum (bana göre srrfsizliğin ötesi) ama hepsini aynı kefeye sokmam ben kardeşim.. Her ülkede olduğu gibi onlarında spora siyasi düşünceyi sokan bir kaç fanatik tipleri vardır elbet.. Sen gördünmü onların Ayasofya ile ilgili bir pankart hazırladıklarını?? Onlar sadece senin benim gibi bir-iki kişinin yaptığı internet animasyonlarıdır veee ama ezik febe taraftarı Since 1453 açarsa onlarında bunu yapması normal (sen karıştırırsan spora siyaseti karşılığı elbet gelir - tıpkı senin dediğin gibi kısasa kısas olayı.. Haaa bu arada K.K.T.C bayrağınıda onlar ve onlar gibi birçok ülke kabullenmiyor (İnşallah Yüce Yaradan bize kabullendikleri günü gösterir) Ayrıca deplasmana gitmişsindir, biraz azınlık oluyorsun 50.000'e 2500 gibi.. Bu gibi durumlarda rakibi kızdırmak için bir tane Paok bayrağı açmamak lazım bence yanında Sigma Olomouc, Benfica bayraklarınıda açmak gerekli olduğunu savunuyorum çünkü daha fazla göze batarsın, rakip taraftarı daha çok çileden çıkartki ezikler ceza alsın...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
senin gibi baksam bile paok a tepki göstermem ama paok pankartı da açmam açamam
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Boyle kahpelık yapacagıma gıder holıganızımın alayını yaparım daha iyi Sımdı konusalım sayın basın saygı durusunda bjk soyledıgı kufurler soylenıyor, peki neden saygı durusunda ıken bjk taraftarının uzerıne atılan patlayıcı maddelerı yazmıyorsunuz Her Sey orta da q7 yapılan hakaretler volkanın hakeme ettıgı kufurler korkudan yazamadınız sorun degıl bızı yazın hata karalayın.. kahpelık yapacagıma gıder metrobusun camlarını kırarım bana hızmet vermeyen bufeyı dagıtırım... FORZA HOLIGANIZM
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (21-09-2010 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |