![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gençlikten İlham Güzel, güzel gülüyorsun, Bana ilham oluyorsun. Hem güzelsin, hem akıllı, Niye uzak duruyorsun? Geleceğin umut dolu, Sen bulursun doğru yolu, Güzel terbıye almışsın, İncitmezsin onurunu. Senden ilham alıyorum, Senle huzur buluyorum. Sen gibiler tanıdıkca, Çokda mutlu oluyorum. Tatlım yolun açık olsun, Başarılar seni bulsun. Kötülük bulmasın seni, Allah seni hep korusun.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #132 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Geriye Dönmem Kinim yok, kötülük düşünmem amma, Koydummu noktayı, geriye dönmem. Hile, hurda, dolap, ben bilmem amma, Bırakıp gitmişsem, geriye dönmem. Yağcılık yağmadım, ben yağı bilmem. Yamulup bükülüp el etek öpmem. Sevdimmi severim, can veririm amma, Kapıyı çarpmışsam geriye dönmem. Zor biri değilim, hiç nazım olmaz, İçim dışım bir, hiç yüzüm gülmez. Hep güler geçerim, deliyim amma, Başımı eğmişse geriye dönmem, Kemiğe değmişse geriye dönmem.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #133 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Git Demiştim, Gittin Git demiştim bir gün sana, Artık beni sevmez isen, Bana gönül vermez isen. Git demiştim o gün sana. Ve gittin. Başın değmiştir göğe. Arkandan ağlamadım. Karaları bağlamadım. Beni istemiyenle işim yok, Mutlu ol, artık mutlu yaşa. Bende artık yerin yok, Sen artık tercihinle yaşa. Demiştim, sevmem diye. Geri gel demem diye. Sen istedin böyle olsun, Geçti, pişman olsan bile, Bitti artık, ölsen bile.
![]() | ![]() |
![]() | #134 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Git Gidebilirsen Artık beni sevmez isen, Bir gün geri dönmez isen, Asla pişman olmaz isen, Haydi git, uğurlar olsun. Sevgim yalan sanıyorsan, Aldatıldım ben diyorsan, Başka bir yol arıyorsan, Haydi git, uğurlar olsun. Sen beni unutacaksan, Başkasını bulacaksan, Onla mutlu olacaksan, Haydi git, uğurlar olsun. İyi bak sen gözlerime, Kulak ver şu sözlerime, Sözün geçerse gönlüne, Haydi git, uğurlar olsun.
![]() | ![]() |
![]() | #135 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gittiğin Yerde Kal Eğer bana döneceksen, Geçen zamanımı geri getir. Yitirdiğim umutlarımı, Simsiyah saçlarımı, Akan göz yaşlarımı getir. Eğer bana döneceksen, Gülen yüzümü geri getir. Yüreğimdeki sıcaklığı, Biten sevgimi, Bana beni geri getir. Eğer bana döneceksen, Elin boş gelme. Kayıplarımıda al gel. Eksiklerimi tamamla öyle gel, Yoksa gelme, gittiğin yerde kal.
![]() | ![]() |
![]() | #136 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gittin İlk bahar sanmıştım, güz olup gittin. Açan gül gibiydin, toz olup gittin. Küçüktün, körpeydin, cana yakındın, Kapanmaz yaralar açıp da gittin. Sanırdım herşeyi sende bulurum. Seninle bir ömür mutlu olurdum. Belkide yeniden hayat bulurum, Sen hayel dünyamı yıkıp da gittin. Kim derdi ki sende kötülük olsun? Kim derdi aşkını bırakıp gitsin? Bu gönül nasıl tahammül etsin? Gönlüme zehiri atıp da gittin. Sana inanmıştım, seni sevmiştim. Gönlümde sana bir saray kurmuştum. Şu kısa ömrümü sana vermiştim, Sen benim ömrümü tüketip gittin. Gittin de ne oldu? Mutlu mu oldun? Şu koca dünyada bak yalnız kaldın. Üç kuruş paraya nasıl aldandın? Sen senin ruhunu satıpda gittin. Servete aldan ma, tez gelip geçer, Rüyalar, gözünü açınca biter. Pişmanlık şimdi fayda mı eder? Sen bütün her şeyi yok edip gittin.
![]() | ![]() |
![]() | #137 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gölgemde Yok Artık Biliyormusun? .. Bir gün bu yaptıkların, Canını çok yakacak. Pişman olacaksın amma, Bir faydası olmayacak. Biliyormusun? .. Kendi elinle kırdın herşeyi, Sen yok ettin var olan sevgiyi. Bir gün eyvah diyeceksin amma, Yitirdiğini anlayacaksın herşeyi. Biliyormusun? ... Senin yüzünden acı çekenleri, Kırdığın kalpleri, yıktığın gönülleri? Çok sürmeyecek yapayalnız kalacaksın amma, Arayacaksın, bulamayacaksın hiç kimseyi. Biliyormusun? .. Sana değer veren yalnız bendim, Çevrendeki sahte gülüşler yalandı. Sen onlara kandın gittin amma, Beni değil gölgemi bile bulamıyacaksın gayrı. Biliyormusun? ... Sen kendinlede barışık değilsin, İnadın ugruna kendini bile yitirdin. Dönüşü olmayan bir yola girdin amma, Kimseyi suçlama, sen seni bile bitirdin.
![]() | ![]() |
![]() | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gönlümden Düştün Yıllarca söyledim anlamadın ki, Dil bitti, lisan bitti, ben bittim. Hep benden kaçtın sen, dinlemedin ki, Dil bitti, lisan bitti, ben bittim. Dilimle olmadı, gözümle dedim. Yüzümden olmadı, özümden dedim, Kimi güm sımsıcak elimle dedim, Dil bitti, lisan bitti, ben bittim. Hep alay, şamata sen gırgır sandın, Güldün, eğlendin, alaya aldın. Duy dedim, dinle dedim, ben sana, Dil bitti, lisan bitti, ben bittim. Şimdi konuş diyorsun, ne söyleyim, Az mı dedim ben ki, daha ne deyim? Artık dil dökmem, ben senle konuşmam, Dil bitti, lisan bitti, ben bittim. Ne yazık gönlümü sana vermiştim, Pişmanım, pişmanım, seni sevmiştim, Dilimden düşmezdin, gönlümden düştün, Dil bitti, lisan bitti, ben bittim.
![]() | ![]() |
![]() | #139 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gönül Kuşu Gadalarını alam, Gel yollarına ölem. Eller ne derse desin, Seni sevmeyen ölsün. Nörüyon hele bir bak, Işığımı gel sen yak, Bu ışık hiç sönmesin, Seni sevmeyen ölsün. Sen bir gönül kuşusun Gönülden konuşursun. Benimde gönlümdesin, Seni sevmeyen ölsün. Ramazanım ne diyom, Ben seni çok seviyom, Sende beni seversin, Bizi kıskanan ölsün, Sevgisizler hep ölsün.
![]() | ![]() |
![]() | #140 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Gönülden Gönüle Bazen kulağına hafifce fısıldıyorum, Duyuyormusun? Seni çok seviyorum aşkım, Biliyormusun? Bir göçmen kuşun kanadında, Selam gönderiyorum sana, Haber versin diye bekliyorum aldığında, Anlıyormusun? Beni habersiz bırakma buralarda, Bir ses, bir nefes, bir nokta yeter. Yaz gönder, çiz gönder, içinden söyle o gider. Söylüyormusun? Yağmur yağarken çık dışarıya, Umutla, neşeyle, birazda heyecan, Birlikte ıslanacaktık, bak uzattım elimi, Tutuyormusun? Yağmur ıslatsın bizi, Sulasın, büyütsün sevgimizi. Titriyorsun sen, gel sarıl bana, Üşüyormusun? Bazen bir ses duyuyorum, Seni seviyorum diyor, titrek bir ses, Ve o an dudaklarımda bir ateş, Öpüyormusun? Seni seviyorum canım, Seni çok seviyorum hayatım, Sana açtım kollarımı bak, sımsıkı sarman için, Sarıyormusun? Sende benim gibi sevgiyle, Yanıyormusun?
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/tiyatro-edebiyat/24062-ramazan-ates-siirleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | Post #0 | Refback | 18-05-2008 22:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |