![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kafama Takıldı Umurundamıyım? Bir gün çekip gitsem, Kimler üzülür bana? Aceba kimin umurundayım? Aranırmıyım? Bir gün yok olsam, Biri vardı diyen olur mu? Aranırmıyım aceba? Üzülürler mi? Duysalar ki, ölmüşüm, Bu dünyadan göçmüşüm, Kim üzülür dü bana? Kimin umurundayım aceba?
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #182 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kafayı Yiyeceğim Kalemi kırsam diyom, Düzeni kursam diyom. Usandım bu hayattan, Çabuk kurtulsam diyom. Ağlasam fayda vermez, Çağırsam benle gelmez, Bu düzen bana uymaz Çabuk kurtulsam diyom. Ölümde çare belki, Başka kurtuluş yokki, Dizimde derman bitti, Hemen kurtulsam diyom. Dost yok ki tutunayım, Paylaşıp kurtulayım. Yalnızım, yalnız kaldım, Kaçıp kurtulsam diyom. Kafayı yiyeceğim, Ak gömlek giyeceğim, Başka ne diyeceğim, Ölüp kurtulsam diyom.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #183 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kalemim Çıplak Değil Sevgiyi anlattım şiirlerimde, Ayrılık, çile, acıyı, ölümü. Övmedim serveti, malı, şehveti. Bu yaştan sonra da bize olur mu? Övmedim kendimi, soylu, boyluyum. Demedim güçlüyüm, bükülmez kolum. Bende bir insanım, Allah kuluyum, Şehvetli yazılar bize olur mu? Aşkı anlatırım, yatağı değil. Güzeli öğretirim, çirkini değil. Sevgiyi yazıyorum, nefreti değil. Müstehcen yazılar bize olur mu? Bazı gün ağlarım, bazen gülerim, Yazmayı çizmeyi bende severim. Faydalı yazılar yazar söylerim, Şehvetli yazılar bize olur mu? Bu yaştan sonra da bize olur mu
![]() | ![]() |
![]() | #184 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kalp Resmi Çiz Bana Bir ağaç olsaydım, Yol kenarında. Gölgemde konaklar mıydın? Meyveler dolsaydım, Dal arasında, Alıpda eline tadar mıydın? Salıncak kurup, Dalına öyle, Zevk içinde sallanır mıydın? Elinde bir bıçak, Ucuda sivri, Gövdeme bir kalp resmi yapar mıydın? Sana açsam serin olan gölgemi, Uzatıp ayaklarını, kapatıp da gözlerini, Biraz olsun beni hayal eder miydin? Sen uyurken yaslanıpda gövdeme, Öyle sıkı sarardım ki kendime, Beni düşünde görür müydün? Koskocaman yarık açıp gövdemde, Seni çekip almak için içime, Söyle, içime girer miydin? Ben bir ağaç iken yollarda, Seni aldım, seni sardım koynumda. Durur muydun? Bir bedenin içinde? Yaşar mıydın? Sımsıcacık içimde?
![]() | ![]() |
![]() | #185 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kapılar Kapanıyor Tiren kaçıyor tiren, Gel artık biz binelim. Bırak inenler insin, Son durakta inelim. Arada istasyonlar, Tirenler durur kalkar, Kimizi el sallarda, Kimi gözlerde yaşlar. Hayat bu acı tatlı, Bazende meşakkatli. Ben benle uğraşırken, Çok tiren geldi geçti. Binelim biz tirene, Artık zaman kalmadı, Bu tiren son tirendi, Bizi burdan almalı. Hedefine varmalı.
![]() | ![]() |
![]() | #186 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kar Topu Kar yağarken gezinmeyi, Sever misin ela gözlüm? Karda izin seyretmeyi, Sever misin ela gözlüm? Lapa lapa yağarken kar, Ceketini giy, şalını sar, Ağzını aç, düşşün karlar, Severmisin ela gözlüm? Çiğnedikçe karın sesi, Ne hoş olur gezinmesi, Soğuk soğuk titremeyi, Sever misin ela gözlüm? Gel, kar topu oynayalım, Çocuk gibi biz coşalım, İz yapalım, biz koşalım, Sever misin ela gözlüm? Yıllar oldu hasret kaldım, Bir damla kar bulamadım. Gel, yatıp yuvarlanalım, Sever misin ela gözlüm? Kar ağartsın saçımızı, Üşütsün de içimizi, Bu aşk yaksın ikimizi, Sever misin ela gözlüm? He, der misin ela gözlüm?
![]() | ![]() |
![]() | #187 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kara Gecelerde Uykularımın kaçtığı çok oluyor, Seni düşünüyorum kara gecelerde. Yalnızlık ve soguk ürpertiyor beni, Yapayalnızım bilsen kara gecelerde. Aslında üzülmüyorum olmayışına, Sana göre sende haklısın belki. Benim üzüntüm yalnızlığıma, Ve anlaşılamamak kara gecelerde. İçim üperdikce kendime sarılıyorum, Yalnızlığımı kendimle paylaşıyorum. Ya birde ben beni terk edersem, Ne eylerim öyle, kara gecelerde. Bazen kurşun gibi işliyor ciğerime sessizlik, Bazen dayanılmaz oluyor, zor geliyor sensizlik. İçin için ağlıyorum bilmem farkındamısın? Gel desem, benimle ol desem kara gecelerde, İstersen canımı al desem, kara gecelerde.
![]() | ![]() |
![]() | #188 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Karar Senin Gel, İstiyorsan gel, Seviyorsan gel, Özlüyorsan gel, Arzuluyorsan gel, Zorla gelme. Gelme, İstemiyorsan, Sevmiyorsan, Arzulamıyorsan, Özlemiyorsan, Benim için gelme. Kal, Benimle kal. Yanımda kal. Seviyorsan kal. İstiyorsan kal. İstemiyorsan zorla, kalma. Kalma, İstemiyorsan, Sevmiyorsan, Güvenmiyorsan, Benimle olamıyorsan, Benim için zorla, kalma. Gül, Mutluysan gül, Seviyorsan gül, İçinden geliyorsa gül, Gülebiliyorsan gül, Sakın, zorla, gülme. Gülme, Halime, Çaresizliğime, Yalnızlığıma, Sevgime, İçinden gelmiyorsa, zorla, gülme. Bil, Seni sevdiğimi, Seni özlediğimi, Seni arzuladığımı, Seni beklediğimi, Tek seni sevdiğimi bil. İnanmıyorsan, bilme. Bilme, Senden vazgeçeceğimi, Sensiz olacağımı, Seni aldatacağımı, Seni unutacağımı, Hele sensiz öleceğimi, asla, bilme.
![]() | ![]() |
![]() | #189 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kasaba Minnet Etmem Darıldığım dagdan **** yakmam ben, İnsan değilse, yüzüne bakmam ben, Gurur, inat ne derlerse desinler, Bir defa koptum mu, bir daha tutmam ben. Kin güdüp, fırsatını kollamam, Tehdit felan edip, adam yollamam. Varlığı, yokluğu ilgilendirmez, Yok sayarım da, muhatap olmam. Düşman bile olsa, merti lazımdır. Kalleşle kaypağa dikkat lazımdır, Arkandan bıçağı saplar sırtına, Sakın öylesini dost olur sanma. Canım yakmışlarsa uzak dururum. Araya her zaman mesafe korum. Kin gütmem ben, ama tedbir alırım, Ne dağa çıkar, ne **** yakarım. Ne et yerim, nede kasap ararım.
![]() | ![]() |
![]() | #190 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kendine Gel Bazen yürüyorum sokaklarda, Taşlar dile geliyor, Basma bana diyor, basma.. Çiğneme beni dur. Kuşlar sesleniyor yukardan, Görme bizi diyor, Dinleme artık şarkımızı, Senin için çalmıyoruz artık. Son bahar yapraklarıda birer birer, Saga sola kaçışıyor gibiler, Sanki ezilmek istemiyorlar, Onlarda benden kaçıyorlar. O anda içim ürperiyor, Yüreğimden bir ses geliyor, Artık yeter karamsarlığın bırak diyor, Kendine gel, kendine gel, kendine gel..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/tiyatro-edebiyat/24062-ramazan-ates-siirleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | Post #0 | Refback | 18-05-2008 22:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |