![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Beni Sorarsanız Ham olanın piştiği, Gönüllere düştüğü, Bir ocak başkanıyım. Gençleri azim dolu, İman adalet yolu, Bir ocak başkanıyım. Gönüldaşlar bir olmuş, Sevgi ile kurulmuş, Bir ocak başkanıyım. Sevgi, saygı en önde. İnsanların gönlünde, Bir ocak başkanıyım. Halka hizmet aşkıyla, Yaşıyorda coşkuyla, Bir ocak başkanıyım. İlim, irfan ve sevgi, Sıcak, sakin şefkatli, Bir ocak başkanıyım. Türk-İslam ülküsüne, İnanmış, kabul etmiş Bir ocak başkanıyım. Başbuğ’un mirasıdır, Her gencin rüyasıdır, Bir ocak başkanıyım. Allah yolum ak etsin, Sevenlerim çok etsin, Bir ocak başkanıyım. Ben ocak başkanıyım.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Beni Terk Etme Gölgem Yapa yalnızım şu koskoca dünyada, Bir ben varım şimdi yalnız, birde gölgem. Ne kimsenin aklındayım, ne umrunda, Biz anlıyoruz bizi, ben ile gölgem. Uykularda terk etti, dostlarım gibi. Artık aramaz, sormaz, gelmez oldular. Gözlerimde ferini yitirdi şimdi, Ne gelecek ne ufuk görür oldular. Gölgem bana bakar, bazen ben gölgeme, Gece soğuktur yalnız üşürüz bizler, Bilmem ısıtırmı sarılsam gölgeme, Yoksa vefasız gibi kaçıp mi gider? Ben ağlarken gölgem çok hissiz duruyor, Canlı mı? Cansız mı? Bilemedim bende, Cevap yok, konuşmuyor, sessiz duruyor, Ben sordukca bir köşede susar gölge. Bir ben varım şimdi yalnız, birde gölgem, Ne hatır soran var, ne kapıdan bakan. Kimin umurunda ki, odamda ölmem, Ağlayanım mı varki cigerler yakan. Gölgem beni, ben de göldemi korurum, İstemem kimseyi, gölgemle olurum. Oda beni terk ederse üzülür de, Bir köşede kıvrılır, yalnız ölürüm. İşte o an varya, kahrımdan ölürüm.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Benim Adım Delibey Delibey’dir benim adım. Sanmayasın akıllandım. Dünya’yı mı umursarım? Boş ver dostum, adım deli. Çektim alemin kahrını, Deliye çıkardım adımı. Çeksinler gayri kahrımı, Boş ver dostum, adım deli. Delibey’im, zararsızım, Gönlü zengin, parasızım. Ben severim, yalansızım, Boş ver dostum, adım deli. Delibey’ler çok yaşasın, Sevsin, gönlünce yaşasın. Size sevgi aşılasın, Boş ver dostum, adım deli.
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Benimle Küsüm Ben Yüreğime kar yağdı, Üşüyorum ben anne. Umutlarım karardı, Korkuyorum gel anne. Sevgi pınarım kesik, Hiç bir damla akmıyor, Bin bir çile bu yaşta, Çekiyorum ben anne. Kendim kendime küstüm, Bakmıyorum yüzüme. Bende bana geldikce, Kaçıyorum ben anne. Ecel haber yollamış, Kalbimde sızısı var. Sen hakkını helal et, Ölüyorum ben anne, Seni seviyorum ben anne.
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Benimle Ol Benimle ol, Tan ağarsın, Şafak söksün, Gün doğsun. Benimle ol, Yüzler gülsün, Gözler gülsün, Gül gülsün. Benimle ol, Ben seveyim, Sen sevesin, Sevelim. Benimle ol, Bahar gelsin. Çiçek açsın, Coşalım. Benimle ol, Umut gelsin, Dertler bitsin, Taşalım. Benimle ol, Güneş doğsun, Işık olsun, Yanalım. Benimle ol, Sarmaş dolaş olalım, Bir bedene dolalım. Artık mutlu olalım.
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bıraktım Giden Gitsin Mademki bitti dedin, Bırakıp sende gittin, Yüregim ezik zaten, Biraz da sen acıttın. Gidene ne diyeyim, Hiç gitmesin isterim, Benim sevgim yetmiyor, Yok ki başka vereyim. Sevgime inanmıyor, Aldatıldım sanıyor, Ben ona yürek verdim, Belkide anlamıyor. Gitsede kötülemem, Kötüsün sen diyemem. Ona da saygım var, Üzülsün hiç istemem. Geçmiyor benim sözüm, Gitmekse eğer çözüm, Yok aşkta meşkte gözüm, Bıraktım giden gitsin.
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bilmece Başımı çevirip, Baktığım yönde. Ne gördüm bilirmisin? Hadi söyle? Seni... Elimi uzattım, Belirsiz yöne. Ne tuttum tahmin et, hadi söyle? Seni... Yüreğim yalnız, kimsesiz boştu, Bıraktım, delice birine koştu. Kimi buldu dersin? Hadi söyle? Seni... __________________
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bilmelisin Kara bulut mu var, söyle arada? Yüzlerin gülmüyor, ne oldu gülüm? Hasretle yanarken bense burada, Bir kuru selamda gelmiyor gülüm. Gökyüzü kararıp, yağmur yağarken, Gökler gürleyip, şimşek çakarken, El alem sevinçten göğe uçarken, Senin gözün yaşı dinmiyor gülüm. Felek vurmuş, sillesini bizlere, Hasret kaldık, baharlara yazlara, Ne gerek var, uzun uzun sözlere, Hiç kimse halimden bilmiyor gülüm. Sen bana sahip ol, verme ellere, Sen benim canımsın, vermem ellere. Kimseden hayır yok, inan bizlere, Bizi bizden gayri sevmiyor gülüm.
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bir Artı Bir = İki Sen, benim için büyük anlam ifade eden, Sen, beni ben olduğum için seven, Sen, yeniden hayat bulduğum Sen, yaşama sevincim, umudum. Sen, yok olmaya başladığımda buldun beni. Sen, uçurumdan düşerken tuttun beni. Sen, ta yerlerde sürünürken beni kaldırdın, Sen, beni hayata yeniden döndürdün. Sen, yeniden yaşadığım heyecanımsın, Sen, gönül verdiğim sevdiğim canımsın. Sen, öylesine sıcak, samimi tuttun elimi. Sen, hiç beklentisi olmadan sevdin beni, Sen, yüreğimde yeniden alevlenen ateşsin,. Sen, karanlık dünyama doğan ateşsin. Sen, umuda yürüdüğüm yolumu aydınlatan, Sen, unuttugum duyguları yeniden yaşatan. Ben, belki sana umut bile veremem, Ben, belki sana gelecek vadedemem. Ben, bir tek şeyden eminim, biliyorum, Ben, seni gerçekten, yürekten seviyorum. Ben, hayatın her türlü çilesini çekmiş biri, Ben, belki önemsiz, değersiz serseri. Ben, tekim, bulunmazım demiyorum. Ben, inanki seni gerçekten seviyorum. Ben, sinirliyim, kabayım, tersim biliyorum, Ben, tipim öyle görünsede duygusalın biriyim. Ben, bazen ağlarım olur olmaz şeylere, Ben, canımı veririm, beni sevenlerime. Ben, kendimden utanıyorum, çıldırıyorum bazen. Ben, insan olmaya çalışıyorum herşeye ragmen, Ben, bunca kötü şeyleri hak etmedim biliyorum, Ben, duruyorum, düşünüyorum, sabır ediyorum. Sen, çıkmasaydın karşıma ne olurdu halim? Sen, bana inanmasaydın, güven vermeseydin? Sen, gülüp geçseydin, eller gibi bana? Sen, kimbilir belkide pişmansın güvendiğine bana. Sen, güvenilmeyecek biri değilsin biliyorum. Sen, hiç yalan söylemedin biliyorum. Sen, belki tanımıyorsun benim kadar kendini, Sen, yüreklisin, güçlüsün, ondan seviyorum seni. Sen, her baktığım yerde görmek istediğim, Sen, bir anlık değil, ömür boyu sevmek istediğim, Sen, ellerimde ellerin, heyecanla titreşen, Sen, yüreğimde yüreğin benimle bütünleşen. Sen, varol, çok yaşa, bin yaşa, Sen, dilerim mutlu ol, görme hiç tasa. Sen, baktığım her yerde gülen gözlerini gördüğüm, Sen, aşkım, sevdiğim, canım, uğruna öldüğüm. Ben, sevdana hasret, sevdana muhtaç bir deli, Ben, çaresizdim, umutsuzdum, sen oldun teselli. Ben, geceleri uykusuz, gündüzleri yorğun yaşarken, Ben, seni buldum, kendimden bile kaçarken. Ben, çok çabuk yıprandım, zamana uyamadım. Ben, herşey üstüme gelirken kendimi koruyamadım. Ben, sanırdım yıkılmam, çökmem ama, Ben, çökmeyi bırak, ta diplere yuvarlandım. Ben, yeniden yeşeriyor, toparlanıyorum, Ben, yeniden seviyor, heyecanlanıyorum. Ben, artık hayatın ipini tutuyorum, Ben, yeniden canlanıyor, umut doluyorum. Ben, yazdıkca boşalıyor, rahatlıyorum. Ben, beni anlayan tek kağıt kalemdir sanıyorum, Ben, sensizliğin girdabında dolanıyorum, Ben, birtanem seni seviyorum, seni seviyorum. Biz, hayal dünyası geniş, iki uçarı deliyiz. Biz, başkasının anlamadığı ikiliyiz. Biz, sen bir yarısı elmanın, ben diğer yarım, Biz, böyleyken söyle nasıl ayrılalım? Biz, hep acı çekmişiz yıllarca, Biz, hep el için yaşamışız bunca, Biz, artık yeter demeliyiz herşeye, Biz, zaman ayırmalıyız artık sevgiye ve kendimize. Biz, uçarı deliyiz belki ama insanız, Biz, hiç kimseye zarar vermez, sevgi sunarız. Biz, örnek olalım, sevda sunsun yüreğimiz, Biz, sevelim, sevilelim, mutlu olalım ikimiz. Biz, bir yastıkda kocayalım, bitmesin hiç sevgimiz.
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bir Demet Sevgi Nergiz mi? Lale mi? Sümbül mü adı? Şeker mi? Kaymak mı? Bal mıdır tadı? Bir küçük Tatlı şey, Yar mıdır adı? Hava mı? Heves mi? Can mıdır adı? Varlık mı? Yokluk mu? Zor mudur adı? Soğuk mu? Sıcak mı? Har mıdır adı? Selam mı? Kelam mı? Söz müdür adı? Neşe mi? Keder mi? Haz mıdır adı? Kış mı? Bahar mı? Yaz mıdır adı? Evet mi? Hayır mı? Nedir cevabı? Sevib de Sevmenin Çokdur sevabı.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/tiyatro-edebiyat/24062-ramazan-ates-siirleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | Post #0 | Refback | 18-05-2008 22:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |