![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #28 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Krizantem Mevsim durmaksızın yırtıp sislerimi bir şiire yattım son dizesinde... (krizantem giyindim) sesinle çiziktirdim ilk harfini elini resimledim ilk hecesine (kokuna fesleğen iliştirdim) durup dururken ilk sözcük ihanet etti imgelerime (sen sevişmeye gittin ...) nehrin tam ortasına düştü kirpiğim ölü gözlü balıklar yapıştırdı göz kapaklarına aynasını sürmeledi suların, içmedin!.. oysa aşktı, temmuzdu biraz yaşamak istediğim şimdi ise, ağustosa kaldı seninle beraber kırmızı erikleri toplama hevesim... denizi kumlar çaldı, ilk sözcüğü gece; (seni sevmiştim!..) hüzün ve keder mimledim son sözcüğüne şiirin... yani ölümden baktım krizantem zamana görmedin! iplere asılan çamaşırlar gibi takılıp kaldım son harfine son şiirin... kurudu sıcaklığım (değmedin!..) rüzgar emdi nemimi, kattı denizlere martılar yükledi acımı uzaklara giden gemilere... bekledim, gelmedin!.. derdim, derdin değilmiş meğer!.. bu yüzden tamamlanmadı seninle başladığım şiir... küsüp gitti aşk arakladığım imgelerim... duydum ki göçü başlamış balıkların sakın dalma sulara! bir daha gelmez artık sevda açan krizantem mevsim...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |