![]() |
zeyno harikasın....bittim valla.. bu güzel şiirlerin giç bitmesin tmmı hayatım...seni çok seforum opt |
Emanetin çok durdu, al artık senin... |
Saolun canlarım bende sizleri çok seviyorummm:) İnşallah sizlerden böyle güzel yorumları okudukça şiirlerimde çoğalmaya devam edecek;) |
inş canm :) |
beklioz zeynom |
vazgeç artık şu karamsarlıktan,güzel günler yakındır:) ellerine sağlık cnm |
Alıntı:
|
evet gerçekten çok güzel bir paylaşım tanımıyorum ama eline yüreğine sağlık diyeyim |
Arkadaşlar video' yu izledikten sonra şiirin daha anlamlı olacağını düşünüyorum.Mutlaka izleyin;) Güneş belki bir gün bizim içinde doğar, Aydınlatır yeryüzünü, dağıtır karanlığı di mi anne??? Güneş belki bir gün buralara da gelir ısıtır dört bir yanı, Soğuyan kalpleri de ısıtınca her şey düzelir di mi anne??? Belki arkadaşlarımı da getirir, getirir di mi anne??? Eskiden sallandığımız yerler şimdi silahla dolu. Papatya topladığımız bahçeler neden kan kokuyor? En güzel oyuncağım sarı saçlı bebeğime ne oldu?? Gökyüzündeki uçurtmalarımızın yerini dumanlar aldı... Ben eskiyi özledim geriye dönsek olmaz mı, olmaz mı anne??? Evimizin önünde kaydırak oynardık di mi anne?? Bazen mızıkçılık yapıp küserdim arkadaşlarımla. Sonra barışırdık ama ayrı duramazdık fazla. Ama onlar artık yok sıra şimdi bende mi, bende mi anne??? Buralar şimdi çok soğuk üşüyorum, üşüyorum ben anne. Ne olur dönelim eskiye yaramazlık yapmayacağım anne. Silah sesleri hiç susmuyor uyuyamıyorum geceleri anne. Ne olur dönelim eskiye yaramazlık yapmayacağım anne... Güneş bir sabah bizim içinde doğacak, doğmalı di mi anne?? Artık silahlar durmalı, kanlar kurumalı di mi anne?? Ağlayanlar susmalı, bundan sonra gülmeli di mi anne?? Peki ölenler ne olacak, onlarda geri gelecek, gelecek di mi anne??? Güneşi artık sevmiyorum, doğmasın istemiyorum anne. Asla geriye dönmeyeceğiz, bu yaralar kapanmayacak di mi anne??? Başkaları unutsa bile izleri bizde kalacak, hep acıyacak di mi anne?? Güneşte kötü olmalı, yoksa niçin bizi kurtarmadı, Kötüler hep ağlattı neden onları durdurmadı... Demek ki iyileri o da sevmiyor, hep kötüler kazanıyor di mi anne?? Ama biz gülmesek bile hep iyi olalım, ağlatmayalım di mi anne? Belki bir gün iyilerde güler, her şey yeni baştan başlar di mi anne???........ |
çok güzel zeynep diline yüreğine sağlık. çok duygulandırdı beni hem video hemde arkasından gelen şiir. umarım yazdığın bu şiirlerle ilerde güzel yerlerde olursun... |
eline sağlık zeyno,müzikle beraber gerçekten etkileyici olmuş,şarkıyı da nerden bulduysan artık:) |
eline ,diline,yüreğine sağlık zeynep abla .. |
abla duygularımı göçerttin yaa.. Allah seni .. :) |
Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için... |
Zeyno Süpersin Ya Şiir Harika olmuş (anlamlı Bir Şiir Olmuş) Video'da Cok Güzel Ellerin Dert Görmesin Daha İyilerini Bekliyorum senden.. |
yureğine sağlık zeynep.az önceki teklifim hala geçerli:) |
Zeyno'm ne diebilirim sana...süpersn haytm ellrine yüreğine sağlık.... |
benim gibi daha önce pek şiir okumamış bir adamı bile etkilediyse tebrik etmek lazım bu kızı:D , iyi yazıyor valla, çok karanlık, çok derin ama ufacık da olsa hayattan umudunu kesmeyen, adeta bi masal prensesi gibi... tüm bunların özeti olarak şu dizeler iyi gider: uyandır beni içimi uyandır uyanamıyorum içimi uyandır kurtar beni adımı haykır ve kurtar beni karanlıklardan uyandır beni kanımı harekete geçir aksın uyanamıyorum yaşanmamışlığım belirmeden kurtar beni kurtar beni hiçliğimden bana hayatı geri getir!..;) süpersin zeynep...:congrats: |
mute abi noktayı koymuş .. :) |
ELİNE sağlık başka şiirlerinide bizlerle paylaşmanı dört gözle bekliorzz |
Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızı gördükçe çok mutlu oluyorum :) İnşallah yazdıkça paylaşmaya devam edeceğim ;) |
zeyno naptın sen yaaaaa...bitanesin valla. biliyosun zaten çok ii diilim bide bu şiir...döktürmüşün yine |
çok güzel, çok ;) Yüreğine sağlik !! |
Bravo Zeynep daha yeni okuma fırsatım oldu şiirlerini. ŞİİR YUREGİ BUYUK İNSANLARIN işidir, seni gercekten tebrik ederim çok yurekli bir kız oldugun için. |
Alıntı:
|
bitanesn zeynom :) |
süper ötesi helal devamını bekleriz........... |
cok güzel bi şiir saolasın :) |
ellerine yüreğine emeğine kalbine ruhuna sağlık canım... :) |
zeynep'ten ilhan aldım, bu çıktı(sözler benim değil çaktırmayın) Acıyı yok etmek istedim Ama sadece daha fazasını getirdim Ölmek üzere yatıyorum Ve kıpkırmızı bir pişmanlık ve ihanet akıtıyorum Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım? Çok mu kayıbım Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver Beni hatırlıyor musun? Çok uzun süredir kayıbım Diğer tarafta olacak mısın? Ya da beni unutacak mısın? Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıpmıyım Çok mu kayıbım ölmek istiyorum Yaralarım mezar için ağlıyor Ruhum kurtuluş için ağlıyor Red mi edileceğim Tanrım Sargı bezi İntiharım evanescence - tourniquet... |
Alıntı:
Zeynom yenilerini beklioruz :) bu arada yeni bi şiir siparişi veriim mi :B |
eline sağlık |
Alıntı:
|
Çok zamansız oldu bu ayrılık, Çok zamansız geldi bu ölüm. Çok zamansız yağdı bu yağmur, Çok zamansız esti bu rüzgar... Oysa zamanı olmalıydı her şeyin. Zamanı gelince sevmeliydim. Zamanı gelince söylemeliydim hislerimi. Zamanı gelince kırmalıydım sevdiklerimi. Zamanı gelince affetmeliydiler beni. Zamansız oluyor genelde zaman, Yada anlayamıyoruz hala zamanın değerini. Dün, bugün, yarın geride ne kaldı ki... Varsınlar kötü bilsinler ama Söylemeliyiz geç kalmadan Zamana yenilmeden içimizdekileri... |
güzel, anlamlı sözler... |
Alıntı:
güzel uygularını yine güzel sözlerle anltmışsın,btnsn sen :) dewamını beklioruz biliosun :p |
ooo güzelmişs |
canın birşeye mi sıkıldı yine zeyno,bütün kara bulutları toplamışsın... güzel olmuş eline sağlık:) |
Topic yukarı :D:D Gerekirse Sheriff li arkadaşlarımız için ingilizceye çeviririz :D:D |
çeviririz, istersen dünya çapında bir şair bile yaparız seni be zeynepçim ...:D |
Türkiye`de Saat: 16:51 . |