![]() |
Alıntı:
ama ben onun için istemiştim hem nobeli alsın die...:D:D |
[quote=ponjacim;393868]kusuruma bakma artık...yaptım bi hataa... ama ben onun için istemiştim hem nobeli alsın die...:D:D[/qnobel fln bozar zeynep ablayı :D |
Bozmaz ya neden bozsun :D Şair olmuşken alalım bi nobel, fena mı olur :D |
kızım manyak olmuş bu allerine sağlık yüreğine sağlık... Kaybettiğimi sansan da kazanan benim. Mutluluğu sevemedim, hüzünlerdeyim. İçimdeki kayboluş senin eserin, Yıkımın muhteşem bak ta gör sevin.... opt:) |
ben genel menajerin olarak sölemiştim onu istifa ediyorum :D |
Bu şiiri Mehtapçıma hediye ediyorum:) Tekrardan hoşgeldim eskiye geri döndüm, Biriktirdiğim sevinçleri derinlere gömdüm. Daimi kalacağım gurbetimi bitirdim, Güle güle mutluluk, sende hiç sevilmedim. Biliyorum zorlama içinden geldiği gibi davran, Suçun değilki senin, sevemezsin kalbinde olmadan. Bazı insanların kaderidir hüzünlerde boğulmak, Bazılarınınsa hediyesidir uğrunda ölünmek... Koşuyorum durmadan, koşuyorum umarsızca, Üşüyorum buralarda, sarılsamda yokluğuna. Geçiyorum kendimden, batıyorum boşluğunda, Geçemiyorum senden, asla umrunda olmasamda. Düşüncelerim beynimde sürekli kavga ediyor. Pişmanlıklarım beni öldürüp yeniden diriltiyor. Keşke dememek için bunları yaşamak mı gerekiyor?? Keşke keşke deseydim ama geçmeseydim bu yoldan. Sorma soruları cevapları gömdüm en derinlere. Ağır oldu acılarım, taşınmıyor artık bu bedende. Gülme bana geçemedi bu gönül hep istenmediği yerde Sakın geri dönme, ne kadar çok özlensende... |
süpersn zeynepcm gene eline emeğine yüreğine sağlık :) |
Alıntı:
|
Zeynom harikasın ya.. |
evet evet bi üsteki şiir de dehşet, üslup harikulade, sözler bal kıvamında akıyor, düşeyim mi düşmeyeyim mi tarzından, sözler düşünceli yani... ne dedim ben yaw...:D |
nefertiti bu şiirde güzell...benim şiiri ne zamn yazion..? :D:D |
ellerine sağlık |
sana bi soruu??? yazabilmek için yaşamak gereki yo mu??? yani yaşarsan daha rahat yazarsın tabi de... |
[/quote]nobel fln bozar zeynep ablayı :D[/quote] ne bozacak nobel alan ilk Türk olur...(!)aslında bi tane var da Türk'lüğü biraz tartışılır...neysee...nefertiti öle bişii olursa istemiom nobel de bizim içinn:Dbana besiktasforumdaki fanlarım yeter de...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
anlicamız dilden konuş perde fln ne iş..:D:D uykum geldi çaktırma :boring: sen dediğimi yapcan mı nobel alırsn onu sölee..::D |
Alıntı:
Tamam tamam dinleyim senin hayat hikayeni, bakalım ne faydası dokunacak şiirlerime:D:D |
ilk şiirr süper içimi okumuş gbisin:( |
Alıntı:
|
buldular sonunda birbirlerini iki zeynep:) |
aralarına geçip bi dilek tutayım bari...:D |
Alıntı:
|
ha şimdi yeni zeynep yazsın...:D |
Mustafa Yok Öle :D |
bozma be efe bea...:D |
Alıntı:
yazıon kopy yapıon bana manyaktı yaa:) süpersin zeynom..yüreğine diline eline sağlık cnm bnm opt |
teşekkürler çok güzel yazmışsın. |
Sağolasınız arkadaşlar:) |
çaktırmadan topic yukarı yaptın yine ha...:D hadi bizim de katkımız olsun... |
cok guzel yaa emegine yüregine sağlık Nefertiti Hele ilk yazdıgım cok cok guzel |
superr yaaa cok iyisinn zeyneppp...... |
güzelim emeğine yüreğine sağlık süpersin devam |
Yazßaşıydı Gittiqinde.. ßir Aşkın Ilk Günlerydı Daha.. Aşk Mıydı DeqiLMıydı? ßunu Ilk Gunler Kım ßileßiLirdi.''EyLüL'de Aynı Yerdé Ve Aynı Insan Olmamı Isteyen''Notunu ßuldum Kapımda.Altına Saat 16:00 Dıye Yazmıştın, Ve Saat 16:04'tü Onu ßulduqumda. Daha O Gun AnlamaLıydIM. ßu Ilişkinin Yazqısını.. TakviM TutMazLıqını.. Aramızda ßir Düşman Gibi Duran Zaman'ı.. Daha O Gun AnlaMaLıydım ßenım Sana Erken Senın ßana Geç KaLdıqını.. Gittin şimdi ßir Mevsim DeqiL, Koca ßir Hayat Girdi Aramıza.. ßiliyorum Ne Sen Dönebilirsin Artık, Ne De ßen Kapıyı Açbilirim Sana. Ve Ben en çok neyi özledim biliomusun ? Bana bakan gözlerini.... Şiiri bu müzikle beraber dinLerseniz çok daha güzel bişi çıkıo ortaya |
sercannn yıktınnn beeeeee........ :) bomba olumm buuuu...Son kısımm harikaaaa.... |
unutmadım ben hala son bakışını gözlerini benden kaçırışını çaresizçe gidişini ben giderken senın yitişini unutmadım beyaz bir güldün ellerimde canımı acıttın acıdım öyle bi köşede kalakaldım Hani rüzgar değse kirpigime kan damlardı baktıgım yere kirpigime ayrılık degdi gelsene Hani gelmedigin gün ölürdüm ßAK SEN GELMEDİN ÖLDÜM !! son kısımm iştee yaaa bombasın olum sercann....... :) |
Yangın Merdiveni kalbimin kapılarını kapatmaya mı başladım kendiliğimden; yoksa kapı kollarıma son dokunuşların mı bunlar? sen senle uğraşmaktan yorgun düşeceğimi sanıyorsun belki de kimbilir zamanı gelince vazgeçecek nasılsa diyorsun ama bilmiyorsun ki ölmek var dönmek yok! tüm kapılarına mühür de vursa zabıtaların kalbimin; ben seni yangın merdiveninde bekliyor olacağım.. |
Oooo şenlenmiş buralar :) Teşekkürler arkadaşlar. |
henuz 11 yaşında bırakıp gittin bizi Daha yaşamadıgım daha adını bilmedigim bi dünyaya Köpegi dışarı atar gibi.... Biliomusun Ben senı hiç yaşayamadım Bana bu fırsatı vermedin kapıyı kapadın arkamıza Hiç beklemedigimiz anda bırakıp gittin bizi ama senı suçlamıyorum herkezin yaptıgı oyunu sende bize yaptın oyunun sadece son taşını oynadın Ve şuan o taş hala benımle Ve o taş hala içimizde.. aNneme Şu anda direk aklıma gelenleri yazdım cok amatörce olmuş olabilir |
Teşekkürler Sercan, gayet duygulu... |
valal herkes coşmuş bugun he ii ya süpersiniz |
Türkiye`de Saat: 08:50 . |