![]() |
ben seni melalinde sevmişim gülsende olur,gülmesen de.... ben seni yokluğunda sevmişim gelsende olur,gelmesen de... fena alıştım sana bir buhurdan gibiyim buram buram senin için tüten,senin için yanan bilsende olur,bilmesen de... taş bile daah sert değil yalnızlık çekilir dert değil bölsende olur,bölmesen de... akar gözyaşlarım gecelerce silsende olur,silmesen de... |
tşkler. |
Yasladım geceye sırtımı Sabahı, inan, düşünmüyorum Hele seni, Hiç aklımdan geçirmiyorum Henüz delirmedim Yaşıyorum... |
Senin hiç gözünün önünden gitmeyen Bazı anlar oldu mu? Uyuduğunda bile seni terk etmeyen? Sen onun elini tuttun Bana hiçbir şey söyleme Onu öptün sen Sakın bana geri dönme Mahvolursun Öyle yaralıyım ki; Kanatandın, Kanayan sen olursun Sakın... |
Yağmurcum harikasın ya, süper..... |
teşekkür ederim zeynom sana daldım gidiorum bende |
Ne avucumda güneş Ne de uzak sonbahar Yokluğunu çizdim hasretinle Yazdığım her kelime kalbini yakar Üşürsün bir talan vakti Ayrılıklar vardır, düşünmeden edemezsin Sonra sıyrılıp o paslı geçmişinden Düşlerine yetişemezsin Yitip giden zamandır elinden Ve yılların yorgunluğu düşen gözlerine Yokluğunu çizdim hasretinle Artık kimseyi sevemezsin... |
Sonra sıyrılıp o paslı geçmişinden Düşlerine yetişemezsin Bu satırlar tam benim tarzdan olmuş:) Harikasın:) |
ne gusel yazıyorsunuz siz ya |
forumun şairi benım :D kimse bu ünvanı elimden alamaz yakarım bu gezegeni :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kırılgan bir çiçeğim şimdi açmasam unutulacağım ve belki gözlerinden kaybolucam sadece rengim kalıcak belli,belirsiz zaman geçicek hatırlayacaksın gözlerimde bir renk vardı... bakıcaksın boşluğa uzunca bir tebessüm suratında belli,belirsiz |
sevdanın anlamını sararken bakışların katmer katmer büyüyen isyanın vuslat sancısı taşıyan yüreğin bimbir şimşek çakmışcasına titreyen bedenin kim bilir bu kalbi kaçıncı yakışın.. |
herkes şair olmuş 3,6 :) |
kıskanmayalaımm sayın modumm :):):):) millett yazıooo wallaaa :):):) |
ne kıskanması...Zeynm şiir yazsın diye başnn etini yiyorm ben :) bu başlık altında baya şairmz oldu ondan bahsediyorum..:) |
nefertiti arkadaşımıza tşk ediyorum hemen hepsini okudum coguda günümüzdeki makale yazan gibi yazarlardan Bin kat daha iyi tşkler açık olan ufkumuzu başka dünyalara götürdün :P :D |
Ateş Hattı Karşıt taraflar arasında sıkışıp hapsoldum. Siyah köşede ölüm, beyaz köşede sen... Yüküm belli; bir o siyaha bir bu beyaza taşımakla yükümlüyüm beynimdeki bu yükü. Hepsi kaçtı gitti bir tarafa gözü kör olasıcaların. Masum siviller bile kurtardılar canlarını bu sefer. Ve dahi adi kurşunlar çekildiler aranızdan. Herkes arkasına bakmadan tutup aldı voltasını. Ve yine bana oldu olan; yine sadece ben ateş hattında kaldım.. |
Yüzün bir sebepsiz korkuyla uçuk, O gün başucuma karalarla gel Arkanda, çepçevre, kızıl bir ufuk, Tepende simsiyah kargalarla gel Elinden, dal gibi düşerken ümit, Ne bir hasret dinle, ne bir ah işit; Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla gel.. necip fazıl |
zeynom bu sana Siir olur bana senin gözlerin Çelik gibi ağır senin gözlerin Uçsuz bucaksız gözlerin Ufkumu aydınlatır senin gözlerin |
Sağol canım ya gözlerim için büyük iltifat :) |
hem sen.. yokken daha güzeldin hem sen.. varlığında tanıdığım sen değildin... yine sevilirdin bu kadar inan dönüşüne bağlı değildi sevdamın ağırlığı yokluğuna ve ımkansızlığına direnmek herseyden daha anlamlıydı... benim değil ama bikereye mahsus koydm idare edin |
ve birgun daha bitti senden uzakta kollarında olmadığım kaçıncı gecem dinmiyor sızısı yuregimin yoklugunda gittiğin gunden beri hasret kaldım kokuna tenim teninin hasretiyle yanıyor duduakalrında ki tutkuyu özledim kurumus opusmeye hasret dudaklarım omzunda gözlerine dalıp boğulmak vardı hergece uyumak vardı huzur icinde sıcagınla ama sen gittin hiç sevmemişcesine sanki bu yanan atesim sen değilmissincesine |
bakışların öyle doluki susuşunda bile bişeyler anlatıyor sessizce.... karanlığın içinde aydınlık gibisin sana baktıkça yüreğim sızlıyor sessizce... bazen hayat dolu ve bi okadar kırılgansın çıkarta bilsem içindeki karanlığı sessizce.... aydınlığım olsa gözlerin kara gecelerime yüreğinde ki beni çıkarta bilsem sessizce.... korkuyorum cesaret edemiyorum ya birgün bende bende kaybolursm o gzölerde sessizce... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seninle birlikte yazdık :D:D:D |
Alıntı:
|
eagletrap vala dun akşam ii döktürmüşüz hee |
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Her iki şiirde süper ama 2. sini daha çok beğendim:) |
tşkler zeynom |
Ben bu şiirleri ilk okuyanların arasındayım. Ve sadece su kadarını soylemek isterim ki bu kızda is var arkadaslar. Siirlerinde bence gercek bir ruh var. Yapmacıklık ise '0'. Nasıl basarıyor bilmiyorum herhalde kendinden de birer parca katıyor olaya ama sonucta cıkan eserler muhteşem oluyor. Tesekkur ederim zeynepcim. Devamını da bekliyoruz :) |
cok gusel zeynep..ellerine saglık |
Alıntı:
|
zeynomun herşeyi gzl ve yalansıs.... bitnm bnm...yüreğine sağlık |
ben en başından beri inanıyorum zaten zeynoya,bitane kendisi:) |
Teşekkür ederim 3,6 Sizde benim için aynısınız:) |
başka bir gün geldiğinde başka bir......:) canım bnm ya 3,6 :) |
bir cogunu okudum Hepsindede büyük bi keyif aldım iyi ki forum senın gibi bi şiir severi tanıdı iyi ki varsın ;) |
Türkiye`de Saat: 00:34 . |