![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo 10 numara oynadı bobonun ayağına her top gelişinde o depara kalkışı rakibini birebirde fark atarak gecmesi beni gercekten cok mutlu etti..Kalemize 1 şut geldi ve onuda runje mükemmel kurtardı korayın üst düzey performansı rico ve delgadonun akıl dolu pasları ali ve delinin ortaları çok güzeldi .. Bakinin bile gözünü gol atma hırsı bürüdü artık bişi demicem su bakinin yerine colocciniyi alsaydık daha güzel olurdu ama bişi demicem takım 10 numara oynuo .. Tüm beşiktaslılar gibi mutluyum ![]() ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | ||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | kazım kanat bobo ilk geldiğnde beşiktaş bu adamı 2-3 sene sonra 10 milyon dolara satar dediğinde gülmüştüm ama beni utandırdı inşallah böle de devam eder
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kartalımız geliyor.tuta bilene aşk olsun.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vestele 4 atmak kolay olabilir ama vestel gibi bir planları ofans üzerine kurulmuş olan bir takıma hem hücum dersi verdik hemde onlara posizyon vermedik burda kartalımı 2 defa kutluyorum tebrikler karakartal | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Vestel Manisaspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş'ın Fransız Teknik Direktörü Tigana maçın ardından yaptığı değerlendirmede tur için önemli bir adım attıklarını söyledi... Tigana maç ve turla ilgili şunları söyledi: "Oyundan çok memnunum. Gol yemememiz de önemliydi. Çok pozisyona girdik. Oyun kalitesi de çok yüksekti. Oyuncular da sergilenen oyundan mutlu oldular. Elemek için önemli bir adım attık. Tabii ikinci maçta da bir gol atarsak avantaj sağlarız. Şimdi dinlenmek zorundayız. Çok darbe aldık. Pazar günü yapacağımız maç için hazırlanmalıyız…" Bu başarılı sonucu sezonun ilk yarısında sakatlıkları olan futbolcuların takıma katılmasına bağlayan Tigana, "Bazı sakat oyuncularımızım şu anda oynayabiliyor olmaları, bir ay süreyle takım olarak çalışabilmiş olmamız önemliydi. Bunu daha önce yapamadık…" dedi... Tigana, Beşiktaşlı futbolcuların bir bütün halinde mücadele etmesi ve takım olarak kenetlenmiş olması ile ilgili bir soruyu ise, "Ben yaratıcı değilim. Çok çalışıyoruz. Geçen sene geldiğimiz Kasım ayından bu yana çok önemli gelişmeler oldu. Takım çok gençleşti. Çok daha fazla koşan bir takım. Oyun içinde de çok etkin bir takım. Bir aşama kaydettik. Ancak hala hedeflerimizden uzaktayız. Önümüzde 4 deplasman maçımız var... Bu oyunumuzu orada da göstermemiz gerekir. Umarım daha fazla sakat da vermeyiz.." Fransız teknik adam, Ricardinho, Nobre ve Bobo'nun takıma kazandırıldığının belirtilip, Kleberson'un ne zaman bu üçlünün arasına girebileceği sorusunu, ''Bu kendisine de bağlı. Kalitesi olan bir futbolcu. Dünya Şampiyonu olan bir takımın içindeydi. Yüzde yüz Beşiktaş'a konsantre olursa, takıma yararlı olur'' diye yanıtladı. Devre arasında yardımcılığına getirilen Tayfur Havutçu ile ilgili bir soru üzerine Tigana, ''Ben, sezon başında Tayfur'un gelmesini istemiştim, ancak bazı nedenlerle gelememişti. Şimdi burada ve bizimle birlikte'' dedi. Tigana, yakın arkadaşı Michel Platini'nin UEFA Başkanı olduğunun hatırlatılması ve UEFA'da gelecekte bir görev alıp almayacağının sorulması üzerine de ''Platini iyi dostumdur. Onunla komşuyuz. Evliliğimde de nikah şahidimdi, ama UEFA'da bensiz çalışacak'' diye görüş bildirdi. | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Geliyooor geliyooor Kara Kartal geliyor Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında İnönü'de Vestel Manisa'yı paramparça etti. Sol şeridi boşaltın! Kartal geliyooor! Beşiktaş, pazar günü Süper Lig'de 3-1 yendiği Vestel Manisaspor'u dün de Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında farklı devirdi. İnönü Stadı'nda her hattı ile mükemmel oynayan Kartal'ı farka götüren golleri 4'te Koray, 24 ve 49'da Bobo, 61'de Burak kaydetti. 'Dünya yıldızı' Ricardinho'nun serbest vuruşunda ise top üst direkte patladı. Beşiktaş, bu galibiyetle 27 Şubat'taki rövanş için büyük avantaj yakalarken, yarı final kapısını şimdiden ardına kadar aralamış oldu Beşiktaş, 2007'ye tam anlamıyla fırtına gibi girdi. Tigana'nın inadından vazgeçmesi, Ricardinho'nun formunun zirvesine ulaşması, ölü topların artık çok iyi kullanılması ve en önemlisi Kara Kartal'ın çok süratli futbolu benimsemesi, mükemmel bir takım ortaya çıkardı. Kartal, Ligin flaş takımı Vestel Manisaspor'a 2 maçta tam 7 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Siyah-beyazlı taraftarlar, dün İnönü'de art arda gelen goller ve Avrupai futbol ile müthiş bir gece yaşadılar. Maçta Delgado, Bobo ve Ricardinho futbol resitali sundu. *** Kupa avcısı Beşiktaş bu sezon da tüm kupaları istediğini kanıtladı Vestel galibiyeti nedeniyle kasaya 150 bin $ daha girdi. Geçen sezon finalde F.Bahçe'yi yenerek Fortis Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, yarı finalin kapısını da ardına kadar açtı. Vestel Manisa önünde adeta şov yapan, 4-0'lık galibiyetle 27 Şubat'taki rövanş için büyük avantaj elde eden Beşiktaş bu sezon da kupanın en büyük favorisi olduğunu kanıtladı. İlk maçlar sonunda rakiplerini yenen F.Bahçe ve Trabzonspor rövanşlar için avantaj sağladı. Kasa da doluyor Geçen sezonun sonunda G.Saray'ı yenerek Süper Kupa'yı da alan Beşiktaş, oynadığı futbolla da rakiplerine gözdağı verdi. Grup maçlarını 620 bin dolarlık ikramiye ile kapatan Beşiktaş dün akşamki galibiyet için de 150 bin doları kasasına koydu. İkinci maçın kazanılması halinde 150 bin dolar, artı yarı finale kalınma primi de Beşiktaş'ın olacak. Kupayı alan takım bu onur dışında kasasını da dolduruyor. Vahap HACIOĞLU | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | helal kartalıma ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bobo Kartal: 4-0 ![]() Perdeyi Koray açtı Fortis Türkiye Kupası’nın son sahibi Beşiktaş, ligde yendiği rakibi Manisaspor’u bu kez kupada İnönü’de mağlup etti... Manisa karşısında futboluyla şov yapan Siyah-Beyazlılar, kupada da iddialı olduklarını ortaya koydu. Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş, henüz 4. dakikada Koray’ın attığı golle öne geçmeyi başardı. 11’de Bobo, 14’te de Ali Tandoğan’la müsait pozisyonlardan yararlanamayan Kara Kartal, 24. dakikada farkı ikiye çıkardı. Burak Yılmaz’ın süper pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Bobo, ilk yarının skorunu belirledi: 2-0. Bobo&Burak A.Ş. İkinci 45 dakikanın da hakimi Beşiktaş’tı... 49. dakikada da sahnede Bobo vardı. Delgado’nun pasında topla buluşan Sambacı farkı üçe çıkardı: 3-0. 61. dakikada maçın kahramanı Bobo, Burak’a attırığı golle skoru belirledi. Kaleci Fevzi’yle karşı karşıya kalan Brezilyalı, Burak’ı gördü, genç futbolcu Kartal’ı farka taşıdı: 4-0. 69 ve 72. dakikalarda Bobo-Burak ikilisiyle gole yaklaşan Siyah-Beyazlılar skoru değiştiremedi ve 90 dakika ev sahibi ekibin 4-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Orhan YILDIRIM Maçtan notlar Toraman yok, Baki 11’de Fahri Tatan da oynamadı Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Vestel Manisaspor karşısında savunma oyuncularını riske etmedi. Maç öncesinde ağrıları giderek artan defansın en önemli isimlerinden İbrahim Toraman’ı kadrodan çıkartan Tigana, genç oyuncunun yerine Ali Tandoğan’a şans tanıdı. Sakatlığı bulunan bir başka futbolcu Fahri Tatan’ın yokluğunda ise formayı Baki Mercimek kaptı. İki oyuncu da gösterdikleri performansla beğeni topladı. Vestel’in forvetlerine gol fırsatı vermedi. Okan Koç ıslıklandı... Son oynanan Süper Lig maçının ardından, “İntikamımızı kupada alacağız” yönünde ifadeler kullanan eski Beşiktaşlı Okan Koç’a, Siyah-Beyazlı taraftarlardan büyük tepki... 44. dakikada Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal tarafından oyundan alınan genç futbolcu, ilk yarı boyunca ayağına geldiği her topta yuhalandı, sahadan çıkarken de ıslıklandı. Tribün baskısı üzerindeyken etkili olamayan ve vasatın da altında bir oyun sergileyen Okan’ın moralsiz olduğu gözlendi. Vestel’in golü Lig TV’den! Kara Kartal, Vestel Manisaspor’u 4-0 mağlup ederken, Ege ekibinin atamadığı gol, yayıncı kuruluştan geldi! Siyah-Beyazlılar’ın 2-0’lık skorla önde olduğu sırada, uzun süre ekranlara 2-1’lik görüntüyü yansıtan Lig TV, izleyenlerin yoğun tepkisi üzerine hatasını düzeltti ve skoru tekrar 2-0’a getirdi. Yapılan bu hatayı fark edenler, “Vestel Manisaspor gol atamayınca, Lig TV yardımcı oldu herhalde” yorumlarını yapmaya başladı. Yetkililer, hatadan dolayı maçtan sonra özür diledi. Runje kalesinde devleşti İstikrarsız grafiği nedeniyle sürekli eleştiri oklarının hedefi olan ve Siyah-Beyazlı ekibin en zayıf halkası olarak gösterilen Vedran Runje, dün nadir gelişen Vestel Manisaspor ataklarında kalesinde adeta devleşti. Hırvat file bekçisi, yerinde müdaheleleri ve çıkışlarındaki zamanlamasıyla güven verdi. Beşiktaşlı taraftarlar da, sık sık Runje lehine tezahürat yaptı. Runje maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Sadece görevimi yaptım” diye konuştu
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Tigana: Çok iddialıyız ![]() ******************* ’Futbolun gereklerini sahaya yansıtamadık’ Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4-0’lık mağlubiyeti bu sözlerle değerlendirdi: “Futbolun gereklerini sahaya yansıtamadık. Yenilgiyi 90 dakika boyunca hak eden bir futbol ortaya koyduk. Sanırım yoğun tempoyu kaldıramadık. Ancak oyuncularımı kesinlikle suçlamıyorum. Sonuçta bireysel hatalar da yaptık, takım halinde yanlışlar da. Önemli olan bunları zamanında analiz edip, hatalı noktalardan ders çıkarmak. Tur zor gibi görünüyor. Ama pes etmeyeceğiz.” ****************** Koray Avcı çok mutlu! Maçın henüz dördüncü dakikasında attığı golle Siyah-Beyazlılar’ın galibiyetinde büyük pay sahibi olan Koray Avcı, golünü eşine armağan etti. Gol sevincini, formasının içine topu koyarak kutlayan milli futbolcu başarılı performansıyla göz doldurdu. 90 dakika bitiminde bir açıklama yapan Koray, “Orta sahadaki görevimi de yadırgamadım. Takım olarak büyük çıkış içerisindeyiz. Tüm maçlarımızı kazanıp Fenerbahçe’yi yakalamk istiyoruz” dedi. ***************** ‘Beni çıkar hocam!’ Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, maçın temposuna dayanamadı! Karşılaşmanın 80. dakikasında kenara işarette bulunan Sambacı, teknik direktör Jean Tigana’dan kendisini oyundan almasını istedi. Futbolcusunun bu çağrısına kayıtsız kalmayan Fransız çalıştırıcı Ricardinho’yu oyundan alıp, Mehmet Sedef’i sahaya sürdü
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |