|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
28-06-2006, 19:37 | #32 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | ya bırakın bu tecrübeli ibneler yüzünden böyle olduk tümer piçi tecrübeyliydi de noldu.O zaman Tayfur jübile yapması kalsın takımda oynasın alın size tecrübe.....Hem genç hemde tecrübeli adam lazım ama tümer gibi olucaksa olmasın daha iyi | ||
28-06-2006, 19:51 | #33 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
| |||
28-06-2006, 20:50 | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | al sol kanata ve forvete yabancı tecrübeli ve iyi futbolcu 28 32 yaşlarında diğer genç futbolcularmızın saygı duyacağı futbolcular sözlerni geçriebilen 2 tane yabancı futbolcu aldık mı uefa da da lig de de başarılı oluruz işte o zmn bizi bütün dünya konuşur çünkü geçnlere önem veren kulupleri dünya konuşuyor gözlüyor en azından türk futbolunun geleceği ve milli takımın geleceğini biz kalkındıralım... INŞAALLAH! | ||
28-06-2006, 21:44 | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bence gökhan zan besiktasin ilk onbirinde oynayacak kadar iyi degil. adamin tek özelligi hava toplarinda iyi olmak baska ne özelligi var? korayi cok begeniyorum ama bence defans'ta oynamak icin boyu gücük. defansin önünde daha yararli olur. | ||
28-06-2006, 22:08 | #39 | |||
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
Serdar Kurtuluş 87 li (1 Milyon Dolar Artı 2 Futbolcu ) Burak Yılmaz 85 li (1 Milyon 750 Bin Dolar Artı 2 Futbolcu) Ferreira 81 li (Allah Bilir Ne Verildi.) Runje 76 lı (30 Oluyor 31 Değil) Bizi Avrupa Ülkeleriyle Karşılaştırmışsın Bravo Sana Senin Yabancı Kontenjanın Kaç ? Onların ki Kaç ? Kesinlikle Alınan Hiç Bir Futbolcunun Teknik Özelliklerini Tartışmıyorum.. Ama Daha Hayatlarında Büyük Takım Tesisi Görmemiş Büyük Takımla Maç Yapmamış (Büyük Takımdan Kastım 4 Büyük) Futbolcuların Avrupa Kupası Maçlarında Napacağını Kim Söyleyebilir Buyrun Söz Sizin.. Biz Tecrübeli Dedikçe Bazılarınız Yaşlı Anlıyor Bazılarınızda Avrupada Oynamış Olması Yetiyor Size.. Bana Ferreira Ş.L. de Oynadı Tecrübeli Demeyin Hayatında 2. Tur Görmemiş Futbolcu O.. Bana Gökhan Zan Tecrübelide Demeyin Çanakkale Derdanel Spordan Alınmış Antepe Kiralık Verilmiş Daha Milli Takımın 3 Hazırlık Maçında Oynamış Futbolcu Tecrübeli Değildir.. Mehmet Ali Güneş Tecrübeli Ama Serdar Onun Yerine Düşünülüyor Tam Bir Komedi Klebersonun Tecrübesine Laf Söylenemez İbrahim Toramanda Öyle.. Mustafa Doğan Hoca Oynatırsa Teecrübeli.. Delgado Henüz Ülke Futbolunu Bile Bilmiyor Tek Avantajı Avrupa Takımlarında Oynaması Ve Tanıması.. Başka ? Buyrun Biz Tecrübeliyiz Diyenlere Sesleniyorum Kaç Kişisiniz ?
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |