![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Benim derdimin fes ve çarşafı kaldıranlar ile olmadığı gibi senin demokrasiden yana olanları dini öğelere olan düşmalığın sebebiyle sanki onları Cumhuriyet düşmanı gibi göstermen Atatürk Cumhuriyetini koruma çabası değil bölücülüktür. Özgürlükten yanayım diyorsun, eğer öyle isen mini etek giyenede çarşaf giyenede saygı gösterirsin. Haaa yok Özgürlükçülük dediğin sadece senin özgürlüğünü kapsıyor ise ona özgürlük denmez, başka bişey denir. Sen beni fişleyemezsin çünkü o kudret sende yok. Sen Atatürk çü olmak istiyorsan önce onunda hanımının çarşaflı olduğunu öğren! Burada hiçbişey bilmeden inkilapçılık yapmasın kimse diyorum lütfen diyorum ama siyaset yaptığının farkında olmadan bana siyaset yapma diyorsun. İnsanların inançlarına ve giyimlerine saygı gösterin diyorum Bundan daha doğal bir talep ne olabilir? Bu forumda her türlü siyasi görüşten ve dini görüşten insan vardır ve olabilir. Herkes konuşurken başka birisini üzecek laflar kullanmasın diyorum. Ben ne siyasi görüşümü bildirdim nede çarşafı savundum. Eğer sen bazı şeylere düşmanlığın varsa yada siyasi görüşlerini belirtmek istiyorsan bunun yeri burası değil siyaset forumlarıdır. Burası BEŞİKTAŞlılık forumudur ve Beşiktaşlılık kimsenin malı değildir! LÜTFEN dikkat! Bak arkadaş..beni "din düşmanı" göstermek senin haddine değil..benim sorduğum; çarşaf ve fesin din ile ne alakası var..çok biliyosan şu çarşaf ve fesin din ile alakasını söyle diyorum ,sen almış başını gidiyorsun..benim mini eteğe ne gözle baktığımı nereden biliyorsun..Bu ülkeyi kurtaranlar sadece cephede düşmanla savaşmadılar..içerdeki o arap özentileri ile de savaştılar..Bana ; başörtüsü ile çarşafı aynı kefeye koyanlar laf söyleyemez..Başörtüsü inancın gereğidir ve benim ailemin çoğu başörtülüdür..ama benim ailemde çarşaf ve fes hayranı asla yoktur .. fes ve çarşaf inanç gereği değildir..BENİM ;"ATATÜRK VE REJİM DÜŞMANLARINA" , DÜŞMANLIĞIM VARDIR..Bunun da siyasetle alakası yoktur.. Doğru bu forumda siyaset yapılamaz..Atatürk ve devrimlerine karşı olanlar da bu forumda barınamazlar..Çünkü , Beşiktaş Jimnastik Kulübü 'nün kuruluş amaçlarından en önde geleni ; Cumhuriyetin kurulmasına fikren ve zikren katkıda bulunmaktır. aynen ;bu ülkenin kurucularının devrimlerine karşı çıkılmasına saygı beklenilmeyeceği gibi..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (19-03-2009 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konuyu siyasallıktan uzaklaştırmak istiyorum amacım kimse kırılmasın. (Darkbjk ya da bana da söven bi mesaj yazarsin.. ) Ben kime sövmüşüm ya göster yada sonsuza kadar sus! Dikkat edersen kimseye karşı terbiyemi bozmuyorum. İstersen sende öyle yap. | |||
![]() |
![]() | #33 | |||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
| |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben bu olaya üzülmedim sevindim... ne demiş atalarımız İTİ ÖLDÜRME ÜRKÜT!!! İtalyada hala çocukları Türkler geliyor diye korkutuyorlarmış ![]()
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben de Fes ve Karaçarşaf'ın bizim dinimizle bir bağlantısını kuramıyorum..En azından şuanki düzende..Baş örtüsü dinin gereğidir bizim inancımıza göre ama Çarşaftır, Festir bunlar uç ve amaçlı noktalar..Her çarşaf giyen ya da her Fesli bu gruba dahil midir? Herşeyin istisnası vardır tabi ki.. Ben genel itibariyle saygı duymuşumdur insanların inançlarına, düşüncelerine, giyim-kuşamlarına..Sadece Atatürk dediği için körü körüne bişeyleri desteklemek, benimsemek zorunda görmüyorum kendimi.Bizim de aklımız, bizim de düşünme yetimiz var sonuçta..Sadece Atatürk'e bağlanmak, onun benimsediklerini ya da görüşlerini norm olarak kabul etmek de pek doğru gelmiyor bana..Tabi sen de o inancı taşırsın, Ata ile birebir uyuşur görüşlerin orası ayrı..Ama yine de Cumhuriyet'in, Hürriyetin temelini oluşturan ayakları sarsacak etkenlere de herzaman karşı çıkılmalıdır..Bizim ülkemizde fazlasıyla mevcut bu etkenler..Ve bunu giyim-kuşam olarak gösteren insanlar en önde gelenler..Bu yüzden Karetta2002 abime katılıyorm genel anlamda.. Konu İbodaca tarafından (19-03-2009 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Lütfen arkadaşlar dikkatli olalım. İnsanların kutsal değerleri olabilir. | |||
![]() |
![]() | #38 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
güzel bir yorumdu.teşekkürler | |||
![]() |
![]() | #39 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rica ederim ama alıntıydı ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık türkiyede top kosturan hristiyan futbolcular nasıl ibadetlerini yerine getiriyorlar yada onlara bir baskımı uygulanıyor sacmalık | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |