![]() |
allahım ne mübarek bi konunun açılmasına sebep oldum,şükürler olsun:D |
Alıntı:
|
yha meltem sen hakketen delisin ::D bre :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bilirim hemde nasıl :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ablandan küçük bir uyarı:Kadınlar genelde ütü yapmayı pek sevmezler,bu yüzden yapamıyorum gibi bahaneler öne sürerler.Yanlışlıkla ben kendi ütümü yaparım dersen ütü işi sana yıkılır,ona göre...:D |
:D:D Yaw ciddi olarak biri bana gömlek nasıl ütülenir.resimli anlatabilirmi?İhtiyacım oluo.Yapamıom yaw:( |
:D:D:Dne ciddi konuymuş yaw:D:D:D:D... |
Alıntı:
Mazlumcuğum,şimdi de gömlek ütülemenin püf noktaları diye bir konu açayım istersen...:D Google da arattır :Gömlek ütülemenin püf noktaları diyerek,uzmantv'de Mehmet Bey sana uygulamalı göstersin...:D |
Alıntı:
Pantolondaki çift çizgi boşanma sebebidir yani...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam,en kısa sürede derslere başlarız.:D |
bitmedi hala ütüler yaff :D Gönderin bari yapayım hazır elimi değdirecekken :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Son ütücü kardeşim benim...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bence de...:D Kolay gelsin İbrahim...:D |
Kızla iyi dinleyin uyarıları :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
allah senden çok mersi ablacım :D:D |
Alıntı:
Kız arkadaşın Beşiktaşlı değilse ücrete tabi...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
siz sevenlerimle beraber olmak ee şey pardon yardımcı olmak en büyük mutluluktur benim için :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tamamdır o zaman ablacım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Neyse hadi şanslısınız,ücret yok arkadaşına bedava...:D |
Alıntı:
|
bu konuda sadece bize kaldı:D |
Alıntı:
Alıntı:
Valla ya... :D Pantolon ütülemekle başı dertte olan Meltem...Konuyu onun için açtım ama uzun zamandır kendisinden haber alamıyorum.:D Sonuç ne oldu acaba,püfler işe yaradı mı ? :D Gelişmelerden haberdar etmedi beni...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşına söyle,pantolon giymekten vazgeçsin,sana etek çok yakışıyor falan de..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Paçası yazmışsın da,o yüzden yanlış anlama(anlatma) olmuş....:D Bu böyle olmayacak gibi,en iyisi sen öğren de yardımcı ol kızcağıza ya...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:55 . |