![]() |
Tamamdır canım...Şimdi sıra adaylarda...:D Tek tek mülakat yapılacak.:D |
bugünkü dersimisss ütü yapmak çocuklarrr |
eet sende örencisin sus öğretmenn gelcek birasdan:D:D:D |
kimmmiş baqim o öğretmen :D nerde göremiorum ben :D |
hazel ablam müdür hangimizi atarsa:D:D |
ee abla ütü firmamızın adı ne oldu :D hala bulunamadımı yoksa :D |
Valal bu kadar "M"den sonra "M" Ütücülük Kursu olsun diye düşündüm ama aklına isim gelen yazsın lütfen...:D Kübracığım,ilk dersi sen vereceksin,meraklı bir öğrencimiz var.:D Kolay gelsin canım.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla ya,bizim kurs açılmadan kapanacak galiba...:D:D:D Sen rahatına bak,boşver....:D |
Aynı ben gibi oturmadan kalkıyorum bilgisayarın başından:DAllah'a emanet... |
bayanlar utu yapmasından ne anlar :D:D osn utuculere baktıgımızda hepsı bayyy :D:DD:: bu bayanların dunya ne ıse yaradıgını bırı bna ızah edebılır mıı |
Sen de Allah'a emanet ol Mehlikacığım... Tekin,ne diyorsun sen?Yazdıklarını bir daha oku bakayım,gerekli düzenlemeleri yap.O mesajı değiştir bence yoksa seni ben bile kurtaramam.:D |
Alıntı:
|
ne pantolonmus yafu :D |
Söylediklerin doğru yani Tekin,annene söyleyeceğim seni...:D Valla pantolon ütülemek bir sanattır karagül,çift çizgi yapmayacaksın,jilet gibi olacak derler.:D Herkes beceremez güzel ütü yapmayı...:p |
Alıntı:
|
Yaaaaa işte kadınlar ne işe yarar gördün değil mi? Onlar bir anne,onlar eş,onlar kardeş,onlar evlat...:D Hanginiz pantolonunuzu son ütücüye götürüyorsunuz ki?:D Herkes ya annesine ya kardeşine ya da eşine ütülettiriyor.Madem bu işte ustasınız bundan sonra bizden bu kadar,kendi ütünüzü kendiniz yapın.:D |
hayıııırrr abla bunu yapma:D:Dgeç kaldım biraz:D tekinin bayan karşıtı fikirlerini boşveriyoruz şu anda:p:D:D o da katılcak kursumuza gönllü olarak grürsün:D:D:Dhadi bakalıımmm!!!kim benm ilk öğrencim??gelsin ben anlatayım ablam doğrulasın:D:D |
Tamam Kübracığım,bu açıklamaları yüzünden Tekin'in kurs ücretini zamlı yapıyoruz.:D Herkesten daha fazla ücret ödeyecek.:D |
evet abla onu kursa alalım ama bazı yaptırımlar koyalım:Dşimdiii ilk örenci buraya baaak ne örenmek istiiyosun:D:D:D |
Alıntı:
|
kulaklarından tutup getircez başka çaare yok:D:D |
ne kadar cok dusmanım var mıs ne:D:DD: |
Ahan da öğrenci gelmiş.:D |
o biraz sorunluydu ama öğrenci öğrencidir:D(bunu zor buluoz):D:Dbunlara iilikte yaramıo...:D:D:D:D |
hydır arkamda ne cevıyorsunuz ablacım ve kubra ne kursu ne ogrencısıı |
pantolon ütüleme kursu verioruz tekimcim(: öğrenci olacan mı??:D:D |
:flute: Alıntı:
kubra sen yumurta kırmasını bılmıyorsun bıde bana ders mı verecennn :vollkommenauf::vollkommenauf: ben zaten utusz gezerımmm :flute::questionmark: |
olsun sen öğren ilerde işine yarar:D:D ayrıca ben yumurta kırmasını biliyorum:cool::D |
Alıntı:
sen ıkı yumurta kır dıle bnden ne dılersennnn::D:D:D:D |
Alıntı:
Ütüsüz gezmek yakışır mı sizin gibi gençlere?:p Hayatın boyunca kot giyemezsin Tekin,ilerde lazım olacak.Şimdiden öğren...:D |
gezilir öğrenciyse oluyo yani :D zamanla öğreniyosun ama yinede güzel bişi ütü yapmak hobimdir yani :D |
Kotla ütünün ne ilgisi var ?Kot kırışmıyo mu?Yoksa bizim makinede mi sorun var? |
Alıntı:
|
bn kot ütülemiom:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:22 . |