![]() |
Şirketin muhasebesinden ve finansmanından sorumlu birisi olaraktan öncelikle merkezin kuruluş işlemlerini Ticaret ve Sanayi Odasına tedrici kuruluşla yapıp akabinde şubelerin açılış işlemlerini yapmamızın daha doğru olacağı kanısındayım ancak ; kuruluşumuzun gerçekçi ve her türlü ekonomik sıkıntıyı karşılayabilmesi açısından proforma bütçeleri oluşturmamızın gerekli olmasından dolayı şubeleri hemen değilde merkezde ki gelir gider dengelerini görüp o şekilde yapmamızın daha faydalı olacağını düşünüyorum :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
M ler 10 olcak bu gidişle :D:D ayrıca İbo nun yazdıkları harfi harfine doğru onların hepsini yapmamız lazım hemen dalamazsınız öyle :D:D |
Süpersin Metin, kardeşim benim ya :) Mehlika sana sonsuz güvenimiz var ama isim olmamış :D:D Mehmet, Bekir sizlere de bir görev bulalım :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Neden isim beğenilmedi ya:D:DM'ler aldı başını be ya:D:D |
Para kaybetmeyi tercih ederim diyorsun yani Bekir :D:D Aynen ibo:) hazır bu sektörde yalnızken bu işin kaymağını biz yiyelim düşünmenin zamanı değil:D:D |
"M" Ütücülük daha kısa ve öz Mehlikacığım...:D Biz bu sektörde tekiz yani Bekir,kaymak bizimdir inşallah...:D |
Alıntı:
İbrahim e kalırsak geç kalacaz:D bir an evvel zengin olalım:D |
Para lazım para,daha düğün yapacağız,değil mi kardeşim?:D Sermaya olarak ben evdeki Tefal ütümü ortaya koyuyorum,ütü masasını da getiririm ama bir ütü ile olmaz.:D "M"ler ütülerinizle gelin olur mu?:D Şu an yenilerini alacak nakitimiz mevcut değil.:D |
abla bende ütümü getireyim:) hemde philips:) |
Getir Bekir,evdeki ütülerinizi getirin arkadaşlar.:D:D:D |
Ben de evden getirirm:D:DHem de son teknoloji,Tefal ayrıca:DKendi ütülüyo:D:D |
İyi Tefaller iki oldu.:D Meltem'de de tefal vardı galiba...:DAaaaa!..Bu arada Meltem nerde,en önemli "M"lerden biri,konu onun için açılmıştı.:D Mehlika sendeki ütü son teknoloji galiba,gerçekten de her şeyi düşünüyormuş Tefal...:D Benim ütü henüz kendi ütülemeyi beceremiyor.:D |
Bi laf vardır ; Hızlı giden atın bilmemnesi hızlı dökülürmüş hızlı gidicem derken duvara toslamayalım adımlarımızı sağlam basalım biz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok iyi ütü yapabilmek istiyorsanız.. sadece bir pantolonunuz olmalı ve sürekli yıkayıp ütülemek zorunda kalmalısınız =) kahretsin ki çok iyiyim bu konuda hehe =) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ev işlerinde tam anlamıyla başarabildiğim tek şey pantolona cetvel koyuyorum:Döğrencilik iste..:D:D |
Cetvelle ütü yapıldığını ilk kez duyuyorum ya Kübra...:D Vaaaay be,tebrikler...:D |
tabi abla kağıt cetveller var bnm onları koyuyom muhteşem oluyo :D:D |
Valla bravo,öğrenmenin yaşı yokmuş.:D Sizlerden çok şey öğreniyorum,teşekkürler...:p |
rice edrm abla bunların bde tam tersleri var karbonatlı makarna falan istersen tüyo verebilirim:D:D:D |
Hönk...:D O ne yahu Kübra?:D:D:D |
karbonatı tuz zannetmiştim abla :D:D bide fazla yapıodum baya bi attım içine:D:D sonra tadında bi gariplik vardı öle annadım:D:Dama suç annemde ikisininde kapları aynı ben npiim:D:D |
:D:D:D Haklısın,benzer kaplar kullanmamak lazım.:D |
ya pantolon ütülemenin bide püff noktasımı olurmuş :D al ütüyü vur pantolonun üstüne tamamdır :D yok arasına karbonat koyim yok karbon kaadı koyiim, saçma efeemm bunlar :D |
Alıntı:
|
vazgeçtim pantolon ütülemekten |
Yapmayın bunu arkadaşlar...:DKurslarımıza katılın:DBir gün siz de pantolon ütüleyebileceksiniz:D |
ütülemem ben pantolon falan :D kübra sende çok bilion görüos senin pantoonlarınıda heryeri kırış kırışşş :D:D |
sus bea:D:Dben ütüleybiliom bikerem:D |
Lütfen arkadaşlar pantolonu gösteren ütüdür,ütüden vazgeçmek yok.:D Kursa ilk kim kaydolmak istiyor,bu konuda biraz seçici olacağız da,her isteyene ders veremiyoruz maalesef.:D |
abla ben stajer öğretmenlik istiyom ama öğrencilerimi kendim seçerim:p:D:D:D |
Tamamdır Kübra...:D Zaten öğrenci konuısunda seçici davranacağız.:D |
okey:D:D:D gelişmelere bakacam:p:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 23:26 . |