![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yeter yav :D:D:D... |
bende az önce tülleri ütüledim istemeyerekte olsa yetmez ozan :D:D |
Alıntı:
|
bitmedi mi ya bu pantolon ütüleme mevzusu? :D:D her türlü pantolon itinayla ütülenir, ne var pantolon ütülemede:D:D Meltem gel bir ses ver, öğrendim ben de :D:D |
Alıntı:
Burada bir mesaj vermeye çalıştık : Pantolonu gösteren ütüdür...........................:D |
Alıntı:
Meltem öğrendi ki...:D Sadece ütü sorunu olan Meltem değil,diğer arkadaşlarımıza da yardımcı olduk.:D Meltem sayesinde konu açılmıştı ama tüm forum halkının yararlandığı,herkesin kendince bir şeyler öğrendiği,son derece faydalı bir konu oldu.:D Teşekkürler Meltem...:D Çok hayırlı bir işe sebep oldun...:D |
:D:D:Dne diyim...helal olsun:D:D:D... |
geldim geldim ablacım seni hayal kırıklığına uğratacağım ama öğrenmedim:D:D(çaktırma abla bayram sebebiyle evde 5 erkek oldu ve hepsi kumaş giyiyor:Dduymasınlar:D) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne diyorsun Meltem ? :D Bunca emek,çaba boşa mı gitti yani ? :D Demek ki senin için daha farklı bir çözüm üretmek gerek...:D En iyisi abilerine söyle kot giysinler ve de bir an önce evlensinler...:D Eşleri yapsın ütülerini ayol...:D Sana da yazık...:D Ya da bir pantolunu ütülerken yak,bir daha ütü işi sana kalmaz.:D |
Alıntı:
ben düşünmedimmi sanıyorsun:Dkaderim bu yinede yaptırıyorlar:D |
Alıntı:
Tek kız mısın evde yahu ? :D 5'e karşı 1...:D Çok zor işin çoooookkkk...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla ıı oldu bu :) |
Alıntı:
|
ben biliyorum ütülemyi öğrenci evinde kaldığım için :D :D |
ben tişört bile ütüleyemiorm :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
bende tişört bile ütüleyemiyorum :) |
asıl önemli kısmını yayınlamamışlar |
ablacım bende bilmiom ya zavallı tişörtlerim:D |
evet hanimlar dikkatlica izleyin :D |
Ben pantolonu dikiş yerinden ütülemiştim bikere çok bol geldi sanki :S |
Bugün sabahın köründe babam pantolonunu ütülemem için uyandırdı.Ben de dedim baba ben pantolon ütelemeyi bilmemki:(Çok özenme o kadar da önemli değil dedi.Ben de başladım ama önce çift çizgi olmuş:DOnu düzelttim.Bu seferde ütünün ayarını bozduğum için yaktım.Babam görmedi ben de birşey demedim.Kendimi çok suçlu hissediyorum.Ama çok yanmadı.Çok üzgünüm yine de...Ha devamını da yazmak istiyorum.Çok iyi beceremediğim için annem olaya müdahale etti.Baştan kalksaydı sanki ne olurdu ya....Ama o da göremedi uyku mahmuru gözleriyle yanık izini:DVe ben anneleri çok seviyorum:D |
Nasıl fark etmediler yanık izini Mehlika?:D Özellikle mi yaktın,bir daha bana ütü yaptırmayın diye?:D Babanın,annen varken seni kaldırması gerçekten de ilginç.:D Nasıl olsa bir gün öğreneceksin,acemiliğin babana denk gelmiş.:D |
Alıntı:
|
ya hazır pantolona el atmışken birde gömleğe el tsanız apler abla :D |
ütüye karsiyiz biz besiktasliyiz :p |
Alıntı:
|
en gıcık olduğum şey ama öğrenmem lazım bir an önce |
Ben bikere denemiştim gömleğimi ütülemek ama niyeyse gömleğin arkasında sırt dekoltesi oldu o acı olaydan sonra elime ütü almadım :D |
:D:D:D Fatih Ürek'in kostümlerine benziyecek ya,bırak sakın ütü yapma Gökhan...:p |
bi beceremedim giitti şu pantolon ütülemeyi :D:D ama azmettim başaracağım :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:09 . |