![]() |
abla geçen gün bende sonunda bişiler ütüleyebildim tişörtüm nerdeyse dile gelip teşekkür etçekti bana :D saol abla video için:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ablam gel senle bu işin kursunu açalım, çok para kazanırız :D forumdakiler gelse yeter :D:D |
Alıntı:
Süper bir fikir Semra,hemen hazırlıklara başlayalım.En çok üye İstanbul'da olduğuna göre ilk kursu orada açalım sonra sırayla diğer illerde de şubelerimizi açarız hayırlısıyla...:D:D:D |
Bir kaç sloganımız: Ütüsüz giysi kalmayacak Ütü mü,artık çok kolay Ütü bizim işimiz Ütüden korkmayın Kafa ütülemeyin pantolon ütüleyin Stres yok,ütü var...............................:D:D:D |
tamam ablam :D:D mekan araştırmalarına başlıyorum hemen :D:D ikinci şubeyi Bursa'da üçüncüyü de Adana'da açarız :D:D böyle devam ederiz... hemen stratejik planlamayı yapmamız lazım :D |
Muhasebe işi İbrahim'in...:D Teklif götürelim bir an önce...:D Bursa şubesinde sorumlu müdür Melike (MeLL) Adana şubesindeki de Adanalı Melike olsun.:D |
Sloganlar süper ablam :D muhabese ve şube sorumluları da tamamdır :D bu iş olur :D |
Ben de katılmak istiyorum:DFırsattan istifade bir kaç parça pantolon,gömlek ütületirim hem:D |
Şu an İbrahimle görüşme yapacağım iş konusunda...:D Beni kıracağını sanmıyorum.:D Mehlika sen "Son Ütücü"mü olmak istiyorsun?:D |
Kırmaz ablam :D:D Mehlika'dan "son ütücü" olur mu ki ablam :D:D |
İbrahimle yapmış olduğum görüşmeden olumlu yanıt aldım.:D Sadece maaş konusunda kendine teminat verdim.Sonuçta büyük bir şirketten transferi söz konusu...:D Teyzoş(Melike) şirketin Bursa ayağı olacak,ona henüz teklif götürmedim.:D Adanalı Melike'y2 de...:D Bir an önce açılışı yapalım.:D Nasıl bir logomuz olsun acaba?:D Mehlika her işin üstesinden gelir,merak etme..:D |
Tamamdır ablam, pazartesi açılışı yaparız :D:D Kü bizim için logo tasarımını yapar :D Mehlika konusunda da sen ne diyosan tamamdır ablam :D |
Hadi hayırlı olsun yahu...:D Kürşat da varsa tamamdır ya,süper olacak.:D Mehlika ben yapamam derse başka bir son ütücü buluruz.:D Mehlika da personelle ilgilenebilir.:D İnsn kaynakları falan ...:D |
evet henüz teklif gelmedi ama bekliyorum değerlendirmeye alıcam :D seve seve kabul ederim böyle bi işi emin olabilirsiniz :) ayrıca sloganlarada bittim :D:D Kafa ütülemeyin pantolon ütüleyin Stres yok,ütü var...............................:D:D:D abla süpersin ya :D |
Hemen teklif ediyorum Melikeciğim,İbrahim'de kabul etti.Sizler gibi güçlü bir ekiple birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.Çok heyecanlandım yahu,bu iş süper olacak.:D Rakiplerimizi birer birer havlu atmak zorunda kalacaklar.:D Sloganları beğendiğine sevindim canım.:D |
cene yapmayın ütü yapın !! :D:D Bu slogan da benden :D Bu arada olay ne yaf:D |
Tamam o zaman ben şubenin işlemlerini tamamlıyayım :D Pazartesi faaliyete geçeriz :D yalnız firmanın ismi nolcak onuda ayarlamamız lazım :D |
Alıntı:
Olay aslında Meltem'in pantolon ütülemeyi becerememesinden kaynaklanmakta...:D Bu konuda yardım istedi,ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım ama baktım ki forumun bir çoğu bu konuda yetersiz....:D Bizler de sizlere yardımcı olmak için bir şirket(kurs) kuruyoruz.:D |
Alıntı:
|
baş harflerimizi birleştirelim hep öyle olur ya :D |
Alıntı:
|
Ben iyi ütü yaparım , 2-3 kere denedim hepsin de kesin bir yerlerimi ve tişörtlerimi yaktım :D Ayarı tutturamadım:D Ben de bası sözcünüz olabilir slogan beste vs ne isterseniz:D Ütücülerin kralı , BesiktasForum Dünyası Kim nerde hata yaparsa gösterir dogrusunu Hepsinin marifeti birbirinden yeteneklisi Mell harci hepsi Türkiyenin efendisi :D Mell vermeyn ütünün kendisini O baksın anca gelir gider egrisini Ne anlarmıs ütüden gitsin çalışsın şirkette Ayak işlerininin hepsini MeLl e verin düşünmeden... :D:D Hepsinin ablasıı pamuk kalpli insanıı Onun adı Alpler , ütünün tek kralı Her iş gelir elinden , biraz örnek alsın Mell senden. :D Semra dır ismi , marifetli elleri Ne iş verirsen yapar güzel kız kendy :D |
Beşiktaşım seni ben degişmem hic bir şeye , müzigine uyarlıdır:D |
MEtin gözüme gözükme :D ayrıca ben ütücü deilim saf kardeşim benim muhasebeciyim :D:D ama sen gel bizim şirkete çay servislerini yaparsın marifetli insan :D çay temizlik cam silersin yemek yaparsın anlaştıkmı :D:D |
Zaten ütüyü vermeyin eline dedim baksın gider gelir egrisine dedim :D Anlamadıgın dan ütü yaptırmıyolar işde:D |
:D:D |
Semra lütfen bana güven:DHem ben sizlerin daha çok işinize yarayacağım sonuçta müşteri ve parça ben bulacağım lütfen madırım bana güvenin:D:DLütfen....:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Ablam Beşiktaş cocuguyuz anında üretiriz:D Cene calma, Ütü yap vs. vs. vs. üretiriz ablam:D |
Tamam,sen de bizimlesin o zaman Metin...Yalnız şirket(kurs) 3M değil 5M'e doğru gidiyor.:D Herkesin ismi M ile başlıyor yahu,nasıl bir isim bulacağız işyerimize?:D |
Alıntı:
|
Haşesayemüssüfor:D:DÇok güzel buldum:D:DBir kaç defa okuduktan sonra yerleşiyor ve hoşunuza gidecek eminim:D Haş -H Es-S Ay-İ Em-M üssüfor-Üssü dört:D4 oldu ya 'em'ler:D |
bende ortak olayım mı:D |
Bir M oLarak Bende katıLabilirmiyim Şirkete Hazel Abla :D:D |
Türkiye`de Saat: 01:31 . |