![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa hoca iyi hoca olabilir ama beşiktaşa göre bi hoca değil. Sinan engin ve bu yönetim olmasaydı Ertuğrul Hoca bir çok başarıya imza atardı. Tek bir hayalim var Ertuğrul sağlamın yine Karakartalımızın başına geçmesi.. Geçen sene zaten ertuğrul sağlamın meyvelerini yedik...
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | cok komik bir laf söylemissin bende dünyada 1. lig calistiran hocalar arasinda 2 ayda bir gol attiran takitik oynatan hoca görmedim....gecen sene ilk yari bittigindede 6 . siraya düsmemizin nedeni denizliydi ertugrul biraktiginda takim yenilgisizdi , basin ve taraftar baskisi sayesinde mini mustafa cift forvete döndüde biraz puan topladik yoksa kendi takityle devam etseydi sampiyon egil uefa kupasina zor giderdik bunlari göz ardi etmeyin lütfen , basinin agzinda tüy bitti besiktas cift forvet oynamali diyede senin büyük hocan birazcik futbol ögrendi yoksa kendi taktigiyle sampiyon olmadi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul sağlam ve Mustafa Denizliyi karşılastırmak doğru değil. Mustafa denizli ölür 70 yasında ( allah gecinden versin ) Ertuğrul sağlam gelir 70 yasına o zaman karşılaştırırsınız. İkiside iyi hoca ! Beşiktaş için en iyisi Ertuğrul SAĞLAM ..
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Ertuğrul Sağlam yenilgisiz bıraktı da o zaman rakipler kimdi, daha derbi oynamamıştı.Sadece 1 tane zorluk derecesi yüksek maç oynadı o da Trabzon'a karşı takımı anadolu takımı taktiğinde oynatıp kaleye tek isabetli bir şut atılmayan maçta puan kaybetti.Mustafa Denizli takımı devraldığında takım Ertuğrul'un kurduğu takımdı, devre arası Yusuf ve Ernst'i alarak takıma güç katıp çifte şampiyonluk yaşattı.Madem Ertuğrul Sağlam dediğin kadar olağanüstü bir hoca önceki sezon takımı baştan aşağı o kurmuştu, bırak şampiyonluğu son maçta iş 3'lü averaj'a kalmasaydı Sivas'a bile geçilip az kalsın İntertoto'ya gidecektik.Son 5 senedir ambargo koyduğumuz Türkiye Kupasında çeyrek finalde küme düşen Rize'ye bile elendik.Bumu büyük hocan Ertuğrul Sağlam.Mustafa Denizli'nin tırnağı olamaz Ertuğrul acemisi. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | herkes biliyor senin kimi destekledigini kimi istedigini....sen daha dünyada yokken ben okuyup yaziyordum vede cok iyi anliyorum okudugumu , orada yazmiyormu demirörene küfreden besiktasa küfretmis olur diye yok demirörene türpcü , kocakafa falan deniliyormusta bunlara izin vermememiz gerekirmis falan filan yani bu ne demek oluyor sevgili baskanini destekliyorsun laf sölyetmiyorsun hayret birsey yaaaa tam salak yerine koyuyorsun insani belli iste senin cikarlarin var bu yönetimden yoksa sende buradaki herkes gibi demirörene saygi göstermezdin NOKTAAAAAAA kendi yazdigini bile inkar ediyorsunya artik seninle tartismaya degmez zaten ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2-Mustafa Denizli, Beşiktaşlıdır..Aachen de çalışırken,Altay da oynarken hep arabasında BJK maskotu asılı idi.. 3-Ertuğrul çok iyi bir GS taraftarıdır...Beşiktaşa geldikten sonra ki ilk transfer döneminde ,ilk görüşmeyi GS ile ,Ergun Gürsoy un Tatko binasındaki ofisinde yapmıştır,ve bunun üzerine Vedat Okyar ,bir daha onunla ilgili tek kelime yazmamıştır.. 4-Adamın geldiği kulübü sorun etmek asıl ezikliktir..,Ben beşiktaşım,istediğim kulüpten adam alacak kadar komplekssiz bir kulübüm..adamın performansına bakarım.. 5-Ertuğrul ;bence iyi bir teknik direktördür ve gelecekte Beşiktaşa TD olacağına da inanıyorum..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (10-10-2009 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Konu ferres tarafından (10-10-2009 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |