![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre..Hayal kırıklığı..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre parayi aldi ve yatmaya basladi.
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konu o kadar kabak tadı vermeye başladı ki artık sayfalarca yorumlar yazılsa yüzlerce konu açılacak olsa da ne kimsenin yazacak yorumu biter ne de nobrenin 1208434203532 kere gönderileceği.. Biz beşiktaşlıysak ne bobocu olmalıyız ne de nobreci..Burada nobre sallasakda üzerine methiyeler de düzecek olsak nobre bu daha fazlası değil. Bunu artık kabullenip yüzlerce konu açıp binlerce yorum yapılacağına çok daha güzel tartışmaların yapılması gerektiğini unutmamanız çok daha iyi olacaktıri..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre nin tutuşuyo abicim zaten diken üstünde olduğunun o da farkında her maç sonrası demeçler veriyor çok üzgünüm, böyle olsun istemezdim falan filan die ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz Nobreye niye yillik 2,5 milyon euro veriyoruz? Bir tavsan alalim oda sag sola kosar sahada..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |