![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Süleyman SEBA bıraktığında 0 borç değil az da olsa Kasamızda para vardı. Daha dün gibi hatırlıyorum tv den ropörtajını. Serdar BİLGİLİ yi savunmuyorum savunmamda. NİHAT ı sattığında ŞAMPİYONLUK gitmişti, İlhan ve Pascal ıda . Ama illaki birşeyini istiyorsan söyleyeyim. Hani DEMİRÖREN in her 2 lafından biri BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU var ya işte O gerçek duruşu DEMİRÖREN den daha iyi yapmış ve sergilemiştir başkanlığı boyunca. Son dediğine de katılıyorum ama eksik buluyorum ALLAH BİLGİLİ den ve DEMİRÖREN den BEŞİKTAŞ ımızı korusun. Özellikle de DEMİRÖREN den | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şimdi ki durumda ise sadece Demirörenin şahsına olan borç 60 milyon $ ile telaffuz ediliyor üstüne transferler için ödenecek paraları oyuncularımıza ödenecek paralar ve diğer borçları hesaba kattığımızda borç yükü 150 milyon $ bulmaktadır. Ve birde üstüne gelecek senelere ait gelirlerimizin kırdırılarak finans sorununu çözüldüğünü hepimiz biliyoru.. Yani baktığımızda sen Serdar Bilgiliyi beğenmiyor olabilirsin ama Serdar Bilgili son dönemimde yanında ki ekibiyle son derece güzel işler yapmaktaydı ve saygınlık olarak Demirörenden çok daha saygın durumdaydı.. Demirörenin ekonomik olarak facia yaratmasından bahsetmiyorum bile daha yani... O yüzden kalkıp burdan milleti aşağılamak yakışıkta kalmamaktadır.. Ve son olarak üzüntüyle söylemek zorundayım Fb ve Gs liler allah başınızdan Demiröreni eksik etmesin diyebilecek kadar beşiktaşı yöneten !!! bir başkana sahibiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |