![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Quaresma'dan daha iyisini alırmış ...! Cem Yılmaz'a Taş Çıkartırsın Başkan. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya baskan haklı ocakta 9 yabancı olacak ben cok sevmemem ragmen bobonun satılması bence en ıyısı forvet hattında zaten oyuncu cok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | daha önce de dediğim gibi yabancı transferi kapandı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla bana kalırsa aşkan konuşması gerektiği gibi konuşmuş.Transferde yapacaklar sanki ama nedense isim vermiyorlar
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ya hani ronaldıyu gölgede bırakacak transfer yapılacaktı ne oldu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo yu satıp batuhanı takıma alın birde yabancı alın oyun kuramıyoruz malesef. delgado ocakta nasıl dönücek anlamadım ben. bir yerde bu sene oynayamaz deniyo bir yerde 1 ay içinde antremanlara başlıyor deniyo. offff. ayrıca tello 10 numarada yeterli diyenler göremiyorlarmı değilll. yeterli değil. yeterli olsa porto lyon ve fb maçlarında görürdük. daha güçlü takımlarla oynamadk bile. 3 beraberlik 1 malubiyetimiz var. catania maçını da katıyorum. hiçbiri de orta üstü takım değil. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Başkan güzel konuştu da yönetimindeki isimleri uyarması ve dikkat etmelerini sağlaması gerekiyor artık. Bu arada bir çok arkadaş başkan ın laflarını çevirip çevirip değişik şekilde göstermeye çalışıyor söylediklerinde hiç bir yanlış yok. Adam sadece deco için zemin yokladık dedi klübü satmıyormuş. Bobo satılsın diyip duranlar programda bazı noktaları atladı galiba boboya gelen bir teklif olmuş onun da miktarı azmış. Herkes oturduğu yerden hesap kitaba bulaşmadan bişeler diyor. Bobo zararına satılsın yabancı alınıp delgadoya tazminatlar ödensin ya da dondurulsun 3 ay sonra işler iyice karışsın biraz önünüzü görün ya bu ihtimaller gerçekleştiğinde başkan ne diyecek bu taraftara. Transfer için bir yol bulunursa illa ki uygulanır ama bu şartlar altında başkanın yapabileceği bir şey yok. Transfer olmayacak gibi görünüyor ama söylediği herşey çok mantıklı. Aziz in lafı için de çok güzel tespit yaptı bunu söyleyebiliyorsa bu sözün arkası iyi araştırılmalı dedi kimse belli temellere dayanmadan böle büyük bi söz veremez dedi ben de söyledim bana da sorsunlar nedenini dedi hatta çok doğru yaklaşım. Sözler 1 yıllık verilir üstüne çıkılıyorsa başka organize işler karışmıştır bunun içine bariz bir şekilde. NEyin ne olacağını kimse bilemez çünkü. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |