![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje kalecilik anlamında sıkıntılı.yalnız sorun sadece kaleciliğinde değil.adam problemli bir kişilik.her halinden belli oluyor.herkesle tartışıyor ayrıca güldüğünü de hiç görmedim...devre arasına kadar iyi bir kaleci bulunmalı... bu arada rico nun futbolundan tatmin olan varmı.adam ceza sahasından çok uzakta oynuyor.ağır ve güçsüz duruyor.tamam topu iyi saklıyor belki ama sadece bu olmamalı rico.bana biraz isteksiz gibi geliyor.kaleye şut atarken hiç görmedim daha.tamam belki taktik olarak böyle oynuyor ama maçta çok az sorumluluk alıyor.bence çok daha fazlasını yapmalı. bu arada onur özgen kardeşim bu bobo ya hala sahip çıkıyo musun merak ediyorum.ben sezon başından beri aynı şeyleri söylüyorum.beşiktaş ta yabancı hakkı stajyer oyunculara kullanılmamalı.bu yüzden tez elden kurtulmalı.bu adamın olacağı bu kadar sanınım. herkese hayırlı akşamlar... | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Bu Topic Görüşlerin Değerlendirilmesi ve paylaşılması için açılmıştır...Birebir tartışma pozisyonuna dönüştürmeyiniz....Aksi takdirde gereken uyarıları yapmak durumunda kalacağız !!!!
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | karşılıklı tartışma pozisyonuna geçmek durumunda kalıyoruz, çünkü forumun genelinde eelştiriler çok acımasız, onu da bırak hakaret ve küfür seviyesine kadar gidebiliyor, bizler de taraftarız, biz de işlerin iyi giynesini istiyoruz ama eleştirimizi de haddimizi bilerek yapıyoruz, kötü performans gösteren oyunculara veya teknik adama hakaret yetkisini kimse kendinde görmemeli... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Forumda küfür edenler gerekli tespitler sonucunda bulunur ve gereken cezayı alırlar...Bu Topiğe yazacak arkadaşların sadece fikir belirtmelerini ve diğerlerinin bu fikre saygı duyup kendi görüşlerini belirtmelrini istiyorum... iyi forumlar
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Fikir ayrı şeydir bilgi ayrı şeydir bilgini paylaşırsın karşndakide bilgilenir ama fikirini paylaştığın zaman karşındakine mantıklı gelmiyebilir o zmn kendi fikrinizi kabul ettirmeye çalışmayın lütfen ...çünkü ozman tartışma uzayıp gidiyor
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |