![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yenilen iki golde de Runje'nin hatası yoktu.Önündeki oyuncuların hiç mi suçu yok.İki golde de G.Zan'ı ceza sahası yayı içinde gören var mı merak ediyorum?Ayrıca Runje'yi protesto edip,Oscar Cordoba diye tezahürat yapnları ben de burada protesto ediyorum.Ama Runje'ye moral vermeye çalışan ve maçın sonunda Beşiktaşlı futbolcuları alkışlayıp,Tottenham'ı da hakettikleri alkışlarla uğurlayan taraftarlarımızı da ayakta alkışlıyorum.Üstünde Beşiktaş arması bulunan hiç bir oyuncuyu protesto edemezsiniz.Ne yaptı Runje?Bilerek gol mü yedi Zalad gibi.Bir ********lik mi yaptı ki bu kadar nefret ediliyor.Kendimize gelelim.O zaman Gs taraftarı da Mondragon'u PSV maçından sonra öldürmeliydi.Lütfen!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | hayır runje kadar bizim futbolculardada hata vardı, herkes Tottenham'a saldırırken bizim tarafta oyuncu olmuyodu, kadroyu iyi bi eğitmek lazım suç runje de değil, bu arada tigananın bi makalesini okudum ve ciddende tigana yı çok eziyoruz onada destek olmalıyız... artık alayına rest tiganaya destek ![]()
__________________ .................................... | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Konu ferro1903 tarafından (22-10-2006 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede gitmeli, ama su an icin diyebilecegim tek sey , devre arasina kadar sabir edelim, cünkü muratdanda pek birseyler beklemiyorum ben acikcasi...off cordoba offffff................
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | byyyyyyyyyy çabuk byyyyy | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkes birinin arkasında zaten Demirören tigananın sonuna kadar arkasındayız diyor ,Tigana runjenin sonuna kadar arkasındayım diyor..Arkadaşlar unutmayın balık baştan kokar
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |