![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yenilen gollerde Runjenin hiç bir hatası yoktu ilk golde Baki kademeye giremedi Gökhan Zan da adamı kaçırdı şanssızlık golü yedik. İkinci golde de Berbatov Bakiyi bakkala gönderdi Runjeyi de yatırdı attı golü. Gollerin en büyük sorumlusu Bakidir. Runje topu oyuna geç sokuyorsa takım ileriye geç yerleştiği içindir. Defansla da arasında uyum sorunu ve iletişimsizlik var ve bu iletişimsizlikde Runje kadar defans oyuncuları da suçludur topu almak için yanaşmıyorlar sorumluluktan kaçıyorlar. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ın Cordoba'nın yerine büyük umutlarla transfer ettiği Runje, dün gece yine kabus gibi bir maç çıkardı!.. Siyah-Beyazlı taraftarlar, kalesinde güven vermeyen Hırvat kaleciyi protesto etti!.. Runje ise faturayı takım arkadaşlarına çıkarıp, 'Burada futbolu unuttum' dedi!.. Soyunma odasına giderken arkadaşlarına isyan edip, eldivenlerini yere fırlatıp atan Runje, 'Allah kahretsin! Burada oynadığım futbolu unuttum. Herkes kendi bildiğini okuyor. Topu atacak adam bulamıyorum. Kimse top almaya yanaşmıyor' dedi. kaynak:akşam | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya arkadaslar medyanın gazına geliyorsunuz bu macta tek runje mı sorunlu yapmayın allah aşkına medyanın gazına gelmeyelim lütfen sabır sabır diyoruz sonunda pes ediyoruz bu takım hersene oyuncu gönderirse yine 15 tane transfer mi yapılsın dün takımda kim iyi oynadı yapmayın allah aşkına cok genc takımımız var sabır sabır sabır.... gaza gelmeyelim lütfen birlik olalım bu zor durumdan başka türlü kurtulamayız yoksa biz mi çıkıp oynayalım sahaya....!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu adam artık gitsn defolsn bi topu yakalayp sonra nası zıplatır ...kim seçmiş bunu yılın kalecisi?en komik kaleci olur bu adadan,baki de iyi diildi ama berbatovu nası durdursn,g. zan daha ii olabilirdi,tabi bu bi ihtimal...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |