![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kusura bakmayın ben yavaş yavaş bayrakları indiriyorum. Bu takıma kan değişikliği şart. Çünkü bu adam inadından asla vazgeçmez. Kötü bir hoca değil ama Beşiktaş'ı kaldıramıyor...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sinan Engin gelmez bir kere,televizyonlarda Tigana'ya etmediği laf kalmadı.Bugün Vatan'da "Futbol Cahili" diye yazı yazmış Tigana için.Bu ikilinin Beşiktaş'ta başarılı olacağını düşünmüyorum.Ama M.Denizli veya S.Aybaba gelirse,A.Gültiken yardımcı antrenörlüğe getirilir(zaten İran'da M.Denizli'nin yardımcılığını yapmıştı)Sinan Engin de menajerliğe getirilir.Cuk oturur bence.Ama sürekli söylüyorum ben kesin yorum yapmak istemiyorum şu anda.Bükreş ve Antalya maçlarından sonra Tigana hakkında kesin yorum yapacağım.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Gidip konuşun o zaman ama fazla sertleşmeyin. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Zico da ilk geldiğinde sistemimden taviz vermem diyordu ne oldu?Tigana da sistemini değişterecek öyle veya böyle.Değiştirmezse onu değiştirecekler çünkü.
![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok güzel açıklamışsın eline sağlık fakat adam hala bildiğini okuyor ne deolsa 1 gol atarım çabası var biz hiç birmaçta 2 farklı kazanamayız böle giderse.. pardn buca maçından başka..
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ve en önemlisi bence aklı varsa şu kadroyu çıkarsın. RUNJE TANDOĞAN TORAMAN ZAN DELİ (M.DOĞAN) (SEDEF) KLEBERSON KORAY (FAHRİ) DELGADO RİCARDİNHO AKIN NOBRE (BURAK) bu takım önceki senelerde ilk 10 dakikada rakibin gardını düşürürdü. 2 senedir ise bizim takımın maçlarının ilk yarısına 0 olarak iddaa oynasan adamı milyoner eder. sen bu durumda kalkıp tigana ne yapsın diyorsun. ve herşeylden önemlisi takım top oynasın ama yenilsin ona bir laf edercem allah beni bildiği gibi yapsın. bizim zorumuza giden esas nokta budur işte. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |