![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | sakarya yonetımının yapamadıgını bızım basımızdakı Besıktas yonetımı yapamıyor mu. ılla mılyon dolarlar verıp mı kalecı alacaz. mondragonu ve cordobayı kesen kalecıyı goremıyormusunuz. ne güzel verirsiniz 5mılyon doları 600bın dolarlık adamı alırsınız kusura bakmayın basarısızsınız | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir zamanlar Boca Juniors'da şampiyonluklar yaşayan, kariyerli bi kaleci olan Cordoba'yı alabilen Beşiktaş kulübü her ne pahasına olursa olsun Sakarya'dan Martinezi de alabilmeli (ki 5 milyon dolar falan değil o Martinezin kendine biçtiği fiyat karıştırmayalım). Yönetimde bu kudret olmalı. İsteseydim Roberto Carlos'u getirebilirdim diyen başkan için bu çok da zor olmasa gerek.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Guest
| ya benim fazla bir bilgim yok sadece duyum ama ailtonun giderken söyledikleri doğrumuydu acaba ??? bunu belgeleyebilecek olan var mı ??? işte transferler için söylediklerinden bahsediyorum... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |