![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Buyur yaz, seni tutan yok. Ama benim icin insanlarin benimle hemfikir olmasi onemli degil, onun nedenlerini aciklamalari ve oyle kestirip atmamalari onemli, anca bu sekilde iyi bir forum kurulabilir. Mesela guzel bir ornek Besiktas-Barcelona topigimde. Ben o topicte futbolcu kalitesini veya hedefleri hicbir sekilde karsilastirmadim ve bunu acik secik belli de ettim, ama 15-20 kadar yazimi okumayan ve gereksiz ve haksiz yorum yapan kisi vardi, o zaman onlar hakli mi oluyor mesela? Uslubuma istedigini soylersin, o ayri, sivri dilli ve saygisiz diyebilirsin, o ayri, ama bir insanin futbol bilgisine ve zekasina laf etmen ve o insani haksiz yere kucuk dusurmen de saygisizliktir ve uslupsuzluktur.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
Elestirmek baska, o kisiyi bilmeden 8 hafta icerisinde asmak ve hedef haline getirmek baska. Ben de Tigana'yi elestiriyorum, bazen bende bazi hamlelerini anlamiyorum, ama bazi arkadaslar sirf medyanin gaziyla dusunmeden hareket ediyorlar ve baska kisileri de bu dusuncelere dogru itiyor maalesef. Sen Tigana'nin adam olmadigini, basarisiz olacagini bu kadar kisa surede soyluyorsun, peki bu takimin basina kim gecmeli mesela? Su su su ve su yapilmalidir, bu yuzdun bu sekilde gitmez diye uzun ve dogru kanitlarla bir post gormeden kimseden, yoksa her puan kaybindan sonra 'defol Tigana' diye topic acmayi herkes becerebilir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #73 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu topic kilitlenirse iyi olur artık ömrünü doldurdu | ||
![]() |
![]() | #74 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Ayrıca orda seni eleştirenler kendilerine göre haklılar,sen kendine göre haklısındı.İnsanlar seni eleştiriyor diye haksız yorum olarak nitelendirmen birkere abesle iştigaldir zaten...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #76 | |||
He bana göre luce gelmelidir ama o şu anda zor,tigaan bence gönderilmelidir ama yerine kim alınmalıdır işte oda bir b planı olarak başkanda olmalı.Eğer öyle bir pla yoksa bekleyelim görelim bakalım tigana neelr yapacak...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #77 | |||
Vay anasini, demekki birine lagaluga yapiyorsun demek gerizekali demekten daha kotu ve asaglayici, bunu da ogrenmis olduk...
![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Algılama zorluğu çektiğin aşikar,sivri olmak için haddini aşan cümleler sarfettiğinde aşikar,ama daha fazla tartışmayacağım senle,küçüksün daha çok şey anlarsın ilerde...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya arkadaslar medyanın gazına geliyorsunuz bu macta tek runje mı sorunlu yapmayın allah aşkına medyanın gazına gelmeyelim lütfen sabır sabır diyoruz sonunda pes ediyoruz bu takım hersene oyuncu gönderirse yine 15 tane transfer mi yapılsın dün takımda kim iyi oynadı yapmayın allah aşkına cok genc takımımız var sabır sabır sabır.... gaza gelmeyelim lütfen birlik olalım bu zor durumdan başka türlü kurtulamayız yoksa biz mi çıkıp oynayalım sahaya....!!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |