![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeş iyi diyosun tamam anladık zaten eleştiren sadece öylesine beşiktaşlıdır bunu niye kaideye alıyosun ki.biz burda yırtınıp duralım ama bi kere medyada kendi adamlarımız bize düşman ben bu kadar ezik beşiktaşlı yazarları hiçbir yerde görmedim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet basının istediğini yapıyor bazılarımız maalesef gelmeyelim b u oyunlara arkadaşlarr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaw ben bu ******** medyayı anlamış deilim cuma gecesi tv8de bi program izledim beşiktaşa tanrıya inanır gibi inanıyorlardı bi beşiktaşlı olarak ben bile takımımı hiç bu kadar övmemiştim ama adamlar aynı kanalında maçtan sonraki yorumları görünce delirmemek elde deil ulen şerefini satmış medya sen bu takımı yanlız mı sandın bu ateşli bu adam gibi adam her zaman takımının yanında olan taraftarı görmüyor musunda bu alaylı alçaltıcı sözleri kullanıyorsun..
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | @sapikest arkadaşımızı tebrik etmek lazım. Daha öncede defaatle başka konulardada yazdığımı tekrarlıyacağım. Bu takım bizim takımımız, iyi gününde de bizim, kötü gününde de bizim. Gerektiğinde elbette eleştireceğiz, daha iyiye ulaşmak için gerektiğinde saatlerce tartışacağız. Ancak gün o gün değildir. Gün takıma sahip çıkma günüdür. Unutmayalımki bu takım taraftar desteğiyle 2 vites yukarı çıkıyor. Morallenince rakip tanımıyor. Şimdi soru bizim ne yapacağımız, desteğimizi artırıp FB maçını alacakmıyız yoksa köstekmi olacağız. Bi organizasyon yapılıp otobüslerle ümraniye yoluna düşülse, oyunculara arkanızdayız mesajı verilse herşey çok daha güzel olur. Bu konuda değişik önerileri tartışıp harekete geçmeyi öneriyorum!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ölümüne BEŞİKTAŞLIYIM.yensede yenilsede her maçtan sonra formamı giyip çıkarım sokağa.her zaman övündüm her zaman destek verdim bi maçta yenilincede köstek olmam.BEŞİKTAŞ benim herşeyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eleştirilerin gelmesi herzaman normaldir ama seviyesizce eleştirmek kişinin ahlaksızlıgıdır. baki mercimek'i de beğenmeyen arkadaslar şimdi baki üçlü çektir diyorlar. nifak sokmayalım arkadaslar aramıza. muhalefet edelim ama seviyesizleşmeyelim. herkesin eksisi artısı olur. bobo ya gelince adamda suc yok bizi tek golle kurtardıgı mac cok. hatırlayın bunları. suc sadece medyanın gazıyla hareket eden taraftarındır. kendimize gelelim. ( konuyla alakasını bilemiyorum da neden arkadaslar yeni açıkta pankart acmak yasak? polisler sokmuyo pankart ) nasıl tepki koyucaz ???? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet birtane yönetici yada futbolcu cıkıpta demiyorki siz kim oluyorsunuzda bizi eleştiriyorsunuz? anlamadığım madem eleştiriyosun adileşme.. o kulüp o futbolcular olmasa köşende yazıcak yazı bulamazsın. ekmek paran nerden geliyo? diye bir düşünmeleri lazım!? :| | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57273-yeter-artik-herkes-okusun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |