![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dartheagle işte kalkıp böle taraftarın takımları başarılı oluyor anlamış değilim.. biz boğazımız parçalanıncya kadar bagırıyoruz adamlar 30 dakka tezahürat yapıp susuyorlar ama başarı desen onlarda..
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #2 | |||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ALLAHIM SEN BİLİRSİN | |||
| | |
| | #3 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ya tamam bagirmiyorlar cagirmiyorlar asla besiktasin bir taraftar grubu kadar destekleyemezler -takimlarini hepsine katiliyorum ve imza atiyorum ANCAK FENERIUM GELIRLERI 35 MILYON EURO GUZEL KARDESIM ADAMLAR BAGIRMASADA BUGUNUN FUTBOLUNDAKI GEREKEN DESTEGI YANI MADDI DESTEGI SAGLIYORLAR 35 MILYON EUROYA CARLOSU ANELKAYI KEZMANI SUNU BUNU TAKIMINA RAHATLIKLA KATABILIRSIN sanirim demek istedigimi anladiniz siz birazda bu yonden desteklesek gercek taraftarligimiz ortaya cikmis olur gibi geliyor gidip bedava bilet alip bagirip cagirmakla tam taraftar olunmuyor malesef | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |