![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dartheagle işte kalkıp böle taraftarın takımları başarılı oluyor anlamış değilim.. biz boğazımız parçalanıncya kadar bagırıyoruz adamlar 30 dakka tezahürat yapıp susuyorlar ama başarı desen onlarda..
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | evet birader napalım bizim sevgimiz başarı endeksli olmadığı için sahada olana bakmadan yüreğimizden çıkıyor o destek. yenik duruma da düşsek aynı destek hep sürüyo. Bu taraftar herşeyi hakediyor ve hakettiğini de eninde sonunda alacaktır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Göz var nizam var sonuçta.Ezikler burda yenmiş olabilir sevillayı bu da çok normal.Kendi evlerinde iyi oynuyorlar aynen bizim gibi...Ama orda 5 yerler.Sevilla mahveder onları.Göreceğiz zaten 2 hafta sonra...Bide eziklerin her maçından sonra oflayıp puflanmayalım bence.Bi düşünelim nasıl bu hallere geldiler diye.0 puanlar çekerek,Türkiyenin avrupadaki puanlarını düşürerek geldiler bu duruma.Avrupada istikrar sağladı adamlar her maç yenilerek!.Daumun bir lafı vardı eziklerdeyken.Her yenilgi sonrası tecrübe kazandık diyordu ve millet gülüyordu adama.Ama görüyoruzki daum haklıymış.Gerçekten tecrübe kazanmış adamlar.Yenile yenile önce berabere kalmayı sonra kazanmayı öğrenmişler...Biz de üst üste 3-4 sene avrupada oynayalım biz de böyle olacağız.Ama taraftar olarak o kadar sabrımız varmı bilmiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söylediklerinin tamamına katıyorum bunlar bizim görmezden geldiğimiz acı gerçeklerimiz kimse yüzleşmek istemiyor ama durum hiçte iç açıcı değil bakalım nezaman patlak verecek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ALLAHIM SEN BİLİRSİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya ben bu durumlari harbi gariplikle karsiliyorum velevki yazdiklarinda haklilik payi bile olsa hangi dusunceye dayanilarak acilmis bir konudur bu bizde liverpoolu yendik evimizde ve emin olun biz o grupta olsaydik bizde cikardik o gruptan tecrube ve sans meselesi adamlarin grup liderini bizim grubu 2. bitiren takim darmadagin etti 1 macmi yani bizi bu duruma dusuren surda iyi oynadigimiz porto macini kazanmis olsak suanda bizde 2. turdaydik yani bazen laf salatasi gibi oluyor artik kabak tadi vermeye basladi bu konular kayseriye yeniliriz ne olcak halimiz ankarayi zorda olsa yeneriz ne olcak halimiz fener mac kazanir ne olcak halimiz yarin gs turu gecer ne olcak halimiz bukadar sacmalamak zorunda degiliz bize dusen takimimiza gerekli destegi vermektir fenerbahce buralara gelene kadar rezilleride oynadi avrupada 0 puan cekip geldigi maclar sampiyonlar liginin en cok gol yiyen takimi gibi unvanlarida var hersey istikrardan geciyor adamin baskani stajyer denilen zicoya en kotu gununde ziconun en perisan gununde sahip cikip arkasinda duruyor taraftari alkisliyor bizim baskan delboskenin arkasinda duramiyor taraftar besiktasa gelmis en buyuk hocayi islikliyor ondan sonra buraya ne olcak halimiz KUSURA BAKMAYINDA ISTIKRARI SAGLAYAMAZSAK HALIMIZ AHADA BOYLE KALIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ya tamam bagirmiyorlar cagirmiyorlar asla besiktasin bir taraftar grubu kadar destekleyemezler -takimlarini hepsine katiliyorum ve imza atiyorum ANCAK FENERIUM GELIRLERI 35 MILYON EURO GUZEL KARDESIM ADAMLAR BAGIRMASADA BUGUNUN FUTBOLUNDAKI GEREKEN DESTEGI YANI MADDI DESTEGI SAGLIYORLAR 35 MILYON EUROYA CARLOSU ANELKAYI KEZMANI SUNU BUNU TAKIMINA RAHATLIKLA KATABILIRSIN sanirim demek istedigimi anladiniz siz birazda bu yonden desteklesek gercek taraftarligimiz ortaya cikmis olur gibi geliyor gidip bedava bilet alip bagirip cagirmakla tam taraftar olunmuyor malesef | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burda birdaha düşünmek lazım kartal yuvasında satılan formaların hepsinide alsak biz onlara yaklaşamayız bir defa bizim klüp borcumuz çok tüm paralar yine şaçma sapan tranfer ve borçlara gidecek zengin idareciler lazım başkanımız bile beşiktaşın bana borcu var diyorsa gerisini siz düşünün | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |