![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım hersey güzel devam eder...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçı izleyemedim ama yorumlara göre kötü oynamışız umarım elenmeyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Futbol kötüydü ama kazanan bizdik ... Son 2 macdır takım asırı kötü oynuyor sanki bi sezon gecirmişler şamp. olmuslar topa vurmak istemiyolar yorgun havası var halbuki daha baslayalı 4 hafta oldu . Eziklere derdik 7 yabancıyla biz oynadık bu sefer TÜRKLER Serdar Kurtulus - Rüstü - Ugur - ( NOBRE ) ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gol yemeyelim derken bu seferde gol atamıyoruz bu nasıl iş ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu takim turkcell superlig'de mucadele etse kesin sampiyonlugu oynar ... gecen sezon uefa'da 1.tur da everton'a elendiler ... ilk 1-1 ; ikinci maç 3-3 Ve ukrayna ligini 3.sirada bitirdiler ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ona buna laf atacağına kendi yorumunu yap da sen komik olma!..8 yabancımızda iyi diyorum, evet, 8 yabancı iyi olur diye hiçbir maç kötü oynanılmaz mı, o gün gününde değildir oynayamaz, Delgado mesela..Ssenin yaptığın nasıl bi yorum anlamadım valla!..Ben 8 yabancıyı genelleme yaparak iyi dedim zaten, bu maça göre demedim, bu maçı izleyip memnun olan var mı bilmiyorum, sen bu takımı, oynan futbolu beğendiysen diyecek bir şeyim yok zaten sana, anlaşmamız mümkün değil... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |