![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demogajii : ))))))))))))))) kapalı bizimdir direkleri sizindir lafını duymuşsusndur bu arada kim vazgeçmiş kapaldıan öğreneyim ne verimi alıcan zaten halka açılmış bir şirket hep değer kaybediyor ne max ından bahsediyorsun ,değerleri yerle bir ediliyor zaten şuanda bile. stadı yenilemek demek zaten değeri kaybetmek demek değilmi boya bile yapılamazken çok vazgeçenler ondan vestel maçında stadı yıkanın ... nok nokta küfür etti ,loca yaptılar kapalıyada ne oldu ? digi den zaten para geliyor ,d smart tan ordan burdan geliyor zaten bir ayağı endüstriyelde beşiktaşın şurda bir kaç değer kaldı onlardanda kurtulalım diyorsun . Eğer biz beşiktaşlıysak elazığdaki aadamıda temsil ediyoruz demektir ne yani o gelse aynı şeyleri yaşamıyacakmı halla, halaaa kapitalizim yıkılıyor dünya çöküyo sen endüstriyelden bahsediyorsun kombine al almazsan üst 100-alt 80 e getiridiler kimsenin sesi çıkmıyor buna
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ben değerlerimizi koruyarak daha fazla maddi kaynağımız olsun diyorum 4.kez yazıyorum sen ne anlamışsın değerlerden kurtulalıma getirmişsin ben diyorum ki buu olanaklardan max. kar sağlayalım sen diyorsun kapitalizm çöktü dünya da kriz var olayı al buraya taşı bu krizde 3 tane petrol şirketi tarihleri boyunca en büyük karlarını elde ettiler demirören furyayı 17-25 dolar metrekeare fiyatına versin yüklenici firmaya firmada 35-80 dolar arası kiralasın buna da kimsenin sesi çıkmıyor altyapıya önem veriler , klubun maddi gelirleri artar , ürünler çeşitliliği arttırılır vs. (istanbul dışındaki arkadaşlarım yeni formayı bulamıyor bana sipariş veriyor) en basitinden arsenal in yaptıklarına bakarsın..... kaça verecekler onu stadın en güzel yeri kapalı nese konu çok farklı boyutlara gidiyor yazı için herkesten özür dileriz , herkesin fikrine de saygı gösteriyoruz iiii de olsa kötü olsa birbirimizi anlamasakta kırıcı olmamaya dikkat ettik, herkes beşiktaşın iii olmasına adına bir şeyler söyledi teşekkür ediyoruz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Konu burki8686 tarafından (07-11-2008 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #4 | |||
) ziyaret etmeni tavsiye ederim o zaman daha iii göreceksin nasıl bir model olabilir beşiktaşımız için, arsenalle ilgili tespitin e.f.nin kötü yönlerinden biridir bende bunu anlatmaya çalışıyorum kötü ve iyi uygulamalar araştırılıp tartışılıp bize uyan taraflarını alıp beşiktaşımıza en uygun modeli bulmaktan e.f.'nin olduğu ortamda geleneklerine ve değerlerine de bağlı kalarak maddi olarak güçlenerek dewam etmekten söz ediyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #5 | |||
sağol Londra ingiltereye gittiğimde gezeceğim ilk yerlerden biri ancak ben kuzey ingilterede olacağım.Uçağımda manchestera inecek malesef Ancak ayda en az bir kez londraya gideceğim ayrıca malum sosyal demokrat duruşumuzdan dolayı liverpoola da gitmek lazım ama benim için londra bir başka![]() ![]() .Her ne kadar ben E.F'ye mesafeli dursamda sıkı bir Chelsea taraftarıyım ee bizde insanız çelişkilerimiz olacak elbet![]() ![]() zaten anca carling cup maçlarına bilet bulabiliyorum(o yüzden lanet olsun E.F'ye![]() ![]() ![]() Konu burki8686 tarafından (07-11-2008 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #6 | |||
I'm dreaming dreams,I'm scheming schemes,I'm building castles high. They're born anew,Their days are few,Just like a sweet butterfly. And as the daylight is dawning,They come again in the morning.I'm forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air, They fly so high,Nearly reach the sky, Then like my dreams, They fade and die. Fortune's always hiding,I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air. [size=2]United...United...United... bunu da gitmeden yazayım dedim bizim foruma bunu yazacağım aklıma gelmezdi , çünkü onlar zengin olan arsenal,chelsea ve tottenham olduğu ortamda U.K.nin en ateşli holiganlarıydı, beşiktaşlı yapmıştım bazılarını bazılarının bizi west hamlı yaptığı gibi taraftar diyince londra'da 1 numaradır, hatta şölye bi laf vardir arsenal; iyi futbol rezalet taraftar tottenham; berbat futbol berbat taraftar west ham united; orta futbol 1 numara taraftar ingilterede , dünyada tabiki BEŞİKTAŞ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu halilsagir tarafından (07-11-2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #7 | |||
![]() yazayım bunu bi yere hava olsun![]() Bu arada sizin dönemde var mıydı bilmiorum ama şimdi bi loyalty puan şaçmalığı var.Mesela bak arsenal maçı için çıkan ifade şu;Tickets will be sold to members with 15 or more loyalty points at one ticket per member. We only have restricted view tickets remaining. 15 puanın varsa giriyorsun yoksa havanı alırsın. Hayır öyle güzel maçlarda artık kale arkasında tavanla bütünleşmekte hayal oldu artık Kulübe ne kadar kazandırsıysan o kadar taraftarsın Napalım bizde,aynen sen gibi gideceğim man city maçlarına zaten o bölgeye cok yakınım.Artık bizim BJK maçlarınıda wenus diye bir yer var man'da arkasında ki Türk cafelerinde izlerim die düşünüorum. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |