![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
eer o ayırdıınız koLLar gorewLerını yapmıosa we o takımı sahıpLenmek tek ßı koLa kaLdıysa.. sonucLarıda ßudur..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | optik başkanın lafıdır"beşiktaşta herkes gidicidir biz tribünde kalıcıyız"
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | helal olsun abi inşallah maça giden arkadaşlar bunu dikkate alır ama hiç zannetmiyorum burada karşı gelenler maça gidince yine aynısını yapıyorlardır umarım ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum neye yarıyor zarardan başka moral bozmakdan başka neye yarıyor küfür yerine daha etkli espirili yaratıcı olacaklarından %100 eminim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepimiz burada beşiktaşımız için olduğumuzu unutmayalım abilerim ve kardeşlerim ... Hepimiz gidici Beşiktaşımızın kalıcı olduğunu unutmadan saygı çerçevesinde kişisel hakaretlere varacak şeyler yazıp birbiremizi kırmamamız gerektiğini düşünüyorum... Hele ki kimse kimsenin beşiktaşlıllığını tartışması ortamı germekten başka bir işe yaramayacaktır... Küfür konusunda hiç kimse maçlara gidipte ben küfür edeyimde rahatlayayım diye gitmediği bir ortamda küfür edenler Beşiktaşlı değildir demekte sadece abes-i iştigal eden ifadedir... Eski dönemlerde maçlara giden büyüklerimi her ne kadar o dönemler böyle şeyler olmazdı deselerde bu sadece maçlara özgü olmayan günlük yaşamımızda bile küfürün sosyal bir sorun olduğunu kabul etmeleri gereken bir durumdur... Ki keza küfür eden arkadaşlarımızda hiç bir zaman küfür herşeyi çözer diye bir iddiaları yoktur esas haklarımızı savunması gerekenlerin acizliği sebebiyle böyle bir tepki vermelerine sebep olmaktadır... Son olarak burda küfür eden taraftar değil etmeyen taraftardır tartışmalarından ziyade hakkımızı nasıl savunabilir ve böylelikle de küfürün önüne geçebiliriz bunları konuşmamız GEREKMEKTEDİR !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Taraftar olarak kendimizi eleştriceksek, herkes külahını önüne koysun... Benim yaşım 23! Ben kapalıya 17 yaşımda girdim, 20 yaşımda çıktım açık tribüne geçtim ve 2 senedirde stada dahi gitmiyorum... Neden? Çünkü kapalı üst o zamanlar hızlı çağlarımız olduğu için çok cazipti... Kapalı üst dediğin zaman akan sular dururdu... Peki ne oldu? Alkol alıp maça gelenlerin kavgaları, 5'erli 10'arlı gelen grupların burası bizim yerimiz diyerek yaka paça bir kenara ayırmaları bıktırdı... Sonra alt kata indim... Orada ne oldu? yukarıdan gelen içi idrar dolu pet şişeler, boş plastik bardaklar vs... Kafamıza yağdı... Alt katta da her zaman ki gibi kavgalar vardı... O zamanlar her tezahürat küfürlüydü... Kapalıdaki bayan sayısı bir elin beş parmağını geçmezdi... Gözümün önünde 4-5 yaşlarında çocuk ezildi, babası kurtarmaya çalışıyor bizde aradayız tribün karışmış... Lanet olsun dedim açığa geçtim... Açık tribünde bir sene maç izledim sonra demirörene sinirlenip, bıraktım bir dahada maça gitmedim... Orada burada tv'den izledim... Bunu neden yazdım, karetta2002 abimin yazısını okudum, söylediklerinde haklı... Tribün çok kötü yolda yıllardır... Herkes özeleştri yapsa böyle olmaz... Biz orada Beşiktaş için varız... Stat kapısında kalır, kişilikler, kimlikler! Statta herkes Beşiktaş taraftarı... Nacizane görüşlerimdir... Kimseyi kasteden bir yazı değildir... Olan ve biten yazılmıştır...
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Son olarak burda küfür eden taraftar değil etmeyen taraftardır tartışmalarından ziyade hakkımızı nasıl savunabilir ve böylelikle de küfürün önüne geçebiliriz bunları konuşmamız GEREKMEKTEDİR !!!" Müthiş çözümleme yoldaş..noktayı koymuşsun..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel kardeşim beşiktaşa bilerek isteyerek ortada hiçbir sebep olmaksızın sadece belaltı kültürü olarak maça gidipte beşiktaşımıza zarar veren kişilerden bahsetmiyorum yazımda onlara ben zaten Beşiktaşlı demem kimse de demez ama ortada ki sorunun çıkış yerini bulupta ona göre çözüm üretmezsek bu sorun da uzayıp gider...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |