![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yonetımın transferdekı basarısızlıgı ortada kalkıpta hala delgadoya umut baglayarak transfer yapmamak asıl en buyuk rısktır. delgadonun bu gune kadar yaptıklarını hepımız bılıyoruz bu konunun arkasına sıgınılmamalı. transfer sezonu bıtmeden hoca mutlaka alınmalı derse ve alınırsa bunu nasıl acıklayacak baskan ? konusmasında en cok hosuma gıden sırt reklamı oldu yıne bır ılke ımza atıcaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz sırtımıza reklam alacağız ama ya Kızılay`ın ya da Mehmetçik Vakfı`nın reklamını alacağız. En azından bir katkımız olsun istiyoruz.!!! Helal başkann !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | başkan çok iyi konuştu ama bu takıma 10numara şart bir çaresine bakılmalı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | delgadonun sağlam halinide biliyoruz başkan bazı konularda haklı ama bizde haklıyız bu takıma çok kaliteli orta sahaya bir adam şart bunu kimse inkar edemez
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu bende şu lafı anlamadım. qaresma ile ilgilenmiyoruz, istesek daha iyisini alırız. ee al ozaman daha iyisini. yani istemediğin için daha iyisini almıyorsun öylemi. resmen oyun kurucu yok. tello ile yusuf idare eder diyorsunuz ama tek oyun kurucumuz olan yusufu bir sağ açık birde sol açık oynatıyorsunuz.bari koyun yusufu 10 numara yerine. idare ettiği kadar etsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nem çok iyi buldum dün başkanı düzelme var ben şunu iddaa ediyorum yanında 2 tane düzgün yönetici azını tutan yönetici olsa başkanda sorun olmaz başkanında sölediği gibi lL.Erdoğan azını hiç tutmuyor biraz susması lazım ben başkanımızı kutluyorum sırt reklamı ve eşi ile başlatacağı uygulama için dediğim gibi başkan yavaş yavaş düzeliyo önümüz açık. Helal Büyük Başkan... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reklam olayı süper,teşekkürler Sayın Başkan...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Dün sonuna kadar izledim programı çok güzel konuştu. Özellikle azizenin 3 yıl şampiyonluk sözüne o lan lafları ve sırt reklamıyla ilgi söyledikleri çok hoşuma gitti. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 10.5 numara gelsinnnnnn | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |