![]() |
görecez bakalım daha gol yok! |
Alıntı:
|
ya akında büyük bi cevher var ama bundaki rahatlık baska kimsede yok kardeşim oldu desen olmamıs olmadı desen sonradan giriyo iyide oynuyo insallahh aklına basına alırda geri gelirr.. |
beisktas için yrarlı topcu...bu adam ilk 11 deykn tkıma hareket gtiriyor..oynasın artık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bana göre sergen zidane dan daha yetenekli ibrahim a. da kakadan diyorum ama teknik adam olsan kimi alırsın desen zidane ve kaka olur orası ayrı |
nolursa olsun kazanılması gereken bi futbolcu. oyuna girdiği zmn bi anda oyuna hareket getirio ama fizik gücü we kondisyonu yetersiz 90 dkka oynayamıo nedeni ise fizik-kondisyon antrenmanlarına çoğunlukla katılmaması. ayrıca bnce türkiyenin en iyi uzaktan şut çeken adamı İBRAHİM AKIN. inş geldiği ilk sezon Atletic maçına kadar ki performansının da üstüne çıkar |
istanbul mu değiştirdi bu adamı,bi an önce kendine gelsin,beşiktaşın ona ihtiyacı var ama ibrahimin beşiktaşa daha fazla ihtiyacı var,kendi bilir |
Flaş Flaş Ibrahim Akin Sakatlandi Beşiktaş günlüğü... Nobre iyileşti, İbrahim Akın sakatlandı Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana pas çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra yarım alanda çift kale maç yaptı. Sabahki basına kapalı kondisyon antrenmanında sağ üst adalesinden sakatlanan İbrahim Akın, akşam antrenmanına katılmadı. İbrahim Akın'ın durumunun, yapılacak kontrollerden sonra yarın netlik kazanacağı bildirildi. Öte yandan, sakatlıkları geçen Delgado ve İbrahim Toraman, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlıkları süren Nobre, Koray ve Kleberson ise takımdan ayrı, fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Nobre'nin sakatlığının düzeldiği ve yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacağı kaydedildi. Bu arada siyah-beyazlıların ligdeki penaltı kaçırma geleneği, antrenmanda da sürdü. Antrenman maçında kazanılan bir penaltı atışından, Arjantinli futbolcu Delgado yararlanamadı. |
lan tam oynıcak ibo yu izlicem diyorum adam sakatlanıyo |
yaa artık her hafta biri sakatlanıyor. ne iştir anlamadım gitti. inş. önemli bişeyi yoktur. |
Ya Bedrİ Bu BaŞimizda Gezenler Hep Sakatmi Vermek Zorundayiz |
şu sakatlıklardan bıktım artık ya nedir buuu |
ndir bu ya her hafta bir oyunbcu sakatlanıyor |
yok abi yok okutmamız lazım bu klübü bune yawww heop bizi mi buluo... |
nedir bu anlasmislar gibi :) yoksa anteraman agirmi oluyor sakat cok tam ibo sans bulacak derken neyse saglik olsun diyelim |
inşallah ciddi değildir |
tamda ibo kendini gösterecekti tüh ya:) yazık ama bunlar niye bukadar çıt kırıldımm bunu altında bişey var ama |
dünyanın hic bir yerinde bu kadar sakatlıklarla ugrasan takım yoktur not:acılan konularda kaynak belirtelim |
yinemi ya artik bir Fanus icinde korumak gerekecek futbolcularimizi nedir bu sanssizlik gerci bizimkiler kendilerini ordada sakatlar ama ... :) |
anlaşıldı takıma kurşun dökütrcez nedir buyaa |
Ezikler olsaydı bi üfürükçü çağırırdı. stadın her köşesine azizeye işettirilerdi :D:D |
Alıntı:
|
beyler kendimizi kandırmayalım kendine ilgi göstermezse futbolcularımız tabi sürekli sakatlanırlar mübareklerin antremanda gösterdikleri hırsları gerçek maçlarda gösterseler şimdi durum çok daha farklı olurdu bu arada zaten hep yedek ne olucak sakat olmasa bile bu haftada yedek bekleyecekti |
İbrahim Akın belkide Tigana`nın oynamasını istediği oyuncuların başında geliyor ama bir türlü istenilen düzeyde olmaması ya da sakatlığı oynamasına engel oluyor. |
Alıntı:
|
Ilgimi Ceken: Delgado Penalty Kacirdi! |
Alıntı:
|
Tüh ya aksiliğe bak |
Alıntı:
Sacmalamaya basladin.... Her uzaktan 2-3 gol atan adam Zidane ve Kaka'dan yetenekli olmuyor maalesef. Ayrica Ibo Akinin sol ayagi Alex ve RIcardinho'dan iyi demissin, o zaman niye performans olarak onlara yaklasmiyor? Kimse yetenek falan diye hikaye okumasin, yetenek oyle 2-3 macta gozukecek sey degildir, yetenekli ve iyi oyuncu kendini hemen belli eder ve oyle devam eder. Belki Ibrahim Akin cok duz ve kotu bir oyuncu, ama 2 sene evvel cok formdaydi ve bu basarilar geldi? Kimse bana 2. ligi referans olarak gostermesin, ikinci ligdeki gol makinalari 1.ligde yedek kulubesinde bile oturamiyor... |
Alıntı:
Alıntı:
Ayrica ikincisi, stil farki onemli degil, sen ayak olarak bahsettin ve o zaman is tamamen teknige bakar ve Ibrahim Akinin teknigini Alex veya Marcelinhoyla karsilastirmak imkansizdir, ne top surusu olarak, ne sut olarak, ne de duran top olarak. Tamam, hepimiz Besiktasliyiz ama at gozluklerini de biraz cikaralim, cunku iyice sacmalamaya basliyoruz bazen. |
Bencede uydurma haber.zaten tiganada iyi olsada oynatacağını sanmıyorum.Baki ve bobo daki ısrar akına gelince olmuyor.Bide yetenek avcısıymış.Bırakalım bunları. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçmiş olsun umarım çabuk sahalara döner |
Alıntı:
Arsenal birtek Ibrahim Akin'i degil, bircok oyuncu izliyor dunyada, her scoutun takip ettigi oyuncu iyidir anlamina gelmez. Ayrica Arsenal 2 sene evvel takip etmisti, almadigina gore bir bildigi vardir! |
Alıntı:
Ben 1 sene boyunca her macta belirli bir performansi sergileyen, surekliligi olan oyuncuyu severim ve yetenekli olarak kabul ederim. Senede 40-50 macta anca 3-5 mac iyi oynayan oyuncuya yetenekli demem ben, kusura bakma. Ayrica Ibrahim Akin'in hemen hemen Besiktas'ta oynadigi her macini seyrettim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ibrahim Akin'a 2 senedir zaten sabir ediyoruz, ama tik yok. Yetenek oyun icerisinde belli olur, oyuncunun topu alisi, top surusu, beynini kullanmasi, bakin Arda'ya nasil 2 macta kapti formayi ve milli oldu. Ibrahim Akin'da fundamental olarak hicbir yetenek gormuyorum ben, belki Turkiye capinda onemli bir oyuncu olabilecek durumda ama Avrupa'da asla basarili olamaz ve Kaka, Zidane gibi oyuncularla hele hic karsilastirilamaz. |
Türkiye`de Saat: 06:49 . |