![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sen Kaka'nin kac macini izledim merak ettim. |
Alıntı:
italya ligi mi ş.ligi mi dünya kupası mı senin izlediğinden 2 kat fazla izlediğimden emin olabilirsin.sen sadece isme bakıp konuşuyosun isim kaka oynadığı takım milan brezilya milli takımının banko oyuncusu ozaman kral topçudur bugun herkes aynı yorumu yapıyo ya bu ülkede luce sergen hakan ş. bülent k. bile tartısıldı ya ibo tartışılmış kovulmuş çok mu? dimi -boboyu almayın vasat bile değil gökhan ü. bobodan iyidir diyorum biri çıkıp tutturmuşsun bir gökhan ü. diyo -gökdeniz için çok iyi oyuncu ibrahim a. yollanacaksa gökdeniz ile takas yapılsın adam hem sağ kanat hem ön libero oynar çok yönlü topçu diyorum biri çıkıp çok pm oynuyosun diyo.(bu aradapm nin ne olduğunuda biri söylerse iyi olur)bugun gökdeniz milli takımda ön libero oynuyo -ibrahim a. kakadan daha iyi topçu diyorum sende aklınca dalga geçiyosun ama bunun ispatı çok zor ne ibo top oynamaya niyetli nede tigana oynatmaya sonra da senin gibi biri çıksın arada 6-7 yaş fark var bana kakanın kaç maçını izledin desin bu avrupa hayranlığı niye anlamadım gs ye bak emre b. şimdi arda adamlar para olmayınca dışardan adam alamayınca içerden nasıl adam çıkıyo |
ibrahim akın dedigini yapar biraz iyi olması lazım |
Alıntı:
Kaka hem Brezilya Milli takiminda hem de Milan'da vazgecilmez, banko 11 oynuyor ve cok da basarili oluyor, son Arjantin ve Ekvator hazirlik maclarinda 2 muhtesem gol de atti. Kaka'nin Ibrahim Akin'dan kotu oldugunu ispatlayamazsin, cunku oyle degil. Ne sahadaki oyun, ne yetenek, ne istatistik, hicbirseyde Ibrahim Akin Kaka'nin yanindan bile gecmez. Allah askina, Besiktas gibi bir kulupte ilk 11'de tutunamayin bir oyuncuyla dunyanin en buyuk kulubunun vazgecilmezi ile karsilastiriyoruz, hic mi akliniz yok ya? Insan bu kadar fanatik, bu kadar kor olur mu? Ayrica Gokdeniz milli takimda onlibero oynamiyor, ayni Trabzon'da oynadigi gibi forvetin arkasinda serbest oynuyor. |
gökdeniz daha cok sag acik oynuyor..ön libero oynadigini hic görmedim..cünkü ön libero oynayacak babayigitin defans özellikleri olmasi lazim.. |
Bak Kaka ve Zidane'i daha iyi tani diye video bile koyuyorum: YouTube - Kaka YouTube - Kaka YouTube - kaka the best YouTube - Zinédine YouTube - Zinedine Zidane Goals= YouTube - Zidane= Bu videolari seyret, bir 5-10 dakika ne dedigini dusun ve bir daha yorum yap. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Okumak cok zor degildir, gozlerini acmak yeterli. |
ibrahim akın için kakadan iyi demek futbolu bilmemektir,ama sergen ve zidane konusunda tartışırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca bu delbosqe ve arsenel teknik adamlarıda futboldan anlamıyo tek sen anlıyossun |
Alıntı:
acikcasi ben klebersonun oyunundan memnunum.. |
Alıntı:
|
cunti ayri kleberson ayri..cuntinin yerini o mevkiide avrupanin kralini getirsen dolduramaz |
Alıntı:
Demin onlibero oynuyor dedin, simdi ise sag kanada dondun, bir karar ver! Ayrica maclari seyreden biri Gokdeniz'in serbest oynadigini gorur, surekli Marcelinho ile yer degistiriyor. Bur futbolcunun kumasi vardir, onun kalitesi bellidir. Sen Ibrahim Akin'in Kaka'dan daha yetenekli oldugunu inkar etmedigin surece sana cevap yazmam, cunku bu mantikta ve fanatiklikte birine cevap vermem gerekesizdir kanimca. |
Alıntı:
milli takım için yanlış söyledim doğru tuncay la beraber forvet arkasından geldiler. ben fanatiğim doğru da del bosqe ile arsenal de fanatik ozaman. kazım kanat tuncay için dünyanın en iyi forvetlerinden biri tigana gökhan g. trezeguet den daha faydalı oluyor dedi. aklıma gelen bu kadar. ibo kaç senedir bjk de nerden baksan 3 sene oldu.daha 22-23 yaşından yani bu adam 18-19 yaşında 2.ligde ne oynuyodu uzaktan attığı şutlar ve goller için klip yapılır. ben kumaşı iyi diyorum. ayrıca sergen yalçın ibrahim akın yusuf şimşek ceyhun erişci bu adamlar ben top oynıcam desin yada deseydi kakanın çalıştığı kadar çalışıp disiplinli olsaydı her takımda oynar heryerde söylerim |
Insanin kumasi iyi olmasi baska, yeteneginden bahsetmek baska. Ibrahim Akin'in yetenekli oldugu ortada, onu kimse tartismiyor, ama dunya oyunculariyla kiyaslanacak konumda henuz degil bence. Gokdeniz konusuna gelince, ona tabii ki Ziya Dogan karar verecek. Buyuk ihtimalle tek forvet ve cift onliberoya donup arka ucluyu Marcelinho, Gokdeniz, Yattara'dan kurar, Musampa da belki solbekte oynar, ne de olsa sikinti cekiyor TS o bolgede ve Musampa solun tamaminda oynayabilen bir adam. |
Alıntı:
-------------------------volkan------------------------- -----------------gökhan z.-----alex(psv)--------------------- ibrahim t.--------------------------------wederson(ankaraspor) ----------------seedorf-------sergie die(erciyes)--------- --------------------------ceyhun---------------------- gökdeniz---------------------------------------ibrahim a. ------------------------crespo------------------------- yedek:ömer(bursa),ali t.,ibrahim ü.,delgado,koray,burak,nobre benim istediğim kadro ve sistem bu |
Hem Gokdeniz'in hem Musampa'nin hucum yonleri agirlikli, ama bir bek'in hucuma cikmasi bir onlibero'nun hucuma katkisi ile esit degildir. Gokdeniz gibi bir oyuncu varsa onu onlibero'da harcayamazsin, hele Trabzon kalitesinde takimsan. Musampa da gerci ideal bek degil, ama Celaleddin ve Murat Ocak'tan daha iyi olacagi kesin. |
ya bırak be ibrahim akın. oynamayacaksan git kardeşim. hayret bişe ya. ne yaptığın bellisiz. sabrımızı taşırıyorsun. allah sana yetenek vermiş. anla işte. |
Alıntı:
|
burası beşiktaş ibrahim akın. ya seveceksin, yada terkedeceksin. |
Alıntı:
Oynatirim, ama 3 mac sonra sakatlar iyilesince orada oynamaz. |
Alıntı:
|
Tamam, o zaman yanlis anlamisim, ozur dilerim.:) |
milli takımda hakan şükürün arkasında tuncayla gökdeniz yer değiştirerek oynuyorlar. trabzonda da ersenin arkasında marcelinho ile beraber aynı şekilde oynuyor gökdeniz. hücumu hareketlenen kanatlara inen bir futbolcu olduğu için ofansa yakın oynarsa daha çok verim alınır. önliberoda da oynar ama harcanır. gökdeniz çok yönlü bir futbolcu bizde olmasını isterdim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Musampa zaman zaman solbek oynadi, Trabzon'da solbekte Celaleddin varken ve orta sahada Marcelinho oynuyorken Musampa'dan anca solbek olur, baska birsey de olmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ajax'ta solbek olarak oynadi bazi maclarda. Ayni Ziya Dogan Musa Buyuk'u de sagbek oynatiyor. Ayrica Musampa kanat adami, Trabzon'da Gokdeniz, Marcelinho, Yattara, hatta Omer Riza var, bu adamlari kesecegine Musampa'yi sol beke koyar daha iyi olur. |
Alıntı:
2)Arda'nın milli takıma alınıp İ.Akın'ın alınmamasını dönemin t.direktörü Ersun Yanal'a sormak lazım.Şu anda da İ.Akın F.Terim'in en çok üstünde durduğu futbolculardan.Niye alınmadığını soruyorsan onu Tigana'ya sorarım ben.Tekrar söylüyorum Arda 90 dk oynayan,İ.Akın ise 10 dk zor oynatılan bir oyuncu.Evet kıyaslamak yanlış olur.Zaten ilk kıyaslayan da sendin ben değil. 3)Artık %100 eminim.Sen de İ.Akın kompleksi var.Takmışsın adama. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:31 . |