![]() |
bence ibrahim akina yeterince sans verildi..ama o kullanamadi..ben ibrahim akinin fener attigi golden baska biseyini hatirlamiyyorum...yetenek var ama futbolcu mentalitesi yok..cok egoist birisi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İşte bu yüzden İbrahim çık savun diyorum kendini,çünkü ses çıkmayan insanın tepesine çıkarlar bu ülkede.Ama Erciyes maçında yenilen golden sonra kameralar önünde arkadaşlarına küfreden bir sporcuyu da çok hırslı diye över bizim insanımız.O yüzden biraz silkelen İbrahim,at şu üstündeki ürkekliği. |
Alıntı:
Ajax'i kucuklugumden beri takip ederim ve cok severim, Musampa oynadiginda ben sanirim 7-8 yaslarindaydim, ama solbek cikardigi maclar her zaman vardi. Ha, bak Musampa tam solbek mi diye sorarsin tabii ki degildir, ama orada Celaleddin veya Murat'tan daha verimli olur, bundan da adim gibi eminim. |
Alıntı:
1 Del Bosque Real Madrid'den bize geldigi donem ve bizden ayrildiktan sonraki senelerde neler yapti? Bos bos oturmadi mi? 2 Galiba birisi Akin'in Arda'dan daha iyi oldugunu soylemisti, ona tepki vermistim, yoksa boyle bir karsilastirmayi baslatan ben degilim. 3 Ben kimseye takmadim ve Besiktas icin ter doken kimse icin kotu laf soylemem istemem, keske Ibrhaim super oynasa da ben haksiz ciksam. |
Alıntı:
Biliyorum, ama boyle bir teze anca boyle cevap verebilirim. Allah askina, birisi Ibrahim Akin gibi Besiktas gibi Avrupa'da siradan bir kulupte bile dogru durust oynayamayan bir oyuncunun dunyanin en iyi 2 futbolcularindan Kaka ve Zidane(hatta yuzyilin oyuncusudur Zidane)'dan daha yetenekli oldugunu soyleyecek de garip olmayacak, ama ben Uzulmez ve Zambrotta'yi karsilastirinca ayip olacak oyle mi? |
ilk11 oynamali AKIN OZAMAN herkes görür |
her maçtan önce öyle bir hırsla yumruk şov yapmaya geliyor ki,tamam diyorum bu hafta ibrahimin haftası,iyi oynayacak,ama yine dakika 70 te giriyor,yine bir iki topla bulusup kaybediyor,her hafta aynı,tigana da onu ilk 11 de düsünmediğine göre var bişyler,ibo da gerekli özveriyi göstermiyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim gorusume gore de Ibrahim Uzulmez Zambrotta'dan iyi, Runje de Buffon'dan iyi, var mi bir itirazin? Boyle bir yaklasima boyle cevap yakisir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ibo akın iyi futbolcu ama kaka kadar değil |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ibrahim a. delbosqe de arsenal yetkilileri de değer vermiş hakkında görüş bildirmişler. fatih t. avrupanın en iyi forvetlerinden bir dediler. tuncay içinde aynı şeyi dediler.bunların hiçbiri futboldan anlamıyo herhalde sen hariç. herkes kendine göre kadro yapıp yazıyo senin gibi çocukça davransam herkese bir kulp bulurum. |
Alıntı:
|
sergene kim dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri demişse hata etmişş sergende iboda türkiyenin iyi futbolcularından ikisi ama kaka ve zidanla karşılaştırmak hata olur çünkü kakanında zidanında süreklililği profesyonelliiği ikisindende iyi |
Alıntı:
türkiye ligi kötü sergen ancak orda oynar falan deniliyo adam kilolu deniliyo şamp.ligine gidiyoruz sergen uefaya gidiyoruz sergen.alex falan ne yapmış ya sırf brezilya milli takımında oynadı diye metiyeler yazılıyo. resmen kendi futbolcumuzu harcıyoruz.yattara nasıl futbolcu ama nerde oynuyo.onun gibi seyretmesi zevkli maça damga vuran biri ts oynuyo bu adam harcanmıyo mu.işte sergen de ceyhun da ibo akında hem harcanıyo hem kendilerine ihanet ediyo. sergen at peşinde koşuyo idman yapmıyo abo da onu takip ediyo. ceyhun desen kendine oynuyo. yoksa bu adamların yetekleri sınırları zorluyo bunu görmemek çok ayıp. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet, Tuncay, Ibrahim Akin ve Fatih Tekke icin super not verdiler, o yuzden biri Zenith'te, biri Besiktas'ta yedek kulubesinde, biri de 4 seneden sonra hala ayrilamadi FB'den. Bu notlari nerden buldun o da ayri bir soru, herhalde fotomacta yazdi.:D |
Alıntı:
Mantikli bir sekilde aciklamayi denedim ama olmadi, ben ne yapayim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Vay anasini, demek ki her ikinci ligde basarili olan oyuncu Kaka'dan yetenekli oluyor, bunu da ogrenmis olduk.:D Benim icin ikinci lig ucuncu lig hikaye, ben Besiktas'ta oynadigi maclara bakarim. Bak, Burak ve Serdar da ikinci ligden geldi ve catir catir oynuyorlar, Ibrahim Akin Rize macinda ISINIRKEN sakatlanmis kardesim, bu adamin daha nesini isteyim ben? Her mac sakat, her mac sakat, oynayip darbe alsa Delgado gibi anlarim, boyle sey olur mu ya? |
Alıntı:
O begenmedigin Zenith daha gecen sene bizi UEFA Kupasinda eledi ve ceyrek finale kadar cikti, biz Avrupa kupalarinda son 2 senede ocagi goremiyoruz! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ibrahim Akin'a kiyasla catir catir oynuyorlar tabii, ozellikle Burak. |
Alıntı:
sen inşaallah ileride futbolu daha iyi anlıcaksın. yada anlıyosunda ibo ya şahsen kıl oluyosun bu arada mehmet s. her maç sahada kesin ibodan daha iyidir. |
Alıntı:
Vallahi sen iyi ki cok anliyorsun futboldan, asirin oyuncusunu Besiktas'ta kulubede oturan bir oyuncudan daha yeteneksiz bulmandan belli zaten. Neyse, ben bu konuda soyleyecegimi soyledim, uzatmaya da gerek yok zaten. Ibrahim Akin konusunda Tigana'ya laf atacaginiza biraz da Ibrahim'e atin, Rize macinda ISINIRKEN sakatlandi, Tottenham macinda yine sakatti, her mac sakat olan adam nasil cikip bir anda 90 dk. oynayacak o da ayri bir konu. Insallah Buca macinda oynar da goruruz son durumunu. |
Türkiye`de Saat: 02:43 . |