![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tamam sen haklisin, ben futboldan birsey anlamiyorum, Ibrahim Akin Kaka ve Zidane'dan yetenekli, hatta 2 tane Cruyff ve Pele eder, bu konuyu da burada kapatiyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
O kadar laf doktuk anlamadin, ben de konuyu burada kapatiyorum, herseyi tekrarlayip uzatmanin anlami yok... |
Alıntı:
|
Biz mi harciyoruz Ibrahim Akin mi harciyor kendini? Her mac sakat olan adam nasil iyi oynasin, teknik direktorun sucu ne burada? Ayrica yetenekli oldugu belli, Turkiye'ye gore yetenek olarak en iyi 5-6 futbolcudan biri olabilir, ama biraz kendine dikkat etmesi lazim, yoksa onun basarili olmasi hepimizin dilegidir. |
yetenekli olmakla öyle hemen futbolcu olunmuyor..cok calismasi lazim..ben bu gayreti ibrahim akinda göremiyorum.. |
ooluıcak dahada iyi olucak inş |
ben inanmiyorum... |
olur ama profesyonellik şart |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
maradonayla sergegnin sornları aynı değilmi sence ikiside iyi oyuncu tek başlarına maç kazanabilen oyuncular biri 94 de doping aldığı için futbolu bitti diğerinin de sonu maradonaya benziyorr ortalıklarda görünmüyor ben zidanı kakayı bunun için iyi futbolcu diyorum eğer sergende biraz profesyonellik olsa şu anda zidanın veya kakanın takım arkadaşı olur |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
100% haklisin, ama onun sorunu tamamen hakemlerle. Zaten bu gidisle maalesef Burak da elimizden ucacak, cok disiplinsiz oynuyor, egoistce oynamaya basladi, her yerden gereksiz sekilde sut cekiyor, insallah Burak da Ibrahim de duzelir, cunku bizim gelecegimiz bu cocuklar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben ikisini de oynatmam, o ayri, ama profesyonel oyuncuysan her mac icin hazir olacaksin ve calisacaksin, formayi giymeyen daha bircok oyuncu var o takimda. Ornek: Mehmet Yozgatli. Ornek: Arda Turan. |
Alıntı:
|
Ben olsam Aydin veya Ibrahim Uzulmez'i monte etmeye calisirim, onlar o mevkiiye daha iyi uyar bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Uzulmez-Aydin olabilir, hatta Delgado solda oynayabilir, hemde muhtesem oynar bence. Teke tekte adam gecmeyi seviyor, mucadeleci, teknik, hizli, bence cuk oturur. Ricardinho daha bir 10 numara gibi geliyor bana. |
Alıntı:
|
Toraman-Zan-Baki-Deli-Kleb-Koray yapsak o dortlu tamamen hucum agirlikli olur ve dengeli bir takim oluruz. |
ibrahim akına biraz daha fazla şans verilmesi lazım o 11 de şuanda top oynayan çoğu kişiden daha yetenekli diye düşünüyorum ben sadece biraz daha zaman |
ibrahim akın iyi futbolcu kazanılması gerekir bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
baki-mehmet s.-serdar k. bunlara şans ver ibrahim a. yedek otursun ya biz bu işi anlamıyoruz ya tigana |
Tigana en azından Buca maçında İ.Akın'ı ilk 11 de oynatmalı.Ne de olsa İzmirli.Buca maçında döktürecektir.Zaten Beşiktaş gelince İzmir'e hemen otellerine gidicem ve İ.Akın'ı bulucam.Ona iki çift sözüm var.Bir yıldız adayı oyuncu bu kadar kolay bitirilemez.Buna izin verilmez. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Vallahi isinirken sakatlanan oyuncuyu ben de almam kadroma. Ibrahim Akin'in iyi bir tatile ve dinlenmeye ihtiyaci var, soyle 1-2 hafta dinlensin, hem kafaca hem vucut olarak kendine gelsin, o zaman her zamandan guclu olarak geri donecektir, bu sekilde daha da fazla yipraniyor. |
Alıntı:
Hocam, adam teknik direktor olduguna gore ve gecmisinde bu kadar basarilar yakaladigina gore herhalde senden ve benden daha iyi biliyordu. Yoksa bizim zannettigimiz gibi teknik direktorluk oyle sahaya 11 kisiyi herhangi bir sekilde dizmekle olmuyor maalesef. |
Ya arkadaşlar İ.Akın bence de oynamalı ama oynatmasa da Tigana'ya saygı duymak zorundayız.Sonuçta bu adam bizim takımın başına geldiyse bizden daha değişik düşündüğü için gelmiştir.Hepimiz gibi düşünseydi o zaman 2 milyon euro verip getirmezlerdi Tigana'yı bu forumdan birini getirirlerdi. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:37 . |