![]() |
Alıntı:
sölesene bana bu yönetim den memnunmusun ? futbol oyunumuzdan memnunmusun ? hiç farklı skorlarla kazanamamazdan memnunmusun ? ilk yarıda bütün derbileri kaybetmemizden memnunmusun ? daha nasıl olumlu konusabilirz .. ! biz 100. yılımızda sampiyon olrken 1 tane mac kaybetmiştk bütün derbileri kazanmstık sampiyon böyle olunur .. ! kimle olunur sebayla serdar bilgiliyle lucescu ile !!! tecrubeyle anlıomsn .. serefsiz tüpcüyle degil |
NOLUYO BEYLER HAYIRDIR NOLDU YAW NE BU SİNİR NE BU ASABİYET SİZ Mİ KURTARACAKSINIZ TAKIMI HERKES BİRBİRİNİ KIRIYOR O ONDAN ALINTI YAPIYOR O ONA ALINTI İLE CEVAP VERİYOR YUH YAW BEN BIKTIM ARTIK AYNI KİŞİLERİN SÜREKLİ BİRBİRLERİ İLE OLAN DİDİŞMELERİNDEN BEYLER SİZLERİ YENDİĞİMİZ MAÇLARDA 'GÖREMİYORUZ' GÖRMEK İSTERİZ YANİ BUYRUN GELİN GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİN CELLATLAR GİBİ ÇIKIYORSUNUZ ORTAYA YETER NAN YETER... |
Alıntı:
|
şimdi arkadaşlar bi defa ricardinho,ibrahim kaş ,ibrahim üzülmez,serdar özkan,nobre,ali tandoğan ilk onbir oyuncusu değiller bu bir.ertuğrul bu maçta çok hatalıydı bunu kabul etmemiz lazım bu iki.ertuğrul un hatalarını sıralarsak: 1-ricardinho nun ilk onbirde yeri yok.hem güçsüz hem yavaş. 2-orta sahanın ortasında bu maçlık ibrahim kaş oynamalıydı. 3-daha geçen maçta defansta ibrahim kaş ın hatalar yaptığını gördün.herkes defansta gökhan zan la gordon un oynamasını bekliyordu.ertuğrul yine kendi bildiğini okudu.bundan öncede bir çok maçta aynı şeyi yapmıştı. 4-birde forvette nobre ye ben sıcak bakmıyorum.nobre ayağında top tutamıyor.çok pas hatası yapıyor.her zaman ilk onbir de bobo oynamalı.holosko yla birlikte. 5-bence ilk onbirimiz şu şekilde olmalıydı: --------rüştü-------- a.tandoğan--g.zan--gordon---i.üzülmez s.özkan-- i.kaş--tello ----delgado-- holosko--bobo 5-oyuna çok geç müdahale etti.giren oyuncuların katkısı olmadı.nobre ilk yarının sonunda alınmalıydı.tello hiç bişey oynamadı.ayağına gelen tüm topları kaptırdı.bir sarısıda vardı.oyundan alınmalıydı.yerine aydın girmeliydi.böylece kırmızıda görmemiş olurdu. yani bence bu maçı ertuğrul yüzünden kaybettik. bide oyunun sonunda 1-0 mağlupsun alay eder gibi serdar özkanı çıkartıp defans oyuncusu olan gordonu aldı.gerçekten çok yazık oldu.umarım bir daha ki maçlarda ertuğrul bu kadar hata yapmaz. |
Alıntı:
|
Ya yuh konu uctu gidiyor .... Ben nedense bir türlü anlam veremedim su ''samet1903'' arkadasımıza :S:S |
tartismayi birakin arkadaslar, benim görüsüm kusura bakmayin ama sampiyon olcagimizi sanmiyorum, neden bilemiyorum, ama bakin ezikler gidip sivasta 4 tane atiyor, aha bide bize bakin, zeminmis meminmissss bahaneleri biraksinlar yaaaa yeter artik, zaten öbür takimlarin g....leri bize karsi kalkiyor tek........... |
UTANDIM ! |
ewt zor mac kazandıgımızı ve ertugrulun bütün hatalarını bildigim icin ;) yasına saygmdan bisi demiorum ! ewt ertugrul hocanın yanlısları 1- Besiktasa gelirken hücum futbolu oynatıcam izleyen herkese zevk veren futbol olucak dedi ( Fakat farklı skorla kazandıgımz mac yok defans ataları kısır maclar vs vs ..) 2- Takıma diatta , higuain ' i yönetimden kendisi isteyerek aldırdı fakat hiçbirinden birsey olmayıp yolladı yedek klubesinde tuttu .. 3- korayı buragı i.akın 'ı gönderip yerine sadece holosko ve sifoyu alarak futbolcuların yerine alternatifleri öldürdü .. |
Eleştirmeye ne meraklıymış herkes ya...Biz taraftarz arkadaşlar futbol eleştirmeni diil,ne olursa olsun destek bizim işimiz!!!!!!!!! |
Beşiktaş Ankara yı teknik direktörsüz de yenmesi gerekir, yeterki Ertuğrul Sağlam köstek olmasın. gs maçında Ertuğrul Sağlam ı göreceğiz...Bence sabit bir Ertuğrul Sağlam anketi açalım. Her hafta onu kaç kişi destekliyor kaç kişi desteklemiyor izleme fırsatımız olur. |
Hiç bir maçı Ertuğrul Hoca yenmez takım yener..Hiç bir maçta Ertuğrul Hoca yenilmez,takım yenilir..;);) |
Evet doru. |
Alıntı:
aynen kardesim orda kimse durmasa bile yener ztn .. gese manisaya 6 attı su anda :) mrvbjk futboldan anlamadıgın belli o senin dedigine göre teknik direktorun hiçbir vazifesi yok .. |
Ya Samet1903 yemin ediyorum ki .. BjK'tasa teknik direktör olsan . Bu takım yine bu halde olur. |
Alıntı:
Burada herkes Beşiktaş a olan sevgisinden dolayı görüşlerini bildiriyor. Görüyorsun ki herkesin görüşü farklı ama amaç aynı. Niye eleştiriyorsun demek yanlış...Millet tabiki de yorumlarını paylaşacak. |
benm öyle bir istedigm yok .. sezon bası teknik direktörle anlasılırken lucescu mustafa denizli samet aybaba ertugrul saglam bunlardan konusuluyordu .. dua edioyordum lucescu gelse hadi o olmadı mustafa denizli gelse die ama en son altarnatfm sadece kayseride basarılı olmus (oda ztn kndi basarısı degil kayserinin basarısı) ertugrul hoca geldi .. lucescu gelse o bir dahi idi .. |
Alıntı:
imza ;) |
ben kimseye herşeye eet diyin demedim ve ayrıca güselim ben futbollla büyüdüm inan çoğu şeyi senden daha ii biliyorumdur en azından sizin gbi terbiye seviyesnn altında yergiler yapmıyorum..ben taraftarsam"bence şöyle olmalıydı derim yine de hep destek tam destek derim gider |
Alıntı:
Bugunku maçı da kazanmamız gerekirdi boyle takımlara karşı kazanamazsak şampiyon olamayızz bir çok kişi şu anda itraz edebilir ama beşiktaş inönüde oynadıgı taktikle her macta oynamalı fb gs herkese karşı oynamalı AYRICA HİGUAN İN GİTMESİ ÇOK YAZIK OLDU DİKKAT İLK MAÇTA HİGUEN 2 GOLL ATTI BU OYUNCUYU GÖNDEREN HER KİMSE YANLIŞ YAPTI..... :stupid: |
Alıntı:
bizde ztn böyle olmalı söyle olmalı diyoruz rahat ol ;) .. ne hocaya küfür ediyorz ne futbolculara ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya bu sonuc degil de benim en cok canımı sıkan sey eger besıktas bu oyunla macı tesadufen attıgı bı golle kazansa yıne her sey ortbas edılecektı yanı skora gore konusuyo herkes bu da cok kotu bısey sezon basından berı berbat oynuyoruz ama kazandıgımız maclarda berbat oynamamıza ragmen kımse bısey demıyor basta ertugrul saglam olmak uzere herkes pohpohlanıyor...yani kazandıgımız manisa macını,antep macını hatırlıyorumda kımse kotu futboldan bahsetmedı ertugrul ıstıfa vs demedı...ayrıca hala bu bakı,ali tandogan gibi 2.lig b kategorisi oyuncuları bu takımda as oynuyor dıatta gonderılıyor diatta bakiden de mi kötüydü diye kimse sormuyor...insanların bu kadar kısıtlı dusunur bı halde olması kaybedılen 3 puandan ya da zirve yarışından kopmaktan cok daha onemlı bence...ingiltere premier ligi ni izliyorum ligteki en vasat takımlar bile bize göre cok ust duzey futbol oynuyor bız de sureklı skor ya da hakemler yerıne futbola odaklanmalıyız bence |
Alıntı:
anlatamıorzki kardesm kimse gercekleri görmk istemiyor .. diatta baki ali tandogan ibrahm üzükmez bunlarla yürürmü her mac hata .. kazandıgımz maclarda hep geri düsüyorz ve hep kötü oynuorz bi rahat rahat kazandıgmz stressiz mac yok |
Alıntı:
İyi bir teknik direktörün takıma katkısı + %20 dir ancak, götürüsü %100 olabilir. Taktik, oyuncu seçimi, oyuncuların maça hazırlanması teknik direktörün görevidir. Oyuncuları maça hazırlamak önemlidir. yanlış antreman yaptırısın oyuncuların sık sık sakatlanırlar. Uzun süre sahaya dönemezler. Bir takım sık sık adale sakatlığı yaşıyorsa bu o takımın iyi çalışmadığını gösterir. Beşikltaş ta sakat oyuncuların çoğu mücadelede sakatlanmadı ve uzun süreli sakatlıklar yaşadılar. Serdar Kurtuluş ve Gökhan Zan başta olmak üzere. Bir takımda oyuncular üzerlerine bir şey katamıyorsa o ouyuncular ile ilgilenilmediğini gösterir. Bana Ertuğrul Sağlam geldiğinden beri gelişme gösteren bir oyuncumuzu gösterirmisiniz?Bobo, İbrahim kaş, Serdar Özkan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, gitmelerinden önce İbrahim Akın ve Burak Yılmaz, Nobre, hatta İbrahim üzülmez bile. Hakan Arıkan ve rüştü reçber iki iyi milli kalecidir ama şu anda ikiside kötü durumda. Oyuncu seçimi önemlidir. Çünkü her oyuncunun oynayabildiği mevkiler vardır. Sen satrafor diye aldığın adamı Sağ kanatta oynatırsan o adam verimli olamaz. Kanat bindirmesi yapamadığı içinde oyuna küser, oyundan soğur. Gol atamadığı içinde sıkıntı yaşar, bir süre sonrada öz güveni kaybolur. Golcü adam için gol atmak önemlidir. Holosko da olsuğu gibi. Teknik direktör yanlış tercihler yapar ve takımı defansif oynatır (Ankaraspor maçında 2 ön libero ile defansif oynayıp, ligin en çok gol yiyen takımı ile 0-0 berabere kalmamız gibi, gs maçında lincoln ve hakan ş. kadro dışı bıraklımış ve saha ya biz buna rağmen defansi ağırlık çıktık ve maçı kaybettik), yanlış oyuncu değişiklikleri yapar (Bir ara sık sık Delgadoyu oyundan çıkartması gibi yada Rıza Çalımbay ın Ailton u bitirmesi gibi), antrenör yorgun oyuncuları dinlendirmez ve o oyuncular sakatlanır yada fiziksel olarak düşerler (Trabzon ve Liverpool maçlarında çok yorulan oyuncuların dinlendirilmeden İBB maçında da oynatılmaları ve bu yüzden Tello nun sakatlanması, bazı oyuncuların fizik güçlerinin düşmesi gibi) Teknik direktör oyunu izler ve gerektiğinde oyuna müdahale ederek avantaj sağlamaya çalışır. Sahanın kenarından oyunu izlemez. Başta da dediğim gibi ingiltere de yapılan bilimsel araştırmalarda en iyi teknik direktörün oyuna katkısının %20 yi geçemeyeceği, buna karşın oyundan götürüsünün %100 olacağı ortaya konmuştur. Sonuç olarak,maçı takım kazanır yada takım kaybeder, ama teknik direktör kazanmada ya da özellikle klybetmede önemli rol oynar. |
Ben böle her lafının arkasında olan insan görmedm :D vallla :D:D |
futbolu bilenlerle mantıklı olanlarla konusmak daha iyi .. takımın yarısı hocadır futbolcularda diger yarısı .. |
biz bunu hakettik başımızda bu başkanla bu kadar arkadaş burak koray çok ararsınız al cisse yok yerini kim dolduracak |
ben artık şu arkadaşa cvp wermeyeceğim istediğini yaz istersen arkamdan küfret sana hiç bişi yazmicam..seni kendinle başbaşa bırakıyorum |
t ürkiyede teknik direktörlerrin payı olumlu veya olumsuz %5 felan kadrosu iyi olan ki malesef biz değilizzz başarılı olur fenerbahçe(kaliteli yabancılarla) öyle keza galatasaray (yerli oyuncularıyla) kadro zenginlikleriyle öyle bizi Anadolu takımlarından ayıran futbolcular tello delgado bobo gerisi zaten her takımda var |
bı de sezon bası cıkıp konusuodu ertugrul yok ıste cok gol atan,yenılse bıle alkıslatan bı takım kurucaz fln diye...maşallah yense bıle ıslıklatan bı takım kurdular...o ıyı oynayan takımı da kadıkoy dekı fener macından baska hıc bı macta goremedık...kardesım yapamayacagın seylerı vaadetme o zaman...ılla konusmak zorunda mısın |
siz devam edin ertugrul hocayi elestirmeye...boboyuda elestirmistiniz ve yedege cekilmesini istemistiniz nobre 2 gol atti diye bobodan iyi futbolcu yaptiniz nobreyi gördük bugün sizin cok begendiginiz nobreyi ve gördük bugün bobonun besiktasin tek gercek forveti oldugunu ama siz elestirmeye devam edin sampiyon olduktan sonra neler yazacaksiniz cok merak ediyorum... |
aynen aynen aynen :D |
hadi teknik direktör olun ozamn.. tutan kim sizi buyrun.. olun.. iyimi biliyosunuz... susun iki dk susun. en çok ihtiyacımız olan bu... susmasını bilmek at gözlüğü takmak deildiR.. tiganayla olmaz ertugrulla olmaz benm babamla olmaz teysem gelse şampiyon oluruz şu oyuncuyu neden aldı dayımı bu takımın başına getirsekmi? boş konuşmayın zarar veriyorsunuz beşiktaşa şu an susma zamnı konuşma vaktiniz deil! her şey zamnında dogrudur! |
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum .. ertugrul hocanın cok hatası var .. sampiyonlktan emin gibi konusuyorsnz daha ewimizde rahat mac kazanamamamza ragmen .. cok gzl bi konuya deginilmiş bence |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: Nokta.... |
EĞTURUL HOCAYA LAF YOK |
sampiyon olamasakta sakın ama sakın üzülmeyin ... bu demiroren varken biz daha 10 sene daha sampiyon olamayz kendimizi kandrmayalm ... ertugrul hocada yetersiz |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |