![]() |
Alıntı:
birkac seyde ben söylemek istiyorum eger hakemler olmasa su an liderdik bunu kimse inkar edemez , eger diger rakiplerimiz gibi hakemlerle sampiyon olacaksak hic olmayalim daha iyi bazi arkadaslar yok takir takir top oynuyormus yok eze eze kazaniyormus diye yazmislar onlar gibi saibeli sampiyon olacaksak 100 sene daha sampiyon olmayalim .... ve hocamiza laf ettirmeyiz uefa bile gelecek vaad eden en iyi 10 hoca arasinda gösteriyor sizler kovmaya calisiyorsunuz bir bekleyin bakalim barcelona bile richard ilk geldiginde okadar yildiza ragmen sirada takimdi simdi ise avrupayi salliyor niye cünkü sabrettiler ve inandilar biz ise t.d. hemen gelecek 6 ayda avrupa sampiyonu yapacak cok biliyorsaniz siz gidin yönetin ozaman...hem lig basladi baslayali hic tam kadro bir maca cikabildikmi hep sakat ve cezali futbolcularimiz var birde üstüne üstelik hakem hatalari ertugrul hoca napsin sihirbaz degilki ben hala sezon sonunda sampiyon Besiktas olacak iananiyorum siz inanmayin sizin gibilerin destegine zaten ihtiyacimiz yok destek yerine köstek oluyorsunuz...gidin ezikleri cinconlari tutun her sene sampiyonluk yasarsiniz ama bizim gibi basiniz dik GEZEMEZsininiz |
Hic kimse kimsenin BESIKTASligini sorgulayamaZ!!! Kac senedir kahroluyoruz... hem ayni hatalar alirlar sezon basi 10 futbolcu ikinci sinif sonra yok söyle böyle.. gidin allah askina... Bir Besiktasli olarak tabi ki de takimi mi elestiririm.. en dogal hakim..Hersey toz pembe göremeyiz!! sanki aldimiz 5-6 mac eze eze aldik.. Iyi günde herkes vardir ama kötü günde..??!!!! Ben Hala ve Ölene kadar Besiktasimin arkasindayim ama eger elestirilcek olay varsada elestiririm... ve suan malesef var.. 1 mac yenildik diye degil.. kac senedir yok efendim 1 senede mi iyi takim olunurmus mu yok söyle böyle yok sabir sabir.. NEREYE KadaR 2-3 sezondan beri böyle... hala akilanmadilar... |
Alıntı:
bir de deniyor ki biz ertuğrulu değil BJK yı tutuyoruz. İşte olaya bu kadar düz mantık bakıldığı için bu durumlara düşüyoruz zaten. Asıl BJK nın zarar görmemesi için Ertuğrula sonuna kadar destek verilmeli artık. Bizim kaos ve kriz ortamına sürüklemekten vazgeçin artık. 5 sene bekledik mekledik geyiği yapmayı da bırakın. Kimse hiçbirşey beklemedi herkes ilk hengame de neşteri eline alıp sağı solu kesti. Sabretseydiniz bugün Lucescu ile Del bosque ile Rıza ile ya da Tigana ile o istediğimiz takıma kavuşmak üzere olurduk. Ama sizler ASLA SABRETMEDİNİZ. Onun için sabrettik 5 yıl şöle böle oldu demeyi bırakın. Takımı şampiyon yapmış hocayı bile ilk başarısızlığında yolladınız. Geleceği kurtaracak takımın 6 ayda kurulacağı gibi saçma sapan bir beklenti içine girdiniz. Ama ne oldu bu olmayınca BJK nın ne geleceğini ne bugününü bıraktınız. Yeter artık iki üç tane isim silerek bjkyı kurtaramazsınız bunu anlayın. Kafalar değişmedikçe bu takımda işler asla değişmeyecek... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
besiktasin oyunundan memnun olan kac kisi var aramizda arkadaslar.attigimiz gollere bakin organizasyon yapip attigimiz kac gol var.ya serbest vurus ya karambol.BESIKTAS guzel futbol oynamiyor.her macimiz da tribunde ecel terleri dokuyoruz. superlig deki kume dusmeye oynayan takimlar bile 1 kisiyle gelip gol atiyorlar bize. bunlari yazmaya yuiregim dayanmiyor ama ertugrul hocayi okuyunca daha da cildiriyorum.bunlari bizlere niye anlatiyor.care bulun.biz bunlari zaten sizlerden daha iyi biliyoruz goruyoruz. defansa aldigimiz yabanciyi niye oynatmazlar hazir degil mi o zaman almayin kardesim bu tip fulbolculari.aldiysanda yedekte tutmayin oynatin.yazacak o kadar cok sey var ki aslinda.....offf offff.yonetim maclari locadan izleyecegine gelip de kapalinin ortasinda izlese carsinin arasinda neler cekiyoruz.bir bilseler.... |
Alıntı:
quote=themadpol;584235]Yüce allahım bu takımada birgün yürü ya kulum diyecek. Takıma laf sallayacağınıza gidin iki forma alın ürün alın kombine alında takıma destek olun. Maçına gidin destekleyin. 50 mesaj yazmışınız bir tane olumlu mesajınız yok. burası paylaşım forumu faydalı bilgiler varsa onları paylaşın, varsa sevineceğimiz bir şeyler onları paylaşın. foruma giriyor ezikler cinconlar halimize bakıp birbirlerine düşmüşbunlar diye dalga geçiyor. biraz kendinizden utanın ve takımınıza destek olun eğerki gerçek beşiktaşlı iseniz çünkü ben sizin gerçek beşiktaşlı oludğunuza inanmıyorum. biraz ağır yazdım ama galiba bu kadarını hakettiniz.[/quote] İşimiz Allah'ın yürü ya demesine kaldıysa o zaman Ertuğrul Sağlam a ne gerek kaldı. Beşiktaş ın önce bir çok şeyi doğru yapması gerekmiyor mu? Yapılan yanlışları söylemek ne zamandan beri provakasyon oluyor. Bir doktor arkadaşınız varsa sorarmısınız neden Beşiktaşlı oyuncular adale sakatlıkları geçiriyor? Beşiktaşta olan sakatlıklar neden sahadaki mücadele değilde ısınırken yada hiç top olmadığı yerlerde meydana geliyor? Bu bir takımın iyi ve etkili bir antreman yapamadığını göstermez mi?. Gene futbolcu fizyolojisinden anlayan bir arkadaşınıza sorarmısınınız? Neden Beşiktaşlı oyuncularda gerileme var? Yeteneklerinde gelişme görülmüyor? İbrahim Kaş'ın, Serdar Özkan'ın tam gelişme dönemi ve bu oyuncular her geçen gün kötüye gidiyorlar. Beşiktaş teknik direktörü Kayseride ki saha zemini için diyor ki; Oyuncularımın yapısı bu sahada oynamaya müsait değil? Türkiyedeki statların durumunu düşünürseniz, Kayseri gibi hava şartlarına ve zemin şartlarına sahip kaç deplasman var. Beşiktaş'ın bu seneki transferlerini düşünürseniz kaçının Beşiktaş a katkısı var, kaçı gönderildi. Kaçı ilk 11 de oynuyor. Bu oyuncuların Beşiktaş a maliyeti ne kadar? Diatta nın Bursaspor için izlenirken Beşiktaş a trasfer edilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ertuğrul Sağlam ın beğenmeyip veto ettiği oyuncuların şu anda Lyonda, Juventusda, Newcastle oynadığını biliyormusunuz? Beşiktaşın yedek kadrosu boşaldı. Cisse alternatifsiz kaldı. Lig maratonunu düşünürseniz bir oyuncunun alternatifsiz bırakılmasını eleştirenler yanlış mı yapıyorlar. Cisse fb maçında, gs maçında cezalı olmasın yada sakatlanmasın yada kötü oynamasın diye dua mı edeceğiz. Ertuğrul Sağlam Tjikuzu'un transferini isterken bunu eleştirenler yanlış mı yapıyorlar. Holosko ya verilen parayı eleştirenler yanlış mı yapıyorlar. Beşiktaş ın 100 milyon € yu aşan borcunu eleştirenle Beşiktaş a köstek mi oluyorlar. Fulya projesinden Beşiktaş ın beklediği gelir yıllık 13-14 Milyon €iken Mehmet Topuz a 11 Milyon € önerilemsini eleştirenler yanlış mı yapıyorlar? Türkiye kupasını Beşiktaş kazanınca kupayı ulusoylara götüren başkanımızı eleştirenler yanlış mı yapıyorlar? Sinan Engin in menejerliğe getirilme biçimi eleştirenler yanlış mı yapıyor? Beşiktaş'ın geleceğinin kararmaya başladığını düşünenler yanlış mı yapıyor? Eskiden Beşiktaş kongrelerinde Türkiye Ekonomisine yön veren iş adamlarını görüyorken onların küstürülmesini eleştirenler Beşiktaş a ihanet mi ediyorlar. O kadar Beşiktaşlı üst düzey iş adamı varken onların küstürülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç geçmişte Beşiktaş kongrelerine katılanlar ile şimdi Beşikltaş kongrelerine katılanları karşılaştırma fırsatınız oldu mu? Bu sizi karamsarlığa itmiyor mu? Aslında daha size bunlar gibi yüzlerce neden sayarım, niye başkanı, yönetimi, menejeri ve teknik direktörü ama şimdi çıkmam gerekiyor. Sonuç olarak diyorum ki; Ertuğrul Sağlam karakterli birisi ama Beşiktaş için yeterli bir antrenör değil. Sinan Engin in Beşiktaş a geliş biçimi yanlış. mahkemede ismini temizlemeliydi önce. Yıldırım Demirören iyi bir Beşiktaşlı, belki iyi bir Başkan'ın yanında yönetici olabilir ama asla başkan olacak düzeyde değil. Beşiktaş ta yönetimin değişmesi gerekli ancak ne yazık ki şu anda Yıldırım Demirören in alternatifi yok. Oyuncular gider, antrenörler gider, yönetimler gider ama kalıcı olan Beşiktaştır. Beşiktaş'ta gidişat iyi yönde değil. Kabul etsenizde kabul etmeseniz de. Saygılarımla.... |
bizim asil meselemiz teknikdirektorler degil.besiktasi gercekten tasiyacak sahada ruhuyla oynayacak futbolcularimizin olmayisi. kayseri de adamlar tekme tokat giriyorlar kimse ayni sekilde karsilik verecek cesarette degil kimse topa ayagini uzatmiyor. kimse mucadele etmiyor. taraftarin gercek taraftarin kizdigi nokta bu aslinda. serdarin girtlagini SIKIYOR rakip fulbolcu kapatinimizin olaydan haberi yok.arkadasini korumaya gitmiyor.gidiyor sa da nice sonra.kaptan dedigin takimini korur. belki bu sozler aci verecek ama benim gibi dusunen kac kisi var bilseniz. |
bu takimin icin de bir rahatlik var.kimse isini duzgun yapmadigi icin rahatlik ortami oldugu icin.futbolcularda buna uyuyor. kendine iyi bakmiyorlar kim ne derse desin bu boyle. bu forum da kimse besiktasin kotulugunu istemiyor ama birbirimizin dusuncesine uymuyor diye de fikrimizi dusuncelerimizi gorduklerimizi yazmayalim mi. |
mesele kayseriye yenilmek degil.elbette besiktas mac kaybedecek.kimse bunu inkar etmiyor.ama BESIKTASIM kaleye sut atmadan mucadele etmeden hicbir varlik gostermesen kaybetmemeli.insana bu aci veriyor. yoksa mac kaybetsin 5 gol yesin ama elinden gelen her turlu mucadeleyi koysun biz de diyelim ki cocuklar oynadi iyi niyetle birseyler yapmak istediler ama olmadi helal olsun hepsine. ama yok iste boyle degil ....:-( |
Alıntı:
Sen kim oluyorsunda burda eleştiride bulunanlara antibjk diosun önce HADDİNİ BİL ! Yasına saygımdan birsey demiyorum kendini bilezin tekisin .. simdi dediklerine bir bir cvp vereyim ! ilk olarak birinin besiktaslılıgını sorgulamak sana kalmadı bunu bil .. Bu takımı tutup tutmicamizi sormakta sana kalmadı ya eleştirilerimize cvp verirsin yanlıs düsünüyorsun diye ama öle cvp ın yoksa böle gelip aritstce cvplar hiç verme bence .. Lucescuyu sövdünüz diyorsun kim sövdürdü ? demiroren .. bu taraftar seba yı da sövdü kim sövdürdü kendilerimi hayır bu yasa gelmişsin daha ne oldugunun farkında degilsin .. Besiktas baskanını seviyorum demişsin DEMİRORENİ SEVEN BESİKTAS HAİNİDİR ZTN SENİN TEK Bİ DÜSÜNCENE KATILMAM ! demiorenden cektigimizi herkes görüo adam gelmiş baskanı seviorm dio yazık :) bu takıma destek her zmn veriyorz güzel seyler oldugunda alkışladıgımız gibi kötü seylerdede elestiriyoruz MANTIKLI bir taraftar gibi .. bu takım hersene sampiyon olsunda istemiyorz 13 yılda 1 kez olsunda istemiyorz .. taraftar olarak herkes takımının sampiyon olmasını ister dogal hakkı ztn istemiyorsa taraftar degildir .. saclarını agarttın ama bos yere agarttın ;) .. bu takım bu sene sampiyon olamaz eger ertugrul bu kafayla giderse her türlü bahse bende girerim hee istemiyor degilim inş yanıltır beni tabiki .. merak etme kombine alıp lisanslı ürün alıp destek veriyoruz o da sana kalmadı rahat ol ;) Gercek besiktaslı ne demek önce onu ögren ! gercek besiktaslı önce akıllı ve adamdır ve nerde ne yapacagını bilir olumlu seyde elestirir olumszda tepkisini koyar .. Sİvas macı örnegin demirorene tepkimizi koymustuk ama yine birilerini rahatsız etti dur dedirtti sen hicbiseyin farkında degilsn daha ;) .. |
arkadaşlar birbirinize sayıp sövmek,tartışmak değildir,şu işi ya adabınla yapın ya hiç yapmayın, lütfen saygılı olun birbirinize karşı,burda beşiktaşımızın sorunlarını tartışırken birbirimizi kırmanın alemi yok,rica ediyorum sizden |
Alıntı:
|
Alıntı:
kim istemiyorki .. ama kimsenin ama kimsenin birine antibjk , virusler , bjk düsmanı gibi seyler demeye hakkı yok göz önünde bulundurun |
Demiroren besiktas baskanımı yaaa .. adam 5 sene önce geldi borç denen sey yoktu bizi borç batagına soktu .. cebinden para verip adam aldı heralde bagısladı sandı herkes ama borç vermiş ve üstüne üstlük paramı almadan baskanlıgı bırakmam dedi .. mac sonrası yorumunda ligden cekilicegiz haftaya paf takımla cıkacagız deyip cıkmayarak besiktas durusunu alt üst etti eziklerin yaptıgı seyi yaptı .. sivas macında tüm stad yıldırım demiroren yeterrrr die bagırmasına ragmen serefi ve haysiyetini hiçe sayarak paramı almadan gitmem dedi .. Ertugruln her istedigini yapsa bile ben onu hiçbirzmn affetmem ve bjk baskanı olarak saymam bile inş bign defolup gider |
Alıntı:
|
Alıntı:
adam bana antibjk li virusler gibi tabirler kullanırsa az bile demişim degil mi .. tartısıorz tabiki eleştiriorz .. ama bize sallayarak hakaret ederek degilde eleştirilerimize cvp vererek yada öle degil söyle dmeelri gerek ama nerdeee |
beşiktaşlı olmak takımına her zaman sahip çıkmaktır ertuğrul sağlam bu takımın hocası ve patronu elbette yenilgilerde sorumluluğu var ama adamı yerden yere vurmak neyin nesi anlamadım yok siyasi felan adam anlının akıyla geldi takımın başına yabancı bir hocayla üçüncülük başarı yerli maç kaybedemez yok böyle bir mantık, Arkadaşlar lütfen biraz daha duyarlı olalım ofsayt ten golü veren hakemin hatalarından bahsedin bu takımın hocası bunları hak etmiyo benim görüşüm bu eğer sabırsızca hoca değiştirmeye devam edersek istikrarı sağlayamayız her gelen gideni suçlar durur |
Alıntı:
|
forza lucescuuuuuuuuuuuuuuuu..!imparatoreeee..!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
lucescu 100.yılda sampiyon yaptı bizi bu 1 .. ikinci senede sampiyon oluyorduk sora olanlar sinan enginin demirorenin olaylarıya samsun macı fln gitti o sene sampiyonluk emin ol lucescu yüzünden deil yönetm ve sinan engin .. ztn carsının sinan engine karsı pankartı bu sezondan geliyor önce onu ögren ;) .. ayrıcana lucescunun shaktarda neler yaptıgınıda görüorz adam futbol profosorydu .. tabikide mustafa denizli ertugrula 5 basar adam futbolu biliyor öncelikle .. ztn ilk o gelicektide baska sebebten ertugrul geldi .. samet aybabanın gelmeme sebebi ise taraftar yüzündn istenmiyordu yoksa o hep gelmek istiyordu .. ertugrul ne mi yaptı yönetim almadı ölemi adam gitti topuza 11mlyn önerdi holoskoya 5milyon +2 futbolcu verdi hala yönetim diyor ..Ertugrul istedi futbolcu kimi istedi DİATTA HİGUAİN bunları istedi görüorz noldu yollandı transferlerin hepsi yanlıs bilmiyor nolcagını ..holoskoyu aldı sag kanata hapsetti yapmayın allah askına komk oluyorsunuz .. |
Alıntı:
diatta higuain gordon bunlar ertugrulun arastırmaları sonucu geldi ;) önce sen arastır ögren ;) .. TELLO şuan cok ii futbolcu dimi iyiki almısız deniyor ertugrulmu aldı hayır kim getirtti FİKRET DEMİRER .. BoBo yu kim buldu önerdi ZAGO .. DeLgado yu kim buldu sinan engin .. Serdarı kiralık göndermeyen kimdi yine fikret demirer yapmayın allah askına ya ertugrul naptıki transferde olumlu :D |
yani yanlışlık bir yerde değil çok yerde beşiktaşımızda.ben sadece demirörende suç bulmuyorum.adam para veriyor alıyor.ama onun yanlışları bence şunlar.birincisi lider özelliği yok.çok zamansız işler yapıyor.bide dikkat edin yönetime aldığı adamlar hep ikinci sınıf adamlar.yani kendinde zaten akıl kıtlığı var bide yönetime aldığı adamlar ondan bile beter.halbuki birde serdar bilgili yönetimine bakın adamın hem lider özelliği var hemde çok iyi bir ekiple yönetime gelmişti.birde demirörenin yönetimine giren bir ik iyi yöneticide bir bakmışsın altı ay sonra istifa ediyor.öreneğin celal kolot gibi.bence bilgili den sonra başkanlığa en yakışcak kişi fikret orman idi.bide şu aklıma geliyor.demiröreni beğnmiyoruz muhalefet eden bazı eski yöneticilerde beğenmiyor.neymiş efendim demirörenin beşiktaş tan çok alacağı var o borcun altrına girmemek için yönetime girmiyorlarmış.o zaman bu kadar zengin beşiktaşlı biraraya gelip yönetime talip olmuyormu.bir tek demirören in verdiği parayı 5-6 tane zengin yönetici biraraya gelip veremiyormu.veremiyorlarsa veya birlik olamıyorlarsa o zaman zaten beşiktaş ta işleri yok.bence demirören e kızdığımız kadar bu adamlarada kızmamız gerekir.bir de kusura bakmayın ama bence sinan engin şu anda beşiktaşın içindeki en akıllı adam.ertuğrul da daha genç inşallah bir daha böyle hatalar yapmaz.bence bazı futbolcuları artık kafasından silmesi lazım.örneğin ricardinho ve ibrahim üzülmez gibi.son olarak inşallah şampiyon oluruz diyorum. |
ertuğrulla olmazzzzzzzzzzzzz olmayacak zararın neresinden dönülse kardır..anlaş başkan luce ile kurtar bizi bu eziyetten |
Takım mücadele etsin varlıgnı ortaya koysun yeter bizee hoca kim olursa olsun... fark etmezz ama her maçta mucadele etsinler o galibiyeti istesinler ama kayseri maçında yenmek gibi bir düşünce yoktu Tutmuşlar saha kotuydu bilmem ne hgakem kotuydu bilmem ne sanki kayseri futbolculqarı aynı sahada oynamadı sanki atakları şutları çeken hakemlerdi ..Boyle olunca herkes sucludur futbolcularda hocalar da.. bu kadar |
Artık su konuyu uzatmasanız. :D |
Alıntı:
i |
Alıntı:
Aslında İbrahim Akınn ve Burak yorumunu gördükten sonra sana cevap vermek bile gereksiz. Ne amaçla yorum yaptığın ortada...Elime fırsat geçti değerlendirmeliyim handikapları...Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten... |
ya erturul sağlam beşiktaşlı beşiktaş için bişeyler yapmaya çalışıyo.yaa del bosque gitsin dediniz gitti arkasından keşke gitmeseydi tecrübeli bir hocaydı dedinz.nedir yani yapmaya çalıştıgınız ?? biz fenerli oyuncu istemiyorz o ruhu yaşiyabilicek adam istiyorz diyosunz çocuklugundan beri beşiktaşlı olan beşiktaşa hizmet wermiş ve wrmekte olan kşiye gitsin bu adam bişey bilmiyo diyosunz..bu yönetim gitmeden erturula suç bulamazsınız. Akrabama laf yoqq..Nokta. |
Bu pascal nouma 21 nickLi ki$inin ne dediğini belli değil abi. nickini görunce yine ne yasdı diye merakLa bakıyorum ama görüyorum ki yine kendini biLmes tavırLar. harbiden de Ertugrulu kötülemek yani. ne bu abi :D habire adama yükleniyorsun. Git sen ol teknik direktör bakalım ne yapıcaksın acaip merak ediyorum yani :D ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAGLAM !! :D:D:D |
herkesin düşüncesine saygı dumak lazım ama demirören elinden geleni yaptı suç onun değil diyen adam ya herkesin dediğinden farklı bişey söyleyip aykırı olmak istiyordur yada futboldan anlamıyordur.demiröran ne yaptı kısaca özetleyelim; 1- luce yi yolladı 2-del bosqeyi yolladı 3-hocaya sormadan transfer yaptı (ailton gibi) 4-ne kadar fener eskisi varsa topladı (ali g.-mustafa d.-tayfun k. vs.) 5-ağzında çıkanlafları bilmiyo lafına güvenilmez biri a-bütün hocaların arkasındaydı hepsi yollandı b-paf takımla çıkarız dedi hikaye oldu c-affan keçeçi istifa edecek arzuman hakemliği bırakacak dedi dediğini yaptıramadığı gibi geri vitese taktı d-affan keçeçiyi kendini kurtarmak için hain ilan etti e-bunlardan daha önce istifa edicem diyip haberi basına sızdırdı çark etti aziz yıldırım kopyası başkan istemiyorum.en azından azize dediğini yaptırıyor |
Alıntı:
topçular gidene kadar bunları nasıl oynatıyor diye eleştirirler gidincede nasıl gönderirsin diye. ayrıca ertuğrul abim in gözünün üstünde kaşı var istememeleri normal |
Alıntı:
Nokta...;) Hocanın tek hatası bu yönetimle Beşiktaş' ın başına gelmesidir. Herşeye rağmen inşallah şampiyon oluruz.. |
Alıntı:
gönderdigi bütün oyuncularda (koray haric) hakli. sanki burak veya i.akin bu macta oynasaydilar birsey degisirmiydi saniyorsun? ben de delgado, ricardinho ve özkan in orta sahada birlikte oynamasini yanlis buldugumu söylüyorum ama bu ertugrul kötü antrenör anlamina gelmez ki. kayseri nin kadrosunu olusturan hoca da ertugrul ve gördügün gibi her takima kök söktürüyorlar. iyi hoca olmasa bunu basarirmiydi? sanki gelecek antrenörün elinde bir sihirli deynek var ve bütün sorunlari bir anda cözecek mis gibi yaziyorsun. |
Alıntı:
:D:D:D |
Alıntı:
|
:D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:19 . |